Tyson Offenberg

Ik ken Tyson Offenberg zo goed als mijn hele leven. Door een toevallige samenloop van omstandigheden zijn wij beiden in de vastgoedwereld beland. Het is bijzonder om te zien hoe één sector op meerdere manieren benaderd kan worden. Via mijn opleiding ben ik vooral bekend met de theoretische kennis en vaardigheden, Tyson heeft zichzelf en Direct Capital B.V.  daarentegen weten te ontwikkelen door praktische ervaring, ambitie en daadkracht.

In onze gesprekken komen vastgoed gerelateerde onderwerpen vaak aan bod. Elke keer weet Tyson mij te verassen door zijn opportunisme en vindingrijkheid. Hij stelt ambitieuze doelen en laat zich door geen enkel obstakel hinderen. Hiermee bedoel ik vooral dat hij voor zowel zichzelf als de mensen waar hij mee omgaat door het vuur gaat.

In de gehele periode dat ik hem ken heeft hij altijd zijn eigen plan getrokken. Waar anderen wellicht stoppen daar gaat Tyson door, men kan dat zien als koppig maar zonder een gezonde dosis lef, zelfvertrouwen en een kritische instelling zou de wereld een stuk saaier zijn. Een van de belangrijkste dingen die ik van Tyson heb geleerd is het opzoeken van je eigen grenzen. Want je weet pas wat je echt kan wanneer je de grenzen  die je jezelf en anderen aan jouw opleggen in twijfel durft te trekken.

Zonder Tyson zou ik niet dezelfde persoon zijn die ik nu ben, dankzij onze vriendschap haal ik veel meer uit mijzelf en het leven. Alhoewel ik het niet altijd met hem eens ben heb ik wel een diep respect voor wat hij heeft bereikt en de manier waarop. Ik ben er dan ook van overtuigd dat hij voor zichzelf en iedereen die hij kent het maximale uit elke situatie zal halen. Dit verhaal wil ik dan ook afsluiten met een verwijzing naar het  nummer ‘’Never had a friend like me’’ van 2pac. Dat mij voor altijd zal herinneren aan mijn bijzondere vriendschap met Tyson Offenberg.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn