Wietzaden

Bent u op zoek naar goedkope wietzaden? Dan bent u op deze website aan het goede adres. Bent u bekend met het fenomeen blowen? Zo niet, dan moet u dat toch echt eens proberen. Een keertje is misschien niet genoeg maar na drie keer weet u of het iets voor u is. In tegenstelling tot wat veel mensen beweren is het helemaal niet verslavend en zelfs minder ongezond dan het roken van nicotine. Sigaretten zijn dan ook een stuk gevaarlijker en dankzij de wietzaden die u bij ons kunt bestellen kunt u er wel vanuit gaan dat u een ervaring te wachten staat die u niet zo snel zult vergeten. Het klinkt raar maar het roken van plantjes die u zelf hebt laten groeien is erg leuk en zorgt ervoor dat de wietzaden tot hun recht zijn gekomen. U voelt zich er wellicht zelfs meer verbonden mee. Wilt u dit dus eens gaan proberen? Dan is het verstandig om u van te voren goed in te lezen. De plantjes die ontstaan uit de wietzaden zijn erg delicaat en hebben veel aandacht nodig. Dit is trouwens niet helemaal waar: er zijn wietzaden waar planten uitgroeien die veel aandacht nodig hebben en daarom erg geschikt zijn voor mensen met groene vingers. Maar er zijn ook wietzaden te koop waar simpele plantjes uit groeien die eenvoudig te onderhouden zijn en waar u maar weinig omkijken naar hebt. Dit is van allerlei verschillende specificaties afhankelijk en het hangt er tevens vanaf waar u naar op zoek bent. Zo zijn er wietzaden voor planten die buiten moeten groeien maar we kunnen het ons voorstellen dat u liever dergelijke planten binnen zet. Wellicht hebt u geen tuin of bent u bang dat omstanders en buren anders over u gaan denken. Dat is nu eenmaal het probleem met wietzaden, er kleven veel vooroordelen aan die in onze ogen geheel onterecht zijn. Niet voor niets hanteert Nederland al vele decennia lang een gedoogbeleid op het gebied van marihuana en de verkoop van wietzaden.

Wij hebben wietzaden in alle soorten, geuren en smaken

Op de site vind je een uitgebreide handleiding waarmee je op de beste en meest efficiënte manier uw wiet zaden mee kan laten ontkiemen. U wilt natuurlijk wel waar voor uw geld en al deze wietzaden laten uitkomen. Dit is in principe geen moeilijk proces, maar je dient wel even de handleiding door te lezen. Hierin vindt u een hoop handige tips geschreven door experts op het gebied van de plantkunde en dan natuurlijk vooral met betrekking tot wietzaden en de uiteindelijke wietplantjes. Zo is het bijvoorbeeld veel handiger om een laag absorberend papier te gebruiken voor de ontkieming in plaats van twee. Zo kan er meer lucht en water bij het zaad komen in tegenstelling tot wat veel kwekers denken. Star-T booster is een ontkieming booster waarbij je wietzaden nog sneller mee zal ontkiemen dan waarop je al gehoopt had. In no time draai jij je joint. Door de moderne biotechnologie is deze booster ontworpen dus u weet direct dat het goed zit. Het bevat onder andere de volgende bestanddelen:

  • natuurlijke meststoffen
  • micro organismen in sporenvormen
  • vitamines
  • aminozuren
  • humaten
  • kelp-extract

U leest het, het zijn allemaal natuurlijke ingrediënten dus u hoeft niet bang te zijn dat er allerlei rare en gevaarlijke stofjes aan te pas komen. Als de booster in contact komt met water dan worden de schimmels en bacteriën meteen geactiveerd zodat zij een beschermend schild vormen rond de wortels van uw wietzaden. Zo kunnen je wietzaden uitgroeien tot een mooie plant. Ten slotte nog een handige tip om je wietzaden jarenlang goed te houden. Gebruik een verpakkingsmateriaal waarmee u ook uw eten mee af sealt. Op die manier kan er geen lucht bij, mits je het hermetisch hebt afgesloten. Hiermee bent u er van verzekerd dat er zo min mogelijk zuurstof, dat nare reactieve element, bij de wiet zaden in de buurt komt. Bij het ontdooien dient u een papieren doekje te gebruiken, hiermee wordt alle vocht direct geabsorbeerd en kan je de zaadjes gaan zaaien. Zo hebt u jarenlang optimaal plezier aan uw zaden en planten.

Geniet maar gebruik met mate

Wietzaden is waar wij de specialist in zijn. Hebt u hulp nodig bij het verbouwen en ontkiemen van uw wietzaden? Dan kunt u met ons contact opnemen. Wij hebben een speciaal telefoonnummer ter beschikking gesteld waarmee u nu direct na het lezen van deze tekst kunt bellen. Onze vriendelijke medewerkers van onze klantenservice weten werkelijk waar alles van wietzaden en hoe u dit het beste kunt aanpakken om over een paar maand tot een prachtige oogst te komen. Deze plantjes groeien erg snel en er zijn zelfs types waar me het hele jaar door van kunt genieten. U kunt ze soms wel vier keer per jaar oogsten en dan is het tijd om nieuwe wiet zaden te planten. Wij passen onze websites veelvuldig aan omdat de markt altijd weer verandert. Nieuwe planten steken de kop op en zijn een stuk populairder dan ooit te voren. Oude klassiekers blijven het natuurlijk ook goed doen en zo is er altijd wel iets wat u bevalt. En het is natuurlijk erg leuk om hiermee te experimenteren dus varieer er op los en laat ons weten wat u zo bevalt. Een bestelling maken is uiterst eenvoudig en u kunt betalen met behulp van:

  • iDeal
  • PayPal
  • of met behulp van uw credit card
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn