Zoekt u een installatiebedrijf? Almelo is de plek!

Laatst stonden mijn man en ik perplex omhoog te kijken naar ons plafond. We hadden dringen iemand nodig, want er was een enorme lekkage. Toen hebben wij snel Klumpers installatiebedrijf Almelo gebeld. Mijn man heeft namelijk twee linkerhanden en ook al kan ik prima overweg met machines; een lekkage is toch wel even een ander verhaal. Gelukkig kon installatiebedrijf Almelo ons zeer goed uit de brand; of in dit geval lekkage, helpen. Meteen toen we belden was het duidelijk dat we een goede keuze hadden gemaakt. De receptioniste was vol begrip en begreep onze situatie meteen. Er was spoed bij, want onze slaapkamermuur was al helemaal doorweekt. Nog even en het bed zou aan de beurt zijn. Ze verbond ons meteen door met de juiste installateur en zo waren ze binnen 15 minuten bij ons. Mijn man en ik hadden geluk dat we thuis waren op het moment van de lekkage, want anders was ons bed ook de pineut geweest. Het was weekend en we hadden eigenlijk verwacht dat installatiebedrijf Almelo niet open zou zijn; niets was minder waar! Ze laten hun klanten niet voor een dichte deur staan, omdat er een storingsdienst is die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is. Wat een uitstekende service. Door dit feit hebben wij het geluk gehad dat ons bed nog te redden viel, evenals de tv en het bureau. Voor iedereen die dus op zoek is naar een installatiebedrijf, Almelo als woonplaats heeft en nog twijfelt om een keuze te maken: kies voor Klumpers!

Vakkundig installatiebedrijf Almelo

Naast dat wij zo enorm snel geholpen werden, zijn mijn man en ik ook zeer enthousiast over de kwaliteit die geleverd is door dit installatiebedrijf. Almelo is dus onze woonplaats en wij hebben vroeger wel eens slechte ervaringen gehad. Gelukkig was dit met Klumpers alleen maar positief. Naast dat ze een zeer vakkundig bedrijf zijn, bieden ze ook nog eens zeer uiteenlopende diensten aan. Zo kunt u bij Klumpers installatiebedrijf Almelo de volgende diensten verwachten:

  • gas en water
  • zink en koperwerken
  • electra
  • sanitair
  • dakbedekking
  • ventilatie

Dit bleek voor ons van essentieel belang te zijn, omdat er bij ons twee verschillende problemen waren, en dit heeft het installatiebedrijf Almelo zeer goed verholpen. Toen wij eenmaal een zeer aardige en professionele installateur over de vloer hadden, kwam hij ons slaapkamerplafond grondig inspecteren. Wij hebben namelijk een schuin aflopende muur, maar ook een rechte. Op het punt waar deze muren elkaar kruisten was er een enorme lekkage te zien, die langs de hele muur zo naar beneden liep. En dat terwijl het gister voor het laatst geregend had! Dit vond de installateur ook erg vreemd en daarom ging hij eens een kijkje nemen in onze dakgoot. Wat bleek? Hier was een enorme verstopping veroorzaakt door oude bladeren en andere rommel, omdat er een stuk van het zink in de dakgoot kapot was gegaan. Dit hield al deze bladeren tegen en zo was er een plas ontstaan, vlakbij ons plafond. Dit verklaarde echter nog niet waarom het water dan door ons plafond heen kwam. Klumpers installatiebedrijf Almelo bewees hierbij echt zijn kwaliteit, want de installateur ging meteen ons dak op en verlegde wat dakpannen. Toen hij terug kwam bleek dat ons dak ernstig verwaarloosd was aan de binnenkant: het was zeker nodig om het te laten dakdekken. Hierbij wordt er een beschermende laag op een dak aangebracht, onder de dakpannen. Dit zorgt ervoor dat je dak waterdicht, sneeuwdicht en tochtvrij blijft. Maar bij ons dak was dit dus ernstig verouderd en dat verklaarde de lekkage bij ons plafond. Wat een pech hadden we, dat vond de installateur van installatiebedrijf Almelo ook. Maar gelukkig konden zij het probleem ook weer verhelpen. Want dat is een erg goede kwaliteit van dit bedrijf: ze zijn breed gespecialiseerd en u kunt dus voor al uw werkzaamheden bij ze langs. Wij moesten zowel nieuw zink in de dakgoot als nieuwe dakbedekking laten doen. In plaats van twee bedrijven te moeten inschakelen, konden wij installatiebedrijf Almelo alles in één keer laten doen. En de klantvriendelijkheid van Klumpers installatiebedrijf Almelo is me echt bijgebleven, dat moet ik gewoon nog een keer herhalen. Niet alleen leverden ze erg goede service, ook was het werk duidelijk zeer duurzaam en van hoge kwaliteit. En het mooiste van alles? De schellen vielen ons van de ogen toen we prijs zagen. Niet omdat ze zo duur waren, maar omdat het zo goedkoop was! De scherpe tarieven en lage prijzen zijn dus zeker nog een reden om te gaan naar dit installatiebedrijf. Almelo heeft er maar mooi een topbedrijf bij.

Contact opnemen met Klumpers

Als u nu ook het idee heeft dat u eigenlijk iets moet laten doen aan uw huis, als is het een reparatie van uw CV, een elektrisch circuit, of een interne verbouwing: Klumpers installatiebedrijf Almelo zal u met uw plan helpen. Uw wens is hun bevel! Via de website kunt u eenvoudig een contactformulier invullen. Maar als u persoonlijk contact wilt kunt u ze natuurlijk ook gewoon even bellen of e-mailen. Zoals al gezegd was, mocht u ooit in nood zijn en ineens een loodgieter nodig hebben, dan hebben ze een storingsdienst bij dit installatiebedrijf. Almelo was nog nooit zo snel geholpen, denk u ook niet? U kunt heel makkelijk met een installateur of inspecteur overleggen wat uw plannen zijn en wat u wilt. Kies voor Klumpers!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn