Teambuilding in Amsterdam kan veel origineler!

Moet je voor jou en je collega’s een dagje teambuilding in Amsterdam organiseren? Dan moet je absoluut eens op de website van Special Tours Amsterdam kijken. Daar zijn ze namelijk gespecialiseerd in het organiseren van allerhande activiteiten in onze hoofdstad. Je kunt het zo gek niet bedenken of via hen kun je het doen in onze hoofdstad. Je hebt daarbij de keuze uit allerlei culturele activiteiten, stadsspellen, maar ook spellen waar een diner bij inbegrepen zit. Dit zijn de zogeheten dinerspellen, welke perfect zijn voor een avondje teambuilding in Amsterdam. Tijdens zo’n dinerspel leer je je collega’s namelijk veel beter en persoonlijker kennen dan op de werkvloer. Jullie worden doorgaans in teams opgedeeld en er komt echt wel een wedstrijdelement bij kijken. En als een collega erg graag wil winnen kan die nogal eens behoorlijk fanatiek worden. Het leuke aan zo’n dinerspel is dat het gehouden wordt in een knus restaurantje in het centrum van de stad. De locatie is dus gegarandeerd super gezellig, en als je collega’s dat ook zijn dan kan de avond alvast niet meer stuk. Enkele van je opties voor zo’n dinerspel zijn:

  • Het Jongens Tegen de Meisjes dinerspel
  • Het Ik Hou van Holland dinerspel
  • Het Ranking the Stars dinerspel
  • Het 50 Tinten dinerspel
  • Het karaoke dinerspel

Al deze spellen spreken qua inhoud natuurlijk voor zich. Het zijn super originele opties voor een avondje teambuilding in Amsterdam, en zo leren jullie elkaar gegarandeerd beter kennen. 

Liever teambuilding in Amsterdam met een cultureel tintje?

Bij Special Tours bieden ze natuurlijk veel meer leuke opties voor een avondje of dagje teambuilding in Amsterdam. Het hoeft dus niet perse een dinerspel inclusief drie gangen in een gezellig restaurantje te zijn. Ze hebben ook hele leuke opties met een cultureel tintje. Je kunt daarbij denken aan een leuke stadswandeling of rondvaartboot. De stadswandelingen hebben ze in diverse varianten, dus kies vooral de buurt uit die jou het meest interessant lijkt. Al deze stadswandelingen worden gegeven door bewoners van de betreffende buurt, die jullie veel kunnen vertellen over de geschiedenis van alles wat je ziet. Het is dus een niet alleen een heel vermakelijk, maar ook een hele leerzame optie voor teambuilding in Amsterdam. En natuurlijk kun je zo’n stadswandeling ook combineren met een heerlijk diner achteraf, zodat jullie kunnen bijpraten over alles wat je die middag hebt gezien.

Het escape dinner in Amsterdam

Het kan je niet ontgaan zijn, escape rooms zijn de laatste jaren ontzettend populair geworden. Het concept is super leuk: Allerlei opdrachten en raadsels uitvoeren om uit een bepaalde ruimte te ontsnappen. Als je naar iets dergelijks op zoek bent voor jullie middag of avond teambuilding in Amsterdam dan moet je bij Special Tours zijn. Zij organiseren namelijk heuse escape room diners. Dit houdt in dat je een heerlijke (3-gangen) maaltijd geserveerd krijg terwijl jullie die opdrachten en raadsels moeten oplossen. Als het goed is weten jullie aan het einde van het diner de oplossing, maar dit gaat niet zonder jullie hersenen erover te kraken. Het is een super originele en vermakelijke optie voor teambuilding in Amsterdam, en ook aan te raden voor wat kleinere groepen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn