Verhuren in Amsterdam

Directcapital - Verhuren AmsterdamWoont u in Amsterdam en bent u op zoek naar een goede en vertrouwde partner om uw huis voor u te verhuren? Uw beste optie is dan Direct Capital. Direct Capital is niet alleen in staat om binnen zeer korte tijd uw huis te verhuren in Amsterdam, maar ze garanderen u ook nog eens dat ze dit doen. Dit doen ze door een vaste huurprijs te geven die u vanaf de dag van in zee gaan met hen gestort krijgt. Dit is natuurlijk voor iedereen fijn, maar vooral voor mensen die een huis hebben gekocht en een ander huis proberen te verkopen kan dit een goed reddingsmiddel zijn. Steeds meer mensen zitten namelijk met het probleem dat ze een nieuw huis hebben gekocht maar nog geen koper hebben voor hun oude huis. Dit kan zo veel kosten opleveren voor veel mensen dat ze beide huizen moeten verkopen en in een kleiner huis moeten gaan wonen. Als u een van uw huizen kunt verhuren in Amsterdam kan dit voor u een redding betekenen. Zo kunt u namelijk rustig wachten op een koper terwijl u de kosten van een van de huizen gedekt krijgt door de huurprijs. Dit is precies waar Direct Capital mensen graag mee wil helpen. Er zijn zelfs geregeld mensen die hun huis verhuren in Amsterdam en hier iets aan over houden, deze mensen maken dus winst op een in eerste instantie benarde situatie. Het fijne aan werken met Direct Capital is dat ze met u om tafel gaan en een goede huurprijs afspreken die u vanaf dat moment elke maand op uw rekening gestort krijgt, ongeacht of het huis verhuurd is en voor hoeveel. Dit is voor mensen die een huis niet kunnen verkopen een geweldige kans. Lees hieronder meer over hoe het verhuren in Amsterdam bij Direct Capital in zijn werk gaat.

Hoe gaat het verhuren in Amsterdam in zijn werk?

Het verhuren in Amsterdam begint natuurlijk met het kijken naar of u het wil doen of niet. Hier kan Direct Capital u perfect mee helpen door een kosteloze en vrijblijvende taxatie te doen. U weet dan waar u aan toe bent qua kosten en ze kunnen u ook uitleggen hoe het hele proces zal verlopen. De volgende stap is om samen met Direct Capital een vast huurbedrag af te spreken. Onafhankelijk van hoeveel een huurder betaalt, en zelfs onafhankelijk van of er een huurder is, spreekt u een bedrag af dat u elke maand zal ontvangen. Uw huis verhuren in Amsterdam heeft nog nooit zoveel zekerheid gekend. Deze gegarandeerde huur is een van de grote voordelen van uw huis verhuren in Amsterdam bij Direct Capital. Op deze manier heeft u geen zorgen over of u wel huur zult ontvangen deze maand, u weet dus gewoon waar u aan toe bent. Hier komt bij dat ze niet gewoon ene heel lage inzet doen en dan hopen dat u akkoord gaat. Ze garanderen namelijk dat ze de perfecte balans zullen vinden tussen een hoog rendement qua huurprijs en zekerheid voor de klant. Dit gaat zelfs zo ver dat u het huur bedrag meteen zult ontvangen na de eerste bijeenkomst. Zelfs voordat Direct Capital heeft kunnen zoeken naar een huurder dus! Deze vaste huurprijs is natuurlijk vooral fijn voor mensen die weinig geld hebben en hun huis uit noodzaak moeten verhuren, of voor mensen die met ene huis zijn blijven zitten na het kopen van een nieuw huis. Daarom richt Direct Capital zich vooral op huizen verhuren in Amsterdam voor deze mensen. Hier hebben ze een speciale dienst voor opgezet. Als u uw huis gaat verhuren in Amsterdam bij hun dan krijgt u niet alleen een vaste huurprijs ongeacht de bezetting, ook staan ze u bij in het verkopen van uw huis. Zo helpen ze u met het op orde brengen en schoonmaken van het huis als er bezichtigingen zijn. Ook zorgen ze voor een korte opzegtermijn zodat u nog steeds flexibel bent in het verkopen van uw huis. Kortom, dit is de perfecte oplossing voor het wachten op een goede koper voor uw huis. Zo kunt u alle zorgen aan Direct Capital overlaten en hoeft u zich niet meer bezig te houden met dit huis. Hier komt bij dat de kosten van het oude huis gedekt worden door de opbrengsten van de huur die u elke maand ontvangt. Voordelen van uw huis verhuren in Amsterdam bij Direct Capital:

  • gegarandeerde vaste huurprijs
  • ontvangt meteen huur vanaf het eerste moment
  • perfecte balans tussen zekerheid en hoog rendement
  • geen zorgen voor verkopen van oude woning meer

Wie is Direct Capital?

Zoals gezegd opereert Direct Capital voornamelijk in Amsterdam en omstreken. Ze houden zich niet alleen bezig met het verhuren in Amsterdam, maar bemiddelen ook bij het verhuren van woningen en beheren woningen bij langdurige leegstand. Zo kunt u in elke situatie waar u een huis van u niet in gebruik heeft bij Direct Capital terecht. Hiernaast kunt u bij Direct Capital ook beleggen in woningen. Ze kunnen u hierover informeren en bijstaan in het gehele proces. Direct Capital is opgericht door twee ervaren ondernemers die al jaren actief zijn als makelaar. U kunt uw huis dus met een gerust hart overdragen aan deze mensen. Ook hebben ze ruime ervaring in accountant management, zo kunnen ze u dus perfect bijstaan en adviseren over het gehele kostenplaatje dat komt kijken bij uw huis verhuren in Amsterdam.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn