Uw partner in handmatig verpakken in Haaksbergen

Zoek u in Twente naar een bedrijf voor het handmatig verpakken? Haaksbergen is dan de plaats waar u ons kunt vinden. Wij zijn het bedrijf bij uitstek voor het handmatig verpakken in Haaksbergen en dus in de hele regio. U begrijpt dat wij handmatig verpakken in Haaksbergen maar dat dit niet betekent dat u niet bij ons kunt aankloppen als u in Hengelo, Borne of Losser woont en werkt. Ook in andere delen in Overijssel, in Drenthe en in Gelderland mag u op onze service rekenen. Bedrijven kiezen er echter minder snel voor vanwege het transport en de logistiek. Afijn, u zoekt aldus naar een bedrijf dat naast handmatig verpakken in Haaksbergen ook diverse andere werkzaamheden kan verrichten die te maken hebben met verpakkingsmaterialen en displays. Kijkt u om te beginnen dan eens op onze website, handmatig-verpakken.nl. U zult zien dat we al meer dan 25 jaar ervaring hebben met handmatig verpakken in Haaksbergen. En dat betekent dat we u een topkwaliteit kunnen garanderen die zijn weerga niet kent. Wij nemen dan ook enkel jonge en gemotiveerde mensen in dienst die bereid zijn om voor hun geld te werken. Omdat wij de kosten daardoor tevens erg laag kunnen houden betaalt u ons nooit te veel. Zo ontstaat er in onze ogen en win-winsituatie waar alle partijen de vruchten van kunnen plukken. Ons motto is niets voor niets: “netjes en snel werken voor redelijke prijzen”.

Handmatig verpakken in Haaksbergen is onze dagelijkse bezigheid

U hebt wellicht een fabriek, een groothandel, een distributiecentrum of forse winkel zoals een bouwmarkt dan wel een supermarkt. Dan bent u afhankelijk van producenten, leveranciers en bezorgers. Een netwerk dat allemaal met elkaar verbonden is en waar tijd geld is. U hebt dus in deze moderne tijden geen tijd te verliezen en dat is dan ook voor diverse bedrijven een belangrijk argument om werk uit te besteden. Een duidelijk voorbeeld is het handmatig verpakken in Haaksbergen van uw geproduceerde objecten. Wij hebben de kennis en de kwaliteit in pacht om bijvoorbeeld gevoelige handelswaar op een aparte en beschermende manier te verpakken zodat er in het gehele transportproces van fabriek tot aan het huis van de consument niets mis kan gaan, ook al stoot het ergens tegen aan. U begrijpt dat handmatig verpakken in Haaksbergen een grote rol kan spelen tijdens het vervoer. Maar het oog wil ook wat dus als u tevens vanuit esthetisch oogpunt bij ons komt aankloppen, dan hebben we daar ook zeker erg veel begrip voor! Andere werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten naast het handmatig verpakken in Haaksbergen willen we u uiteraard niet langer onthouden:

  • Het reconditioneren van diverse producten.
  • Het assembleren van uw producten.
  • En het plakken en vouwen van presentatiemappen of doosjes.

Dit is slechts een greep uit alle opties die wij aanbieden.

Komt u gerust even langs om de werkplaats te inspecteren

U kijkt natuurlijk graag de kat uit de boom en daar is helemaal niets op tegen. Een goed geordende geest denkt rationeel over zijn zakelijke keuzes na en wil de onderste steen boven hebben. Wij zijn een transparant bedrijf en daarom bent u op afspraak meer dan welkom om te kijken hoe wij al deze zaken waaronder het handmatig verpakken in Haaksbergen aanpakken. Daarna is er tijd voor koffie en thee zodat we uw ideeën en wensen op papier kunnen zetten en wellicht een offerte kunnen opstellen. Denk er gerust over na, u zit nadien nog nergens aan vast. Wilt u graag een afspraak maken of hebt u nog enige vragen? Bel of stuur een e-mail naar onze klantenservice. Lees meer op http://www.handmatig-verpakken.nl/.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn