Vilten tote bag bedrukken wij in groten getale

“Zoekt u naar een bedrijf om daar een grote bestelling aan kantoor- en/of relatieartikelen te bestellen? Hebt u duurzaamheid hoog in het vaandel staan en doet u er alles aan om als een verantwoord ecologisch bedrijf door het leven te gaan? Dan zult u bij ecorelatiegeschenken.be absoluut keer op keer slagen. Een tote bag bedrukken is in ieder geval een uitstekend idee. Ze worden gemaakt van het duurzame vilt, zijn verkrijgbaar in het zwart, lichtgrijs en donkergrijs. U kunt ze per stuk bij ons kopen maar ook per 50, per 100 of zelfs per 1.000. Daarnaast kunt u de tote bag bedrukken. Kiest u voor het tote bag bedrukken dan hebt u wederom twee keuzes. Zo kunt u het in één kleur maar ook in twee kleuren laten bedrukken. Gaat het bijvoorbeeld om een kleurrijk logo? Dan is die laatste optie wellicht de beste keuze. Gaat het enkel om tekst zoals een slogan, de bedrijfsnaam en/of enkele contactgegevens? Dan volstaat een enkele kleur. Een tote bag bedrukken is voor ons een peulenschil want we beschikken over diverse printers zodat we diverse tassen maar ook totaal ander producten tegelijkertijd kunnen voorzien van de door u opgegeven informatie. U moet naast het tote bag bedrukken denken aan bijvoorbeeld:

  • Allerlei waterflesjes waaronder de flessen van het populaire en duurzame merk “Dopper”,
  • Diverse katoenen tassen en pennen,
  • Maar ook groeipapier.

Een tote bag bedrukken geheel naar uw wensen? Bij ons kan het

Qua kantoorartikelen zijn wij in principe een totaalleverancier. Als bedrijf doet u er daarom verstandig aan om even een account aan te maken. Dat kan geheel kosteloos en u bent verder nergens aan verbonden. Bij het tote bag bedrukken krijgt u de optie om eerst een geheel gratis proefdruk te maken. Selecteer in dat geval bijvoorbeeld de optie met een enkel product aan. Maar u kunt ook direct in bulk bestellen en aangeven dat u een proefdruk wilt laten maken. Die sturen wij eerst naar u toe, wederom kosteloos en zonder verdere verplichtingen. Bent u tevreden over het product, de kwaliteit en uiteraard over de print? Dan kan het tote bag bedrukken beginnen en gaan we spoedig tot levering over. Naarmate de hoeveelheid toeneemt, des te groter de kans dat de verzendkosten geheel gratis zijn. Die nemen we voor onze rekening dus tel uit uw winst. U hoeft er uw kantoor niet eens meer voor te verlaten. U krijgt te maken met duurzame producten van een uiterst duurzaam bedrijf waar u zeer eenvoudig en zeer overzichtelijk kunt bestellen. U krijgt een gratis drukproef, we bieden gratis bezorgkosten aan en de totale levering zal ook niet lang op zich laten wachten. We zien trouwens graag uw ideeën qua tote bag bedrukken tegemoet. We kunnen er afbeeldingen in verwerken, van lettertype en –grootte veranderen en ga zo maar door. Wij houden wel van een uitdaging dus stuur vooral even een mail als u het design eerst met ons wilt bespreken.

Vergeet niet om ook even naar onze overige producten te kijken

Naast het tote bag bedrukken kunt u vrijwel alle overige producten op onze website ook laten bedrukken. Bedrukken is trouwens altijd een optie, u kunt ze ook allemaal blanco kopen, daar doen we beslist niet moeilijk over. Hebt u ten slotte nog vragen? Dan kunt u ons via de mail, het contactformulier en telefonisch snel bereiken. Ook via de sociale media kunt u ons een berichtje sturen en daar vindt u tevens allerlei interessante wetenswaardigheden over het bedrijf en de producen. Volg ons daarom ook op Facebook, Twitter of Instagram!”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn