Waarom wij ons kind aan de overblijf toevertrouwden

Vorig jaar heb ik een nieuwe baan aangeboden gekregen en omdat dat van mij vroeg dat ik nu drie dagen per week moest werken, kon ik niet altijd meer thuis zijn op het moment dat ons kind tussen de middag bij ons kwam eten. Wij hebben daarom gekeken wat de mogelijkheden waren om ons kind aan een overblijf toe te vertrouwen. Wij hebben toen even contact opgenomen met de school waar onze zoon naartoe gaat om te vragen of zij ook een overblijf hadden. Deze vraag werd bevestigend geantwoord en wij hebben daarom gevraagd of wij een keer bij deze overblijf zouden mogen kijken. Wij wilden namelijk het beste voor ons kind en daarom wilden wij hem niet zomaar naar de opvang sturen. Wij werden daarom uitgenodigd om een keer op de school te komen kijken. Wij kregen te horen dat men hier samenwerkt met Kinderstralen. Wij hadden eerlijk gezegd nog nooit van Kinderstralen gehoord, maar toen wij eenmaal op het internet op zoek gingen naar recensies over Kinderstralen, lazen wij dat heel veel mensen heel positief zijn over dit bedrijf. Vandaar dat wij meteen een goed gevoel hadden bij de overblijf. Dat werd in de praktijk nogmaals bevestigd want toen wij op de overblijflocatie kwamen kijken naar hoe men te werk ging, zagen wij dat de medewerkers heel liefdevol met de kinderen omgingen. De kinderen zagen er ook heel blij uit en je kon zien dat ze met veel plezier naar deze overblijf gingen. Onze zoon was ook mee om te kijken en het leek hem ook heel fijn om naar deze overblijf. Hij hoefde dan namelijk niet helemaal meer naar huis te fietsen. Wij vonden het als ouders ook heel prettig om te merken dat hij wel oren had naar deze faciliteit en vandaar dat wij besloten hebben om hem in te schrijven.

Deze overblijf biedt de kinderen een rustmoment tijdens hun drukke dag

Wat ik persoonlijk heel erg goed vind van deze overblijf, is dat zij de kinderen gedurende hun drukke dag een duidelijk rustmoment bieden. De kinderen worden heel goed ontvangen en zij worden aangespoord om hun eten op te eten. Vervolgens kunnen zij even rusten of doen wat zij zelf graag willen. Dat is heel prettig voor de kinderen omdat zij de hele dag al van alles moeten en dan is een dergelijk rustpunt altijd prettig. Wij merkten dan ook dat sinds wij onze zoon naar de overblijf hadden gestuurd, hij ’s middags veel beter op school ging presteren. Hij had meer concentratie en hij voelde zich ook veel beter. Na school kwam hij niet helemaal uitgeput thuis omdat hij zijn rust al op de overblijf had gepakt. Dat was heel prettig om te merken en wij zijn dan ook heel blij dat wij hem naar deze overblijf gebracht hebben. Het is voor alle partijen namelijk handiger. Wij kunnen gewoon ons werk blijven doen en onze zoon hoeft niet snel naar huis te fietsen om daar snel zijn lunch te nuttigen. We kunnen dus wel spreken van een heel goede oplossing.

Ik ben heel tevreden over Kinderstralen

De reden dat ik in de pen klim om over Kinderstralen te schrijven, is dat ik heel tevreden ben over de gang van zaken bij Kinderstralen. Men heeft hier heel veel oog voor de kinderen en ik hoop dat ik nog lang door hen geholpen kan worden. Kortom:

  • mijn zoon vindt het overblijven heel prettig
  • mijn zoon rust tussen de middag goed uit
  • wij zien dat onze zoon beter presteert op school nu hij opvang heeft tussen de middag
  • lunchen op school

Meer weten? Kijk even op Lunchenopschool.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn