Waarom een baniervlag kopen?

Voor je bedrijf wil je natuurlijk de nodige reclame maken en je wilt goed zichtbaar zijn. Een baniervlag kan je daarbij helpen. Er zijn natuurlijk veel meer mogelijkheden om meer zichtbaarheid te creëren, bijvoorbeeld door het gebruik van andere soorten vlaggen. Maar een baniervlag heeft duidelijke voordelen. Het is daarom zeker aan te raden om eens te kijken naar de mogelijkheden en de voordelen, de kans is groot dat je zult ontdekken dat dit ook voor jouw onderneming een heel geschikt product is.

Wat is een baniervlag?

We zijn natuurlijk allemaal wel bekend met vlaggen en we weten ook dat er verschillende soorten zijn die je ook op verschillende manieren kunt gebruiken. Wat is nu precies een baniervlag en wat zijn de voordelen hiervan? De meeste vlaggen hebben een horizontaal model, oftewel ze zijn breder dan dat ze hoog zijn. Dit stelt ze in staat om flink te wapperen in de wind. Maar laten we eerlijk zijn, vaak waait het niet hard genoeg en dan hangen ze maar wat langs de vlaggenmast. Of de vlag is maar gedeeltelijk te zien. Op die manier is het natuurlijk lastig reclame maken. Bij een baniervlag is dit anders, deze hebben juist een horizontaal model. Ze zijn lang en niet zo breed. Daarnaast valt op dat ze aan de bovenkant een versteviging hebben. Wat is hier nu het voordeel van? Door dit model en door de versteviging, is altijd het gehele oppervlak van de vlaggen te zien. Het maakt daarbij niet uit hoe hard het waait. Op die manier is dus altijd te zien wat er op de vlag staat, ook als het windstil is. Hang je een baniervlag, of meerdere, aan de vlaggenmast bij jouw bedrijfspand, dan is het dus altijd goed zichtbaar dat jij daar gevestigd zit. Zo vergroot jij je zichtbaarheid en maak je indirect ook meer reclame voor jouw bedrijf.

Vlaggen laten maken

Als je een baniervlag bij jouw bedrijfspand op wilt hangen, dan wil je natuurlijk dat deze precies aansluit bij jouw huisstijl en jouw logo. Je wilt hem dus op maat laten maken en dat kan bij Reclamestore. Je hebt bij hen verschillende opties als het aankomt op dit soort vlaggen laten maken, je kunt namelijk kiezen uit:

  • verschillende formaten
  • verschillende stoffen
  • verschillende afwerkopties

Je kunt bij hen kiezen uit vijf verschillende formaten. De breedte is altijd één meter, om ervoor te zorgen dat de vlag mooi strak langs de vlaggenmast blijft. Voor de lengte kun je kiezen uit formaten van twee tot vier meter. Wat betreft het materiaal van de baniervlag heb je keuze uit Flag of Flag Longlife. Zoals de naam al aangeeft heeft de laatste een langere levensduur, door de speciale structuur en doordat deze extra sterk is. Je vlag zal daardoor niet zomaar gaan rafelen. Daarnaast heb je ook voor de afwerking verschillende opties, zo kan de band uitgevoerd worden in meerdere kleuren, met haken die daarbij passen. En uiteraard kun je de baniervlag helemaal zo ontwerpen zo als jij wilt, in de kleuren en het lettertype van jouw huisstijl, met uiteraard jouw eigen logo!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn