Verlovingsringen online of trouwringen online

De vriend van mijn beste vriendin wilde haar ten huwelijk vragen. Hij wist als man niet zo goed wat voor soort sieraden ze mooi zou vinden. Hij wilde groots uitpakken en haar een verlovingsring geven bij het aanzoek en later ook nog echte trouwringen uitzoeken voor de bruiloft. Hij vroeg mij of we samen eens naar verlovingsringen online en trouwringen online konden kijken. Ik vond dat natuurlijk prima, en ook heel leuk om te doen. Mijn beste vriendin wist helemaal niet dat haar vriend van plan was haar ten huwelijk te vragen. Ik vond het geweldig om deel uit te maken van de verrassing. Ik ben al jaren bevriend met haar, en voor de gein hadden we al wel eens online trouwringen en online naar andere mooie sieraden gekeken voor een bruiloft. Dus ik wist al wat ze mooi zou vinden. Samen met haar vriend heb ik dus naar verlovingsringen online en trouwringen online gekeken, en aangegeven wat ze mooi zou kunnen vinden. Dat hebben we gedaan bij Juwelier de Tijd, omdat zij online een goed aanbod hebben. Bovendien hebben ze een ruim assortiment met wel duizend of meer ringen, dus we hadden genoeg om te bekijken toen we online trouwringen en online verlovingsringen gingen bekijken. De website is te vinden via de volgende link: juwelierdetijd.

Bekijken van online trouwringen en online een afspraak maken

We hebben niet alleen online trouwringen bekeken, online een afspraak maken kon ook. Dat hebben we gedaan toen het de vriend van mijn beste vriendin helder was wat ze mooi zou vinden. Dat was ongeveer een ring met de volgende eigenschappen: 

  • Zilver, het liefst geen goud
  • Met een eenvoudige steen
  • Niet te groot 

Mijn beste vriendin houdt van eenvoud met een beetje sierlijkheid. Dit soort online zien, trouwringen online bekijken, dat hielp hem om een goed beeld te vormen van de ring die hij voor haar zou moeten kopen. We hebben via de website ook een afspraak gemaakt om eens langs de winkel te gaan om de ring te bekijken die we hadden uitgekozen. Het bleek dat die ring ook nog eens scherp geprijsd was. De verkoper was heel vriendelijk en nam alle tijd om ons te adviseren. Hij vond het heel handig dat we al gekeken hadden naar online trouwringen, online een afspraak hadden gemaakt en ook de moeite namen om langs te komen. We zijn naar huis gegaan met de ring en hij heeft een aanzoek gedaan, en daar heeft ze natuurlijk ‘ja’  op gezegd. Inmiddels zijn ze ook al langs geweest voor de trouwringen. Ze hebben al wat tijd genomen om te kijken naar online trouwringen. Online kun je echter niet bepalen of je iets echt mooi vindt. Daarom hebben ze ook hiervoor weer de winkel bezocht. Ik vond dat wel weer een slimme zet. Mijn vriendin was bovendien aangenaam verrast dat ik samen met haar vriend gekeken had naar de mooiste online trouwringen, online een afspraak gemaakt had met hem. 

Contact opnemen voor meer informatie

Juwelier de Tijd biedt naast trouwringen nog veel meer. Onder andere het laten graveren van een tekst of het zelf ontwerpen van sieraden, ook trouwringen. Hiervoor kun je ook naar de website gaan om eens te kijken of dit bij je past. Via juwelierdetijd.nl is alle informatie te vinden, en kun je bovendien contact opnemen met de winkel. Het is altijd mogelijk om online trouwringen en online verlovingsringen te bekijken op de website, of elders op het internet. Een beetje inspiratie kan natuurlijk geen kwaad.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn