Wilt u een asbestinventarisatie laten uitvoeren?

Wij hebben een groot huis en dit huis is in de jaren zeventig gebouwd. De mensen die ons huis toen hebben laten bouwen, wilden dat vooral betaalbaar houden en toen hebben zij niet altijd gekozen voor de meest milieuvriendelijke materialen. Wij wilden onlangs graag ons huis verkopen, maar wij kregen te horen dat wij het beste eerst een Asbestinventarisatie konden laten uitvoeren. Wanneer je namelijk geen Asbestinventarisatie laat doen, weten kopers niet wat zij precies kopen. De kans dat er veel asbest in onze woning zit, is tamelijk groot en daarom hebben wij gekeken hoe wij een Asbestinventarisatie konden laten uitvoeren. Wij hebben toen even gezocht naar een geschikte partner die voor ons een Asbestinventarisatie kon uitvoeren en ik heb toen uiteindelijk de mensen van asbestdakadvies.nl gevonden. Deze mensen hebben heel veel mogelijkheden voor mensen die graag een Asbestinventarisatie willen laten uitvoeren en ik heb daarom ook gelijk even contact met deze mensen opgenomen. Ik heb toen aangegeven dat ik graag een Asbestinventarisatie wilde laten uitvoeren en ik kreeg te horen dat ik bij hen dan aan het juiste adres was. Mocht u daarom ook graag een Asbestinventarisatie willen laten uitvoeren, dan raad ik u aan om ook een keer naar de site van deze mensen te gaan. Deze mensen hebben namelijk veel verstand van zaken en het was voor ons heel prettig om te merken dat wanneer je deze mensen in de arm neemt, je er zeker van kunt zijn dat je heel goed en grondig geholpen kunt worden. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goed rapport door deze mensen te laten opstellen dat wij bij de verkoop van ons huis konden presenteren. Dat bleek voor deze mensen geen enkel probleem te zijn en dus hebben wij een afspraak gemaakt zodat zij de daadwerkelijke Asbestinventarisatie konden uitvoeren. Wij zijn heel blij dat wij dat door middel van deze mensen hebben laten doen want wij hebben gemerkt dat zij werkelijk geen vierkante centimeter van de woning hebben overgeslagen tijdens de inspectie. 

Onze asbestinventarisatie was bijzonder nuttig

Wij hebben gemerkt dat wanneer je een Asbestinventarisatie laat uitvoeren, eventuele kopers dit heel aangenaam vinden. Wij konden de kopers van onze woning namelijk laten zien dat wij maar heel weinig asbest in ons huis hadden en dat konden wij dus aantonen omdat wij onlangs een Asbestinventarisatie hadden laten uitvoeren. Dat was voor de kopers het laatste zetje om de woning te kopen en wij hebben dan ook geen seconde spijt gehad van onze Asbestinventarisatie. Mocht u ook een Asbestinventarisatie willen laten uitvoeren, dan kunt u het beste ook even op de site van asbestdakadvies.nl gaan kijken. 

Wilt u meer weten? 

Mocht u graag meer willen weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, dan kunt u altijd even:

  • Naar asbestdakadvies.nl surfen 
  • Bekijken hoe deze mensen u verder kunnen helpen 
  • Een afspraak maken zodat zij ook bij u een Asbestinventarisatie kunnen uitvoeren 

Ik hoop dat u hier ook goed en snel geholpen kunt worden. Wij hebben gemerkt dat deze mensen uitstekende service leveren dus doe snel een beroep op deze mensen.                         

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn