Wij raden u Xitens.nl aan voor een goede vps in Nederland

Nog niet heel erg lang geleden waren wij op zoek naar een goede vps in Nederland en dat bleek een moeilijke zoektocht te zijn. Het is namelijk zo dat wij overal wel lazen dat wij daar een vps in Nederland konden gebruiken, maar heel vaak bleek dat de uiteindelijke server dan toch niet in Nederland stond. Dat vonden wij als bedrijf wel heel erg belangrijk en vandaar dat wij op een gegeven moment zijn gaan kijken naar de mogelijkheden om elders een goede vps in Nederland te vinden. Wij hebben via het internet gezocht en op een gegeven moment kwamen wij toen terecht op de site van Xitens.nl. Deze site sprak ons meteen heel erg aan omdat wij hier precies aangeboden kregen waar wij naar op zoek waren. Zoals u waarschijnlijk wel weet staat de afkorting VPS voor Virtual Private Server. Wij vinden het als bedrijf belangrijk dat wij met een goede en vertrouwde server werken en vandaar dat wij ook niet zomaar met de eerste de beste aanbieder in zee wilden gaan. Wij waren dan ook blij toen wij merkten dat wij bij Xitens.nl precies vonden waar wij naar op zoek waren. Wanneer u even een kijkje zou gaan nemen op de site van dit bedrijf, dan zult u zien dat men hier alles weet van een goede vps in Nederland. Het is namelijk zo dat hier specialisten werken die iedere dag weer alles op alles zetten om de dienstverlening vlekkeloos te laten verlopen. Dat uit zich in het feit dat wanneer u met deze onderneming in zee gaat, u altijd gebruik kunt maken van uitmuntende voorzieningen. Het fijnste vinden wij echter dat dit bedrijf voor de vps in Nederland gebruikmaakt van een eigen server. Dit datacenter staat in Dronten en dat sprak ons heel erg aan. Mocht er namelijk iets gebeuren, dan kunnen ze het datacenter snel bereiken. Het was ons dan ook al heel snel duidelijk dat wij graag gebruik wilden gaan maken van de vps in Nederland die Xitens.nl ons kon bieden.

De vps in Nederland van Xitens.nl bevalt ons heel erg goed

Toen wij eenmaal contact opnamen met de mensen van Xitens.nl om hen even wat meer te vragen over de mogelijkheden die zij ons boden wanneer het ging over de vps in Nederland, hebben zij ons heel geduldig uitgelegd wat zij ons allemaal te bieden hadden. Waar wij vooral van onder de indruk waren, was het feit dat wij hier bijvoorbeeld gebruik konden gaan maken van een volledige store enterprise op SSD in Raid 10 configuratie. Wij hadden nooit voor mogelijk geacht dat dat met ons budget toegankelijk zou worden, maar bij Xitens.nl werd het ons voor een goede prijs aangeboden. Mocht u daarom momenteel ook op zoek zijn naar een goede vps in Nederland, dan raden wij u van harte aan om snel een keer met Xitens.nl in gesprek te gaan. Men kan hier veel voor u betekenen en u zult zien dat u heel goed met de vps in Nederland kunt werken. Wij gebruiken het nu al een lange tijd en wij zijn uitermate tevreden over zowel de server zelf, alsook over de dienstverlening van Xitens.nl.

Wij konden gewoon WordPress Hosting blijven gebruiken

Wanneer u niet zeker weet of uw hosting compatibel is met de server van Xitens.nl, dan kunnen wij u vertellen dat:

  • WordPress Hosting
  • Joomla Hosting
  • Drupal Hosting
  • Magento Hosting
  • Prestashop Hosting
  • Owncloud Hosting

Allemaal geschikt zijn om met deze server te werken. Meer weten? Dan raden wij u aan om even met een van de mensen van Xitens.nl contact op te nemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn