Wat zijn goede senioren hotels in Twente?

Dit jaar wilde ik met een goede vriend samen een paar dagen weg naar Overijssel. Wij zijn allebei op leeftijd en hebben allebei onze partner verloren, hierdoor trekken wij veel met elkaar op. Wij waren al jaren niet meer in  Overijssel geweest en het leek ons leuk om deze regio weer een keer te bezoeken. Wij besloten om op zoek te gaan naar senioren hotels, zodat wij in alle rust konden genieten. Wij hadden diverse hotels gevonden, maar besloten om voor Hotel ’t kruisselt te kiezen. In dit hotel verbleven wij een lang weekend en hebben hier erg genoten. Mijn vriend en ik hebben allebei jaren geleden onze vrouw verloren en waren hierdoor erg eenzaam. Wij kenden elkaar al een paar jaar, maar door het overlijden van onze partners trokken wij steeds meer met elkaar op. Wij hebben allebei op dit moment geen behoefte aan een nieuwe partner en vinden het fijn dat we samen veel kunnen optrekken. Wij spelen onder andere samen klaverjassen en proberen regelmatig plaatsen in Nederland, of het buitenland te bezoeken. Vorig jaar waren wij naar een plaatsje in de buurt van Frankfurt gegaan en hadden daar een hotel geboekt. Er waren veel jonge tieners in dit  hotel, die in de nacht dronken en met veel kabaal thuiskwamen, hier stoorden wij ons erg aan. Wij besloten na deze ervaring om alleen nog maar naar senioren hotels te gaan. Samen hadden wij een aantal regio’s besproken om te bezoeken en besloten om deze keer naar Overijssel te gaan. Wij waren hier allebei al jaren niet meer geweest en herinnerde ons dat daar veel mooie plaatsjes en natuurgebieden zijn. Samen wilden wij senioren hotels in Overijssel bekijken, zodat wij een mooi hotel konden uitkiezen. Voor ons was het belangrijk dat er veel dingen te doen waren in de omgeving, zoals wandelen en fietsen.

Verschillende senioren hotels vergeleken

Online vonden wij al snel verschillende senioren hotels in Overijssel, hierdoor konden wij ze vergelijken en de beste uitkiezen. Een van de hotels die wij hadden gevonden was Hotel ’t kruisselt en dit hotel leek ons direct een goede keuze. In de omgeving van het hotel is veel mooie natuur waar je kan wandelen, of een stukje kan fietsen. Wij zagen dat het ook mogelijk was om te golfen bij het hotel en dat doen wij allebei graag. Van alle senioren hotels besloten wij om dit hotel te boeken en wij kozen een mooie kamer uit.

Een heerlijk lang weekend gehad

Vorige week verbleven wij een aantal dagen in het hotel en wij hebben een heerlijke tijd gehad. Het hotel ziet er erg mooi uit en is van alle gemakken voorzien. Je kan er heerlijk eten en het personeel was erg vriendelijk. Wij hadden gelukkig een aantal zonnige dagen, waardoor wij ook heerlijk konden golfen. De ervaring bij Hotel ’t kruisselt.nl beviel zo goed, dat wij vaker senioren hotels gaan boeken.

  • In de omgeving is veel te doen en prachtige natuur
  • Er is een golfbaan bij het hotel
  • Het hotel ziet er prachtig uit en het personeel is erg vriendelijk
  • Wij hadden een heerlijke tijd in dit hotel
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn