Voorkom nare situaties met mediation bij een arbeidsconflict

Conflicten op het werk kunnen soms nadelige gevolgen hebben voor u en uw collega’s. Maar waar er twee vechten, hebben er twee schuld. Echter kunt u er soms samen niet meer uitkomen, doordat u er middenin staat. Een frisse blik, door middel van mediation bij een arbeidsconflict, kunnen er nieuwe gezichtspunten of andere uitgangspunten komen. Met mediation bij een arbeidsconflict kan de communicatie tussen u en uw collega’s weer verbeterd worden. Agalef is uw specialist op het gebied van mediation bij een arbeidsconflict. Samen met u en uw collega’s zorgen wij ervoor dat alle meningsverschillen de wereld uit geholpen worden. Dus mocht u moeite hebben om uw conflict op te lossen, kunt u ons inschakelen voor mediation bij een arbeidsconflict, zodat er op een professionele manier onderhandeld wordt en er gezocht wordt naar oplossingen.

Veel oplossingen met mediation bij een arbeidsconflict

Bij mediation bij een arbeidsconflict is er een luisterend oor die samen met u en uw collega’s gaat kijken naar de verschillende mogelijkheden. Dit kan een compromis zijn, een samenwerking of een financiële compensatie. Ook het maken van een tussenevaluatie en de mogelijkheid tot het bijstellen van afspraken komt voor tijdens mediation bij een arbeidsconflict. Zodra u of een van uw collega’s onze hulp inschakelt, gaan wij als volgt te werk:

  • Na uw aanmelding via onze website nemen wij binnen een dag contact met u op om een afspraak te maken.
  • Bij dit intakegesprek bespreekt u de situatie en de problemen.
  • Ook worden de doelstellingen in een plan van aanpak op geschreven.
  • Wij gaan iedere mediation bij een arbeidsconflict aan met een open, discreet en vertrouwelijk gesprek.
  • Hier kunt u dus ook bij alle afspraken op rekenen.
  • Wij kijken aan het begin al hoeveel sessies er nodig zullen zijn om u en uw collega’s te helpen.
  • Hierbij kijken wij ook naar de mate waarin u en uw collega’s meewerken.
  • Tijdens het proces kan het aantal sessies veranderen.
  • Aan het einde krijgt u een samenvatting mee van onze gesprekken.
  • Daarnaast kunnen er ook altijd nazorg-gesprekken ingepland worden.

Het aantal sessies van onze mediation bij een arbeidsconflict zijn meestal tussen de 8 en 12 sessies. Dit komt doordat mensen niet altijd binnen een maand veranderen. Bij ons kantoor kunt u erop rekenen dat u te allen tijde recht heeft op informatie, recht op geheimhouding van uw gegevens en meningen en recht op inzage van uw dossier. Zo heeft u bij ons gegarandeerd alle informatie die u nodig heeft om uw conflict tot een goed einde te brengen.

Wij helpen u graag verder

Agalef is uw specialist op het gebied van het oplossen van een arbeidsconflict. Wij leren u door middel van een plan van aanpak om bewust te worden van gewoontes en deze te doorbreken en anders te communiceren. Zo voorkomt u conflicten op uw werk en in uw privésituatie. Wij helpen u met alle relatieproblemen, omdat wij weten dat u altijd in contact staat met uw omgeving en mensen. Hierbij moet u wel bereid zijn om deze stap te nemen, zodat wij samen met een gedegen plan van aanpak en gesprekken uw leven en daarmee ook dat van anderen kunnen veranderen. Meningsverschillen zullen er altijd blijven. U zult zien dat door middel van de juiste communicatie uw conflicten niet meer voorkomen. Heeft u een conflict op uw werk en wenst u mediation via ons kantoor? Neem dan direct contact met ons op via de contactgegevens die vermeld staan op http://www.agalef.nl/. U kunt ook het contactformulier op onze website invullen. Onze medewerkers nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om een persoonlijk gesprek in te plannen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn