Wilt u een verhoogde vloer aanbrengen?

Bij ons in het datacentrum hebben  wij heel veel geavanceerde apparatuur staan. Wij hebben gemerkt dat het soms een hele puzzel is om al die apparatuur met elkaar te verbinden omdat je moet zorgen dat alles weer goed komt te staan. Het kan namelijk gebeuren  dat wanneer je je apparatuur verkeerd neerzet, je daarmee in de problemen komt omdat de boel dan niet goed meer kan ventileren. Omdat wij onlangs weer nieuwe apparatuur moesten kopen, hebben wij besloten om deze keer eens grondig te werk te gaan en om ook een verhoogde vloer aan te laten leggen. Wij hebben namelijk gemerkt dat een verhoogde vloer heel veel voordelen met zich mee kan brengen. Ten eerste zorgt een verhoogde vloer namelijk voor heel veel meer overzicht en structuur in een ruimte. Ten tweede is het zo dat wanneer je een verhoogde vloer aanbrengt, je er zeker van kunt zijn dat je nieuwe apparatuur weer eenvoudig kunt inmengen.  Dat was in ons  oude geheel heel  moeilijk te doen en daarom wilden wij graag een verhoogde vloer aanbrengen. Wij moesten daarom op zoek naar een bedrijf dat ons kon helpen aan een verhoogde vloer. Wij hebben toen de mogelijkheden op het internet bekeken en wij hebben gezien dat wij het beste even met de mensen van systemfloortechnics.nl in zee konden gaan. Deze mensen hebben een heel goede reputatie opgebouwd wanneer het gaat over het leveren van een verhoogde vloer wanneer  wij de recensies  over dit bedrijf mochten  geloven. Wij hebben daarom gekeken wat deze mensen ons allemaal te bieden hadden en naarmate wij meer op de site  gingen kijken, hebben wij  gezien dat wij hier heel veel interessante mogelijkheden konden vinden. Wij hebben gemerkt dat wanneer wij hier een  verhoogde vloer zouden bestellen, wij daar echt een grote verbetering mee konden aanbrengen binnen ons bedrijf. Daar konden wij natuurlijk nooit iets op tegen hebben. De vraag was toen dus alleen nog hoeveel een verhoogde vloer ons zou gaan kosten. Wij moesten het namelijk  met beperkte middelen zien te rooien en dus was het belangrijk dat wij even goed wisten hoeveel wij zouden moeten neertellen voor een verhoogde vloer van dit bedrijf. Wij hebben daarom snel even contact opgenomen om te horen  waar wij op zouden moeten rekenen. 

Deze verhoogde vloer is een aanwinst geweest

Wij hebben een offerte aangevraagd voor onze verhoogde vloer en wij waren zeer enthousiast over de prijs die wij te horen  kregen. Wij hebben namelijk te horen gekregen dat wij voor een heel goede prijs een verhoogde vloer konden laten  aanleggen. Toen stond ons dus ook niets meer in de weg om te zorgen dat wij hier een aankoop zouden doen. 

Wij zijn klaar voor de toekomst 

Mochten wij nu in de toekomst weer nieuwe apparatuur gaan kopen, dan kunnen wij dat dankzij onze verhoogde vloer eenvoudig installeren. Kortom:

  • Wij  hebben goede zaken kunnen doen met dit bedrijf 
  • Wij kunnen onze  nieuwe apparatuur nu altijd eenvoudig invoegen in ons systeem 
  • Wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 

Meer weten?  Kijk dan ook nog even op systemfloortechnics.nl.                              

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn