U bent op zoek naar een goede arbeidsrecht advocaat?

Stel dat je een geschil hebt met een werkgever, en je weet echt niet hoe je dat moet aanpakken. In zo’n geval kun je het beste contact zoeken met een goede arbeidsrecht advocaat, zoals die van Van Der Hel Advocaten. Daar werken diverse advocaten die jou kunnen helpen het geschil op een zo’n prettig mogelijke manier op te lossen. Ze kunnen je vertellen waar je recht op hebt, maar ook wat je plichten zijn, en wat ze voor je kunnen betekenen op het gebied van rechtshulp. Hun arbeidsrecht advocaat is gespecialiseerd in onder andere de volgende zaken:

  • Het opstellen en beoordelen van arbeidscontracten
  • Het in goede banen leiden van ontslagkwesties
  • Ondersteuning bieden bij een reorganisatie
  • Het behandelen van arbeidsconflicten

Zoals je ziet doet een arbeidsrecht advocaat veel meer dan alleen conflicten oplossen tussen een werkgever en een werknemer. Een goede manier om deze conflicten te vermijden is namelijk dat je het arbeidscontract juist opstelt. Dit contract moet een aantal zaken bevatten die het een en ander kunnen verduidelijken wanneer er een conflict ontstaat. Je tekent immers allebei de voorwaarden, en als deze niet helder zijn kunnen er meningsverschillen over ontstaan, dan wel direct, dan wel in de loop der tijd. Een advocaat die is gespecialiseerd in arbeidsrecht kan deze contracten analyseren en controleren, en zowel verduidelijking bieden bij een conflict als een kritische blik werpen op een nieuw op te stellen contract. Als je immers gemaakte afspraken helder en goed verwoord vastlegt (en beiden ondertekent) kan daar op een later moment geen onduidelijkheid meer over ontstaan. Zo’n arbeidsrecht advocaat wordt dus ook vaak ingezet om contracten na te lopen en te controleren op eventuele zwakke punten.

De services van Van Der Hel Advocaten

Je kunt niet alleen bij Van Der Hel Advocaten terecht voor een arbeidsrecht advocaat. Ze bieden als advocatenkantoor namelijk nog veel meer servies aan, zoals:

  • Het opstellen van algemene voorwaarden, incasso’s of vennootschapsstructuren
  • Het registreren van intellectueel eigendom en auteursrecht
  • Mediation op verschillende vlakken met betrekking tot recht

Je kunt de arbeidsrecht advocaat van Van Der Hel Advocaten dus ook inschakelen als je een geschil hebt met iemand, en je er beide uit wilt komen. Mediation is een vorm van conflictbemiddeling waarmee je samen in gesprek gaat met de hulp van een onafhankelijke, professionele bemiddelaar. Deze mediator is als het ware een deskundig begeleider, en is gespecialiseerd in het leiden van gesprekken in goede banen. De praktijk wijst uit dat een mediation traject (bijvoorbeeld met de hulp van Van Der Hel Advocaten) stukken minder belastend is dan de stap naar de rechter. In goed overleg en met professionele hulp kom je er vaak wel uit samen.

Een arbeidsrecht advocaat voor een geschil met je werkgever

Of je nu als werknemer of als werkgever een probleem hebt met betrekking tot arbeidsrecht, de arbeidsrecht advocaat van Van Der Hel Advocaten kan je helpen. In veel gevallen ben je daar zelfs voor verzekerd, dus controleer je polis even goed. Als je een arbeidsrecht advocaat denkt nodig te hebben kun je het beste even contact met ze opnemen. Ze leggen je dan uit hoe de procedure in zijn werk gaat en welke informatie ze van je nodig hebben om met ze in zee te gaan. 

https://www.vanderheladvocaten.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn