Wij hebben hier een stretchfolie machine gekocht

Wij hebben hier een stretchfolie machine gekochtAls komkommerteler hebben wij de afgelopen jaren hard gewerkt om de productie binnen ons bedrijf flink op te krikken. Dat moest ook wel want de concurrentie is moordend binnen onze sector en als je niet met je tijd meegaat, dan word je snel overlopen door je concurrenten. Vandaar dat ik ben gaan kijken naar mogelijkheden om meer land aan te kopen. Dat is gelukt en op deze velden hebben wij kassen geplaatst. Hierin kweken wij nu al geruime tijd heel veel komkommers per jaar. Een van de dingen die je moet aanpassen wanneer je meer produceert, is dat je meer machines nodig hebt om de komkommers in te pakken. Wij deden dit vroeger altijd manueel, maar tegenwoordig is onze productie zo groot dat wij een vermogen kwijt zouden zijn wanneer wij dit nog steeds met de hand zouden blijven doen. Vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een bedrijf dat ons voor een goede prijs aan een stretchfolie machine zou kunnen helpen. Wij hadden namelijk bij een van onze collega’s een dergelijke stretchfolie machine gezien en wij waren diep onder de indruk van deze stretchfolie machine. Dit apparaat kan er namelijk voor zorgen dat je in een heel korte tijd, heel erg veel komkommers kunt verpakken. Wij hebben daarom gekeken waar wij een goede stretchfolie machine konden kopen. Wij hadden na al onze investeringen niet heel veel budget meer over en wij waren daarom niet helemaal zeker of wij wel genoeg geld zouden hebben voor een stretchfolie machine. Wij kwamen uiteindelijk terecht bij de mensen van Omorieurope.com. Deze mensen hebben ons heel erg goed weten te helpen. Wij werden meteen heel vriendelijk te woord gestaan en wij vonden het daarom ook erg prettig om met deze mensen te kunnen overleggen over de mogelijkheden.

Wij vonden hier de stretchfolie machine die wij nodig hadden

Toen wij uitlegden waar wij de stretchfolie machine voor wilden gaan gebruiken, zijn de mensen van OmoriEurope.com meteen gaan kijken naar hoe zij ons konden helpen. Dit bedrijf maakt en verkoopt namelijk machines op maat. Wanneer je een voedingsmiddel wilt laten inpakken, dan kun je bij deze mensen terecht. Zij kunnen de meest ingewikkelde dingen inpakken. Een komkommer is een relatief eenvoudig product om in te pakken omdat het niet veel handelingen vereist. Dat zorgde er dan ook voor dat wij voor een heel goede prijs een goede stretchfolie machine konden aanschaffen. De mensen van dit bedrijf hebben heel goed met ons meegedacht over de mogelijkheden en dat heeft er uiteindelijk voor gezorgd dat wij voor een heel goede prijs geholpen werden aan een apparaat dat aan al onze wensen voldeed. Mocht u daarom ook op zoek zijn naar een stretchfolie machine om uw voedingsmiddelen in te pakken, kijk dan een keer op Omorieurope.com om te zien wat dit bedrijf allemaal voor u kan betekenen. Alles is mogelijk bij deze mensen en men zorgt er altijd voor dat de grenzen van uw budget in het oog gehouden worden. Wij hielden zelfs nog geld van ons budget over en dat terwijl wij meenden dat wij te weinig geld zouden hebben.

Wij hebben onze productie kunnen opschroeven dankzij deze machine

Sinds wij met onze nieuwe machine werken, kunnen wij veel meer komkommers verpakken dan dat wij voorheen konden. Wij zijn zelfs klaar om eventuele productieverhogingen in de toekomst aan te kunnen. Kortom:

  • wij zijn erg blij met onze nieuwe machine
  • wij zijn heel goed geholpen door de mensen van Omorieurope.com
  • wij zijn helemaal klaar voor de toekomst

Als u nog meer wilt weten, raad ik u aan om even naar OmoriEurope te komen surfen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn