Tafeltennistafel

Voor veel mensen is tafeltennissen iets wat je op de camping doet, in de zomervakantie, met de familie of met net nieuw gemaakte vrienden. Eigenlijk is dat jammer, want het is een leuke, laagdrempelige manier om sportief bezig te zijn. Dus waarom niet een tafeltennistafel aanschaffen voor thuis? Er zijn allerlei mogelijkheden wat betreft de aanschaf van een tafeltennistafel:

 • U kunt een tafeltennistafel kopen die u in kunt klappen, waardoor deze niet veel ruimte inneemt.
 • Heeft u echter geen zin om telkens opnieuw de tafeltennistafel op te bouwen, koop er dan bijvoorbeeld een van beton.
 • De tafeltennistafel hoeft niet duur te zijn, want er zijn tafels verkrijgbaar in allerlei prijsklassen.
 • Als u graag buiten tafeltennist, kunt u een outdoor tafeltennistafel kopen.
 • Als u liever binnen blijft, kunt u een indoor tafeltennistafel kopen.

Misschien vraagt u zich nu af waar u een tafeltennistafel kunt kopen en waar u de bovengenoemde keuze hebt uit een uitgebreid assortiment. U kunt een tafeltennistafel aanschaffen via de website van Speelplezier-online.nl. Voordelen van een tafeltennistafel aanschaffen via deze website zijn:

 • Een groot assortiment. Er zijn tafeltennistafels verkrijgbaar van allerlei merken: Heemskerk, Adidas, Cornilleau, Avyna en Buffalo. We zullen straks het assortiment uitgebreider bespreken.
 • Er zijn tafels te verkrijgen in allerlei prijsklassen. We doen echter ons best om elke tafel voor de laagst mogelijke prijs aan te bieden.
 • Klantenservice staat bij ons hoog in het vaandel. Hebt u een vraag? Neem dan contact met ons op. Hieronder zal besproken worden hoe u contact met ons op kunt nemen.

Tafeltennistafel: het assortiment

Zoals aangekondigd zullen we het assortiment tafeltennistafels van Speelplezier-online.nl uitgebreider bespreken. Het assortiment is opgedeeld in drie categorieën:

 • Indoor tafeltennistafels
 • Outdoor tafeltennistafels
 • Betonnen tafeltennistafels

We zullen uit elke categorie een aantal producten noemen, om u een beeld te geven van ons assortiment. Een voorbeeld van een indoor product is de Tafeltennistafel Midi Met Hoes, Batjes, Balletjes. Deze tafel, van het merk Heemskerk, is opvouwbaar in het midden en eenvoudig op te zetten. Er wordt een koffer bij geleverd, zodat de tafel ook makkelijk te vervoeren is. Tevens worden er batjes en balletjes bijgeleverd. De grootte van de tafel is 153cm x 75,5cm x 71,5cm en hij weegt 14 kilo. Dit product kost €115,-. Een ander voorbeeld uit dit deelassortiment is de Tafeltennistafel Adidas Ti 600 Indoor. Dit is een robuuste tafel die gemakkelijk te verplaatsen en in de klappen is. Het is een erg professioneel model in de klasse van hobby tafeltennistafels en heeft dan ook het wedstrijdformaat. De tafel is momenteel in de aanbieding en kost €405,- (in plaats van €459,-) in onze webwinkel. Een voorbeeld van een outdoor artikel is de Tafeltennistafel Cornilleau Sport One Outdoor Blauw. Deze mooie tafel is wederom erg mobiel: makkelijk in te klappen en te verplaatsen. Dit product is erg populair bij beginnende tafeltennissers, mede door de speciale toepassing dat hij ook te gebruiken is door één speler. Met deze tafel kunt u dus ook eens lekker te oefenen zonder een tegenspeler. De tafel kost €299,95. Een ander voorbeeld is de Tafeltennistafel Chiodi Met Stalen Frame Groen. Dit product is erg stevig en daardoor zeer geschikt voor gebruik in bijvoorbeeld parken of op campings en is dan ook niet gemakkelijk te verplaatsen. De afmetingen van de tafel zijn 274cm x 152cm x 76cm. De Betonnen Tafeltennistafel Groen is een voorbeeld van een betonnen tafel. Dit artikel is wederom erg geschikt voor op openbare plekken waar er veel gebruik van wordt gemaakt, als scholen, parken en campings. Het product is niet gevoelig voor weersinvloeden. De tafel kost €1207,- in de webshop. Een ander voorbeeld is de Betonnen Tafeltennistafel Groen Rond. Dit is een bijzondere tafel, aangezien deze rond is. Hij is extra groot – met een diameter van 260 cm – en u kunt daardoor zelfs met z’n achten tegelijk spelen. Een originele manier van pingpongen dus. De tafel kost €2054,-. Met deze voorbeelden hebben we u een beeld willen geven van het assortiment. We wilden laten zien dat u bij ons terecht kunt voor tafels in allerlei maten, kleuren en prijsklassen. Het gehele assortiment vindt u op onze website: http://www.speelplezier-online.nl/tafeltennistafels.

Kijk op de website

Op onze website staat veel informatie gegeven over Speelplezier-online en het assortiment. Heeft u na het lezen van die informatie echter nog vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op. Dit kan op verschillende manieren. Zo kunt u op maandag tot en met zaterdag tussen 09:00 en 17:00 uur bellen met onze klantenservice via 074 – 852 72 64. U kunt ook een e-mail sturen naar info@speelplezier-online.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk op uw bericht reageren. Verder kunt u uw vragen of opmerkingen kwijt via sociale media. Op onze website vindt u links naar onder andere onze Facebook- en Twitterpagina. Ten slotte kunt u via de website beoordelingen lezen van andere klanten over Speelplezier-online.nl. Zoals u kunt lezen zijn veel klanten positief over onze service en producten. Er is echter ook ruimte om verbeterpunten aan te geven. Deze horen wij ook graag, zodat we kunnen blijven aanpassen en verbeteren. Heeft u een product via onze webwinkel aangeschaft? Dan horen wij graag hoe u dit heeft ervaren. Wij zijn natuurlijk blij met positieve beoordelingen, maar ook verbeterpunten heeft horen wij graag van u. Aarzel dus niet om contact op te nemen met vragen of opmerkingen, of om een beoordeling achter te laten op de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn