Wij kochten nieuwe keukenfronten in Haarlem

Onze keuken was al vele jaren niet meer om aan te zien. Wij wilden deze dan ook graag laten vervangen, maar ons beperkte budget gooide bijna altijd roet in het eten. Vandaar dat wij dachten dat wij de situatie maar moesten accepteren, maar gelukkig ontdekten wij toen dat je keukenfronten in Haarlem kunt kopen. Dit kregen wij te horen van een goede vriend van ons die net zijn hele keuken had opgeknapt door nieuwe keukenfronten in Haarlem te kopen. Wij hadden het resultaat gezien en het leek wel alsof zijn keuken helemaal vernieuwd was. De keuken zag er namelijk prachtig en zeer stijlvol uit en dat alles had hij weten te realiseren voor een heel scherpe prijs. Dat schiep een wereld aan nieuwe mogelijkheden en wij hebben daarom meteen gekeken waar hij deze keukenfronten in Haarlem had gekocht. Hij adviseerde ons om een keer naar de site van Eikenkeukenfronten.nl te komen surfen. Deze site staat namelijk barstensvol interessante informatie over de keukenfronten in Haarlem. Wij wilden graag een mooie natuurlijke look in onze keuken en dat dit bedrijf werkt met eikenhout, sprak ons dan ook heel erg aan. Wij hebben met veel plezier de site bekeken en het was voor ons al heel snel duidelijk dat wij graag zaken wilden gaan doen met dit bedrijf. Wij hebben daarom een keer contact opgenomen met deze mensen om te horen of zij ons konden helpen aan mooie keukenfronten in Haarlem. Dat was uiteraard geen enkel probleem. Wij mochten een keer langskomen om te bekijken welke mogelijkheden er allemaal waren. Wij zijn toen een keer naar Haarlem afgereisd om te bekijken wat wij hier allemaal tentoongesteld kregen. Wat ons opviel, was dat deze winkel een enorm divers aanbod aanbood. Je denkt soms dat eikenhout in weinig variaties komt, maar dat was allesbehalve waar. Wij hadden nooit verwacht dat wij zo veel keus zouden hebben, dus het was voor ons een verademing om te merken dat zelfs wij met ons beperkt budget, zoveel mogelijkheden kregen gepresenteerd.

Wij lieten mooie nieuwe keukenfronten uit Haarlem in onze keuken aanbrengen

Toen wij eenmaal gezien hadden wat de mogelijkheden waren, hebben wij gekeken wat het beste bij onze keuken zou passen. Het fijne aan het bestellen van keukenfronten in Haarlem, is dat je niet bang hoeft te zijn dat je je hele keuken moet aanpassen. Je kunt namelijk eenvoudig nieuwe keukenfronten in Haarlem bestellen en die laten aanbrengen op bijvoorbeeld je keukenlades. Wij hebben een heel aparte keuken omdat onze keuken een heel ongebruikelijke vorm heeft. Dat maakte het voor ons ook altijd zo duur om een nieuwe keuken te kopen omdat deze namelijk helemaal op maat gemaakt moest worden. Nu hoefden wij alleen maar de keukenfronten in Haarlem te bestellen. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor een mooie strakke look en binnen een aantal weken konden deze keukenfronten uit Haarlem al aangebracht worden. Dit is allemaal met veel zorg en aandacht gedaan door de mensen van Eikenkeukenfronten en wij zijn daarom ook uitermate tevreden over het eindresultaat.

Wij genieten iedere dag van onze mooie keuken

Het is jammer dat ik hier geen foto’s kan plaatsen, anders had ik een foto van onze prachtige keuken toegevoegd. U zou het waarschijnlijk niet geloven wanneer u zou horen voor welke prijs wij deze keuken hebben kunnen verwezenlijken. Wij zijn daarom uitermate blij dat wij met Eikenkeukenfronten.nl in zee zijn gegaan. Hier krijgt u:

  • prachtige fronten van hoogwaardig hout
  • heel goede service aangeboden
  • altijd een heel scherpe prijs gepresenteerd

Kijk voor meer informatie even op de site van dit bedrijf.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn