Werken bij KLM? Bekijk de KLM vacatures!

Ben jij toe aan een carrière switch? Of betreed je net de arbeidsmarkt en ben je op zoek naar een nieuwe, leuke baan? Dan is werken bij KLM misschien wel iets voor jou! Op de website van timing vind je alle openstaande KLM vacatures, van Logistiek medewerker Schiphol tot Allround Handler. Het werken bij KLM is afwisselend en biedt jou meer dan genoeg kansen om het beste in jezelf naar boven te halen. Of je van vliegtuigen houdt, van de drukte op Schiphol of gewoon in een gezellig team wilt werken, KLM is op zoek naar jou! Wanneer je de KLM vacatures bij timing bekijkt zul je zien dat er voor ieder wat wils is, dus je zult altijd de baan vinden die bij jou past.

Naast KLM vacatures vind je bij timing ook vacatures voor genoeg andere grote bedrijven en organisaties die jou graag willen aannemen. Denk bijvoorbeeld aan vacatures voor werken bij Hanos, Wehkamp, Hanos of Kuehne + Nagels. Bij timing zul je altijd de baan vinden die jij zoekt! 

In dit artikel zal ik meer vertellen over werken bij KLM en een aantal KLM vacatures benoemen om je een beeld te geven van het werken bij KLM. 

Waarom werken bij KLM?

Wanneer je de KLM vacatures bekijkt zul je al een beetje een idee krijgen van hoeveel verschillende soorten medewerkers deze grote organisatie nodig heeft, maar wat maakt werken bij KLM nou zo leuk? 

Als je werkzaam bent bij KLM zul je als geen ander de bruisende wereld van de luchthaven ontdekken. Je zult zien hoe het er precies aan toe gaat op deze drukke plek en vooral meemaken hoe belangrijk jij bent in deze hele wisselwerking. De sfeer binnen KLM is goed en informeel. Je zult werken met een gezellig team dat altijd voor elkaar klaar staat en omringd zijn met meer dan genoeg collega’s. Dit maakt werken bij KLM meteen goed voor je sociale contacten wanneer je bijvoorbeeld net verhuisd bent en nog maar weinig mensen in de omgeving kent. Daarnaast krijg je voldoende lichaamsbeweging. Werken bij KLM is niet vijf dagen per week achter een bureau en een computerscherm zitten (tenzij je dit natuurlijk zoekt, ook kantoormedewerkers zijn nodig bij KLM!). Je bent constant in beweging. Het is dus hard werken soms, maar daar tegenover staat wel genoeg beweging in een dynamische omgeving. Bij KLM is geen dag hetzelfde, bekijk daarom snel de KLM vacatures!

Welke KLM vacatures zijn er?

Zoals ik al heb gezegd zijn er veel verschillende soorten medewerkers nodig bij KLM. Dit is ook niet gek. Het gaat om een grote organisatie met veel verschillende werkzaamheden en elke werknemer is belangrijk! De KLM vacatures lopen flink uiteen, denk bijvoorbeeld aan vacatures in passagiersvervoer, vrachtvervoer en technisch onderhoud, maar ook aan werken op kantoor, op het platform of in de bagagekelder.

timing biedt onder andere de volgende openstaande KLM vacatures:

  • Logistiek medewerker Schiphol
  • Repair & Availability Controller
  • Bagagemedewerker KLM Schiphol
  • Magazijnmedewerker / Allround Handler
  • Supply Chain Engineer NG

En dit is nog lang niet alles! Bij KLM zul je je dus al snel op je plek voelen. Je komt voor de KLM vacatures in aanmerking wanneer je minimaal beschikt over een afgeronde LBO of MBO opleiding. Het maakt niet uit of je wel of geen werkervaring hebt, omdat er zoveel werknemers nodig zijn is er altijd wel een plekje voor jou en KLM helpt jou graag in jouw groei op de arbeidsmarkt!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn