Zomerkamp gezocht? Club Adventure voor een actieve en betrouwbare zomerkampen!

Opzoek naar een geweldig zomerkamp? Club Adventure biedt veelzijdige zomerkampen aan voor kinderen vanaf 5 tot 18 jaar. Tijdens de zomermaanden hebben kinderen en jongeren tijd om zichzelf verder te ontwikkelen, even te ontspannen en veel nieuwe activiteiten te ondernemen. Een zomerkamp is hiervoor een ideale invulling! Club Adventure biedt zomerkampen aan in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. De reizen zijn ingedeeld op basis van leeftijd. Uw dochter of zoon is dus altijd omringd met leeftijdsgenoten. Boven de 16 jaar en toe aan een echte vakantie vol gave activiteiten? Bekijk dan ons aanbod jongerenkampen. Het reserveren van zomerkamp kan eenvoudig online via onze website.

Zomerkamp, jeugdkampen en jongerenvakanties

Er zijn op tv veel programma’s te vinden waarin zomerkamp centraal staat. Er gebeuren veel avonturen, kinderen en jongeren leren er samenwerken en ervaren dat zij verschillend zijn van elkaar. De één houdt van zwemmen en de ander van het uitdenken van iets nieuws. Club Adventure organiseert daarom verschillende kampen voor kinderen, de jeugd en jongeren. Het is vanaf 5 jaar al mogelijk om als kind op zomerkamp in Nederland te gaan, zonder ouders. We beleven het ene avontuur na het andere op de mooiste locaties midden in de natuur. De groep kinderen kiest zelf een thema uit dat ze aanspreekt en gaan met leeftijdsgenoten die dezelfde interesses hebben veel activiteiten ondernemen, die ze thuis niet of weinig doen. Kortom, een heerlijke vakantie die ze niet gauw zullen vergeten en een enorme boost geeft aan de persoonlijke ontwikkeling. Speciaal voor de jeugd vanaf 16 jaar en ouder bieden wij actieve, uitdagende en grensverleggende zomerkampen aan. Benieuwd naar ons aanbod? Bezoek dan onze website of neem contact met ons op. Club Adventure is onder andere aangesloten bij SKTB, TÜV, SGR en RECRON.

Informatie zomerkamp voor ouders/verzorgers

Wij beschikken over een breed aanbod zomerkampen die u in één overzicht kunt vinden op onze website. Afhankelijk van de leeftijd, zullen de reisbestemmingen zowel in Nederland als in andere landen in Europa liggen. Tijdens een zomerkamp bij Club Adventure is er altijd voldoende reisbegeleiding aanwezig, zodat alles in goede banen wordt geleid. Wij hanteren het ALL-IN concept en daarbij bieden wij een uitgebreid en gezond aanbod aan. Zijn er bijzonderheden of is medicatie nodig? Dan houden wij hier extra rekening mee. Heeft u vragen of wilt u even contact opnemen met de reisleiding? Zij zijn gedurende de zomermaanden 24 uur per dag bereikbaar. Club Adventure is aangesloten bij de SGR. U behoudt hierdoor altijd de zekerheid om de vooruitbetaling terug te ontvangen als een zomerkamp niet doorgaat. Veiligheid staat bovendien bij ons zeer hoog in het vaandel. Wij houden ons aan zeer strenge veiligheidseisen. Zo zijn er voldoende schuilplaatsen bij extreem weer, tochten worden enkel onder begeleiding gehouden en zwemmen altijd onder toezicht. Bos spellen vinden tevens enkel in een afgebakend gebied plaats. De vele activiteiten die wij organiseren zijn uitdagend en grensverleggend, waarbij veiligheid een belangrijk aspect is. Daarom worden de zomerkampen op deze website met zorg geselecteerd. Op zoek naar meer informatie? Per kamp vindt u praktische informatie op de website wanneer uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp van Club Adventure. Uiteraard kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor meer informatie.

Voordelen zomerkamp boeken bij Club Adventure:

  • Diverse keurmerken: SKTB, TÜV, SGR, RECRON
  • Jarenlange ervaring
  • Veiligheid staat zeer hoog in het vaandel
  • Actieve, uitdagende en grensverleggende activiteiten
  • Vanaf 5-18 jaar
  • Kampen in Nederland, België, Frankrijk en Spanje
  • Geeft de persoonlijke ontwikkeling van uw kind een boost

Benieuwd naar alle zomerkampen en de mogelijkheden? Bezoek dan onze website: clubadventure.nl of neem gerust contact met ons op. Boek nu alvast een fantastische zomer!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn