Wilt u met de DUO in contact komen?

Een tijdje geleden kreeg ik een bericht van de DUO (Dienst Uitvoering Onderwijs) over mijn studieschuld. Ik kreeg een brief waarin mij geschreven werd dat ik op korte termijn zou moeten beginnen met het afbetalen van mijn studieschuld. Dat was een vreemd bericht omdat ik namelijk mijn studieschuld vorig jaar al afbetaald heb. Ik ben daarom meteen gaan kijken wat de mogelijkheden waren om hier iets tegen te doen en ik wilde daarom graag even met de Duo in contact komen. Ik heb toen gekeken hoe ik snel met de Duo in contact kon komen en ik heb toen gemerkt dat het niet eenvoudig is om met de Duo in contact te komen. Wanneer je deze mensen namelijk benadert, zie je dat zij er alles aan doen om het je zo ongemakkelijk mogelijk te maken, lijkt het wel. Ik ben daarom goed gaan googelen om te zien welk nummer ik moest gebruiken om met de Duo in contact te komen, maar welk nummer ik ook probeerde, ik kon nooit met de Duo in contact komen. Ik ben daarom gaan kijken of anderen wisten hoe ik met de Duo in contact kon komen. Ik wilde namelijk graag weten waar het verkeerd was gegaan en waarom ik nu ineens zo’n groot bedrag zou moeten afbetalen. Ik heb toen gemerkt dat wanneer ik met de Duo in contact wilde komen, ik dat het beste niet kon doen door op de site van de Duo naar contact mogelijkheden te gaan zoeken, maar dat ik beter andere sites kon gaan doorlezen om te zien of ik daar de juiste gegevens kon vinden. Ik heb toen gemerkt er heel veel mensen klagen over dat zij graag met de Duo in contact willen komen, maar dat zij geen idee hebben welk nummer zij moeten draaien om iemand aan de lijn te krijgen. Mocht u dus ook op zoek zijn naar mogelijkheden om met de Duo in contact te komen, dan kunt u uw hart hopelijk ophalen wanneer u weet dat ik uiteindelijk de manier gevonden heb om alle nummers te vinden die u maar nodig kunt hebben om met dergelijke bedrijven en / of instanties in contact te komen. 

Surf naar meteencontact.nl wanneer u met de Duo in contact wilt komen 

Wanneer u graag met de Duo in contact wilt komen, kan ik u aanraden om een keer naar de site van meteencontact.nl te surfen. Deze mensen hebben een heel goede site gemaakt waardoor u heel snel de juiste nummers kunt vinden wanneer u met de Duo in contact wilt komen. Ik heb even gebeld en toen bleek al snel dat er een fout was gemaakt waardoor ik dus een verkeerde brief had ontvangen. 

Welk nummer zoekt u?

Mocht u ook op zoek zijn naar een bepaald telefoonnummer, dan kunt u:

  • Even naar meteencontact surfen 
  • Bekijken welke nummers men hier allemaal heeft gepost
  • Meteen een telefoontje plegen naar het betreffende bedrijf 

Ik hoop dat u hier ook de gegevens kunt vinden die u nodig heeft.                       

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn