Verstevig uw spouwmuren met een spouwanker van Reconex

Een spouwmuur moet stevig in elkaar zitten. Het buitenblad en binnenblad van een spouwmuur verbindt u daarom met stevige spouwankers aan elkaar. De combinatie van de bladen en de spouwanker geven een stabiele constructie. Bij Reconex.nl kunt u terecht voor al uw spouwankers, zodat u uw werkzaamheden voort kan zetten en uw muur stevig kunt maken. Wij vertellen u graag meer wat een spouwanker is en waarvoor ze precies gebruikt worden. Daarnaast kunnen wij u ook alles vertellen over het bestellen van een spouwanker via onze website. Zo kunt u direct aan de slag met uw spouwmuur, zonder dat u voor verrassingen komt te staan.

Voorkom scheuren in de muur met een goede spouwanker

Een spouwanker is een verzinkt stalen anker. Daarnaast heeft een spouwanker vaak geribbelde uiteinden, zodat de binnen- en buitenbladen met de spouw verankerd worden. Er bestaan ook ankers van roestvrij staal. Deze worden vaak aangeraden in tegenstelling tot verzinkt staal. Bij panden die dicht bij het water of in een industrieel gebied liggen is dit zeker een goede uitkomst. Ook kunnen de spouwankers worden gebruikt om bijvoorbeeld een raamconstructie of isolatieplaten vast te maken. U kunt ze op de volgende manieren gebruiken:

  • Doorgaans vier per vierkante meter
  • Hoe groter de afstand, hoe groter de spanningen op het metselwerk
  • Een gat met een kleine diameter boren

Hoe groter de spanning, hoe meer kans op scheuren u heeft in de muur. Ook kan de gehele muur los komen te staan. Daarom kan een constructeur het beste ter plekke oordelen hoeveel ankers er per vierkante meter nodig zijn. De renovatie spouwankers van Reconex kunnen daarnaast ook in een bestaande situatie worden aangebracht door een gat in het buiten- en binnenblad te boren. Hierna kan het spouwanker in het gat aangebracht worden. Door de spiraalvorm van het anker zal deze zichzelf geheel vastzetten in beide bladen. Zo wordt er voorkomen dat er vochttransport van buiten naar binnen plaatsvindt. Zoals u ziet heeft u goede kwaliteit spouwankers nodig om uw klus te klaren. Een spouwmuur moet immers jarenlang meegaan en dan is het ook fijn als alle ankers ook lang goed zullen blijven. Ons assortiment van Reconex biedt uitsluitend hoogwaardige kwaliteit, waardoor wij altijd achter de verkoop van deze producten staan. Ook onze andere merken zijn van hoogwaardige kwaliteit. Wij willen immers alleen het beste van het beste verkopen voor uw klussen. U bestelt al onze producten eenvoudig online door deze in uw winkelmandje te plaatsen. Daarna kunt u uw bestelling afronden middels de veilige betaalmethoden. Wij zorgen dan dat uw bestelling zo snel mogelijk geleverd wordt.

Wij leveren alleen de beste merken

Reconex is uw specialist op het gebied van benodigdheden voor de bouwsector. Onze jarenlange ervaring heeft ons doen ontwikkelen en mee laten groeien in alle vernieuwingen binnen het vakgebied. Zo kunt u niet alleen voor goede producten bij ons terecht, maar ook voor deskundig advies op maat. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u altijd het beste van het beste krijgt. Kwaliteit en goede service staan namelijk hoog in het vaandel en dit willen wij ook te allen tijde waarborgen. Dit kunnen wij door alleen de beste merken te verkopen en hier alles over te weten. Heeft u daarom nog vragen, behoefte aan advies of wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens die vermeld staan op https://www.reconex.nl/. U kunt ook ons contactformulier op de website invullen. Zodra wij uw gegevens hebben ontvangen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om al uw vragen te beantwoorden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn