Zorg voor luchtig entertainment via een goochelaar

“Als je een receptie organiseert of een kleine bijeenkomst met familie en vrienden, dan is het doorgaans niet heel spannend. Iedereen staat her en der wat te keuvelen en men kan een lekker drankje drinken of een hapje eten. Daar is niets mis mee, maar als je je 100stereceptie bijwoont, dan is het op den duur wel erg saai. Het is altijd maar hetzelfde en het voelt dan ook als een verplichting. In veel gevallen is het ook een verplichting, maar als je er met plezier naar toe zou gaan, dan voelt het niet als zodanig. Zodra er tegenzin in het spel is, dan ga je echt voelen hoe vervelend het is om zulke verplichtingen in je leven te hebben. Als het een beetje zou kunnen, dan zou je eigenlijk volgens de filosofie moeten kunnen leven die leert dat je alleen dingen moet doen of ondernemen als jij daar zelf voor kiest. Uiteraard kun je er zelf voor kiezen om je verplichtingen na te komen en in dat geval handel je in lijn met je karakter. Maar vaak doe je dingen vooral om anderen een plezier te doen of om jezelf niet in een negatief licht te presenteren. In dat geval ligt je motivatie dus buiten jezelf en de bovenstaande filosofie leert dus dat je dat zo weinig mogelijk moet doen. Maar een receptie of een bijeenkomst hoeft helemaal niet saai te zijn. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een goochelaar voor het nodige entertainment. Men denkt niet snel aan een goochelaar, maar een dergelijke entertainer is ideaal voor een receptie of een relatief kleine bijeenkomst. Als je een groots feest organiseert, dan denk je wat betreft entertainment vaak aan een DJ of een bandje. Je kunt een komediant of cabaretier inhuren. Punt is dat je de zaken dan groots aan kunt pakken met een podium en een flinke geluidsinstallatie. Met een kleinschalig feestje kan dat natuurlijk niet. Daardoor denk je al vrij snel dat je niet over entertainment hoeft na te denken. Nu is dat inderdaad zo als je thuis wat mensen over de vloer hebt. Je kunt de radio aanzetten en meer is er ook niet nodig. Op een vrijgezellenfeest kun je een stripper inhuren, maar meer ook niet. Tijdens een receptie of een kleine bijeenkomst is het echter wel leuk om iets van entertainment te regelen en daarom is een goochelaar zo geschikt. Een dergelijke entertainer heeft geen geluidsinstallatie nodig. Er is geen podium nodig en je hoeft ook niet de aandacht op de goochelaar te richten. De receptie kan gewoon doorgaan zoals altijd, alleen loopt er nu een goochelaar door het publiek. Daardoor is er toch entertainment en het is een vorm van entertainment die je niet verwacht. Kies daarom voor een goochelaar!

Een goochelaar nodig? Surf dan snel naar jasperoberon.nl

Jasper Oberon is een tafelgoochelaar die tijdens een receptie of een ander evenement bij de mensen aan tafel komt goochelen. Mensen zitten er dus met de neus boven en kunnen bijna zelf mee goochelen. Deze goochelaar houdt van het vak en mag mensen er ook graag bij betrekken. Hij is sociaal en is niet alleen maar bezig met de trucs. Jasper is een ware entertainer en zorgt er voor dat je na het feestje nog lang napraat over de hele ervaring.

Huur een goochelaar voor verschillende evenementen

Je kunt Jasper voor uiteenlopende evenementen inschakelen zoals:

  • Bruiloft
  • Bedrijfsfeest
  • Tafelgoochelaar

Dus kom snel naar de website, ontdek alle mogelijkheden en neem vandaag nog met Jasper contact op. Zo kun je snel ontdekken of hij beschikbaar is.”

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn