Voor de vakantie een eTA aanvragen voor Canada

Gaat u een heerlijke tijd tegemoet in Canada en heeft u eigenlijk alles al geregeld? Dan is het goed om de reispapieren nog even door te nemen. Sinds begin dit jaar is het namelijk verplicht om een bepaald reisdocument te hebben voor reizen naar Canada. Dit document heet een electronic Travel Authorization. Door dit op tijd in te vullen kunt u zonder moeite naar het prachtige Canada afreizen. Hier kunt u een heerlijke vakantie beleven die u ongetwijfeld nog jaren bij zal blijven. Een eTA aanvragen voor Canada is dan ook heel belangrijk. Het is namelijk ontzettend zonde wanneer u alles geregeld heeft, maar u toch het land niet in mag komen omdat u dit ene document vergeten bent. Omdat de nieuwe regel pas net is ingegaan is het van belang dat u even let op de voorschriften. U kunt alles lezen over de procedure op eta-aanvragen.nl. Hier vindt u alle mogelijke informatie over een eTA aanvragen voor Canada. Kijk dus goed wat u moet doen. U moet voor uw reis dus wel een aantal zaken in de gaten houden:

  • Zorg voor de juiste documenten
  • Begin de reis alleen met een geldig reisdocument
  • Bekijk de nieuwe regels op de website

Heeft u al een geldig visum om naar Canada te reizen? Dan is een eTA aanvragen voor Canada niet nodig. U kunt dan gewoon het land binnen gaan en een heerlijke vakantie tegemoet zien. Met een vakantie in Canada kunt u veel kanten op. Denk bijvoorbeeld aan een bezoek aan de vele prachtige steden. Een eTA aanvragen voor Canada verzekert u ervan dat u gewoon een onbezorgde vakantie kunt vieren in dit mooie land. Bezoek bijvoorbeeld de hoofdstad Ottawa of ga echt op doorreis. Veel mensen doen dit, omdat u op deze manier echt van de natuur kunt genieten. Trek bijvoorbeeld door de Canadese bossen met een camper. U zult de tijd van uw leven hebben!

Gemakkelijk een eTA aanvragen voor Canada

Wilt u zonder al te veel moeite een eTA aanvragen voor Canada? Dan kunt u het beste even de informatie lezen op eta-aanvragen.nl. Hier vindt u alles wat u moet weten over deze aanvraag en hoe u het precies aan moet pakken. Een eTA aanvragen voor Canada gaat heel gemakkelijk. U hoeft er eigenlijk weinig voor te doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het uitzoeken van de documenten en het invullen van het formulier. U heeft dan alles zo op de post en u kunt dan verder met het voorbereiden van de reis zelf. Mocht het zo zijn dat u niet al te goed Engels spreekt, dan is het mogelijk om van te voren even de Nederlandse handleiding door te nemen. Hierin vindt u werkelijk alles over het invullen van de aanvraag. Belangrijk is dat u op deze manier ook zeker weet dat er niets kan gebeuren onderweg en dat u gewoon het vliegtuig in mag.

De manier van reizen

Wanneer u een reis naar Canada boekt is het heel logisch dat u precies weet hoe u de reis in gaat plannen. Natuurlijk is ook het vervoer al lang van te voren geregeld en het is dan belangrijk dat u wel de tocht kan gaan maken. Een eTA aanvragen voor Canada is snel gedaan en u zorgt er hiermee voor dat de reis gewoon doorgang kan vinden. Een eTA aanvragen voor Canada betekent dat u het land gewoon in mag. Juist daarom is en eTA aanvragen voor Canada zo belangrijk. Zorg er dus wel voor dat u binnen de termijn van minimaal vier weken van te voren deze aanvraag indient. Een eTA aanvragen voor Canada kan niet te laat gebeuren.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn