Zonder gedoe een Turkije visum in huis halen

Gaat u binnenkort naar Turkije toe? U heeft vast ook al alle rampverhalen gehoord over een rij waar je uren in staat voor een Turkije visum. Maar ook voor de mensen die al een visum hebben gekocht in Nederland geldt het dat het vaak mis gaat, in 40 procent van de online visum aanvragen zit namelijk een fout. Dan komt u in een land zoals Turkije echt de grens niet over. Het is daarom belangrijk dat u het Turkije visum goed regelt. Zo kunt u namelijk met een goed gevoel aan uw vakantie beginnen en hoeft u niet in de stres te zitten over het verloop van de reis. Een mogelijkheid om uw Turkije visum online en verantwoord aan te vragen is via onlinevisum-turkije.nl. Bij de ervaren en deskundige medewerkers van deze instantie bent u in goede handen. Ze kunnen het e-visum binnen 24 uur voor u regelen. U hoeft alleen een aanvraag op te sturen en de rest doen zij voor u. Op deze manier hoeft u niet lang in de rij te staan voor het kopen van een visum en ook hoeft u niet bang te zijn voor fouten in de visumaanvraag. Uw Turkije visum is sowieso zonder fouten en in orde.

Hoe krijgt u een Turkije visum?

Op de website van onlinevisum-turkije.nl kunt u een Turkije visum aanvragen. Dit gaat zeer gemakkelijk, u kunt gewoon naar de pagina gaan van ‘visum aanvragen’ en uw gegevens invullen. U moet hier uw paspoort gegevens invullen, uw persoonlijke gegevens en de gegevens van uw ouders. Ook vragen ze naar de details van uw reisdocumenten, dus uw vliegticket. Het aanvragen van een Turkije visum is hier zo gebeurd en kost maar 23,95 per persoon. U kunt dit bedrag betalen met elke betaalmethode die u gewend bent, zoals iDeal en creditcard. De experts van de website gaan dan voor u aan de slag om zo snel mogelijk uw visum te bemachtigen. Vervolgens krijgt u het visum binnen 24 uur naar u toegestuurd. Het Turkije visum dan u toegestuurd krijgt is zes maanden geldig. Let er wel op dat u enkel 90 dagen in het land mag verblijven in deze zes maanden. Als u niet voor toeristische doeleinden maar voor werk of studie naar Turkije gaat dan moet u een ander Turkije visum aanvragen. Dit kunt u bijvoorbeeld via de ambassade doen. Deze procedure duurt veel langer en kost ook meer geld. Bij de website kunt u ook aangeven dat u het Turkije visum nog sneller nodig heeft dan binnen 24 uur. Bij veel instanties moet u hier enorm veel extra voor betalen, maar bij deze winkel niet. U kunt gewoon een visum op de website aanvragen en vervolgens een mailtje sturen dat u hem met spoed nodig heeft. Ze zullen dan vervolgens deze aanvraag als eerste behandelen en u zult dan uw visum nog steller dan binnen 24 uur in huis hebben.

De vijf grootste redenen om je visum voor Turkije online aan te vragen

Iedereen kan bij aankomst op het vliegveld in Turkije gewoon een visum aanvragen. Dit is doorgaans geen probleem. Wat echter wel enorm vervelend is zijn de lange rijen die hier meestal staan. Het kan uren duren voordat je eindelijk het land in kan nadat je bent aangekomen. Er zijn daarom vijf redenen om het Turkije visum al online thuis aan te vragen. U hoeft dan enkel wat gegevens in te vullen en dan bent u al klaar, het visum is dan binnen een dag bij u thuis. Aangezien u niet naar buiten hoeft en alles online geregeld kan worden is het dus erg gemakkelijk om het Turkije visum aan te vragen. De vijf grootste redenen om het Turkije visum zo aan te vragen zijn:

  • Dit is sneller en makkelijker: als je aan bent gekomen op je vakantie bestemming wil je gewoon snel naar het huisje of het hotel. Door een online visum aan te vragen kan dit nu en hoeft u niet meer uren in de rij te staan. Daarnaast is het veel makkelijker om zo uw visum aan te vragen dan via de ambassade, waar u alles zelf moet doen en er een hoop papierwerk bij komt kijken. Via de website van onlinevisum-turkije.nl bent u binnen vijf minuten klaar en hebt u het visum de volgende dag in huis.
  • Het is goedkoop: voor sommige landen kost een visum wel rond de honderd euro. Voor Turkije is het echter op de website waar u online een Turkije visum kunt aanvragen maar 23,95. U heeft dan weer meer geld over om aan lekker eten of leuke activiteiten uit te geven.
  • Het e-visum komt in uw mailbox: net als met andere internetaankopen krijg je gewoon een bevestigingsmail met het visum voor Turkije erin. Zo loop je minder risico met een visum over de post versturen en kan het snel afgehandeld worden.
  • De wacht rij kan overgeslagen worden: zoals gezegd hoef je niet meer uren in de rij te staan om een visum te bemachtigen. Met een online visum komt u hier gewoon langs lopen en meteen naar uw hotel of vakantie huisje rijden.
  • Een online visum is verplicht: sinds 1 november 2014 is het zelfs verplicht om een visum voor Turkije online aan te vragen. De regering van Turkije wil zo het proces van visum aanvragen versnellen en besparen om de medewerkers van de visumaanvraag kantoren.
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn