Wilt u een professionele WiFi meting laten uitvoeren?

Bij ons op kantoor hebben wij altijd problemen met het internet. Ik heb vroeger allerlei dingen geprobeerd om dit probleem te verhelpen maar wij hebben ondertussen alleen maar meer mensen aangenomen zodat het netwerk steeds intensiever gebruikt werd en het probleem eigenlijk alleen maar erger werd. Het kwam soms voor dat wij uren zonder internet zaten en dat was uitzonderlijk vervelend. Ik ben daarom gaan kijken of er een bedrijf te vinden was dat ik kon inschakelen om een oplossing te vinden. Ik heb toen gelezen dat je het beste een WiFi meting kunt uitvoeren om te bekijken of ons signaal nog wel goed was. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om iemand te vinden die de WiFi meting voor ons kon uitvoeren en wij hebben toen gezien dat wij het beste een keer contact konden opnemen met de mensen van metawifi.nl. Deze site heeft heel veel mogelijkheden voor mensen die aan hun internet willen werken. Wij hebben meteen even contact opgenomen met deze mensen omdat wij graag van hen wilden weten of zij voor ons een  WiFi meting konden uitvoeren. Wij hebben daarom even een telefoontje gepleegd en wij kregen een heel aardige medewerker aan de lijn. Deze vertelde ons dat wanneer wij een WiFi meting wilden laten uitvoeren, wij bij hen aan het juiste adres waren. Mocht u daarom ook een WiFi meting willen laten uitvoeren, dan raad ik u aan om een keer naar metawifi.nl te surfen en om aan de hand van de contactgegevens van dit bedrijf even contact op te nemen met de mensen die hier werken. Wij hebben namelijk door hen een WiFi meting laten uitvoeren en dat was een heel goede beslissing. Wij hebben namelijk gemerkt dat wanneer deze mensen voor je een  WiFi meting uitvoeren, zij niet alleen met een analyse van het probleem komen, maar ook meteen een goede oplossing aandragen. Dat was waar ik naar op zoek was en ik ben daarom ook blij dat ik dit bedrijf in de arm genomen heb. 

De WiFi meting leidde ook meteen tot een oplossing 

Wij hebben aan de hand van de WiFi meting geconstateerd wat bij ons het probleem was en wij zijn daarom blij dat wij ├╝berhaupt een WiFi meting hebben laten uitvoeren. Wij hebben te horen gekregen wat het probleem was en wij kregen dus ook meteen een oplossing aangedragen. Deze was heel voordelig en wij betreuren het daarom nu dat wij niet heel veel eerder de hulp van de mensen van metawifi.nl hebben ingeschakeld. Kijk daarom ook een keer op metawifi.nl wanneer u ook problemen ervaart met uw internet op kantoor. 

Wij hebben weer goed internet

Wij zijn blij dat wij ons probleem hebben kunnen oplossen en dat wij dit ook voor een goede prijs hebben kunnen laten doen. Kortom:

  • wij zijn blij dat wij metawifi.nl hebben ingeschakeld
  • wij zijn voor een heel goede prijs geholpen 
  • wij hebben nu heel goed en heel snel internet 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit bedrijf. Daar kunt u zien wat zij allemaal voor u zouden kunnen doen.               

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn