Stoere kinderen met een stoere baby zonnebril

[IMG] Stoerekindjes - Baby zonnebrilHet is leuk om een dagje naar het strand te gaan, zeker met het weer van vandaag de dag. U kan lekker in de zon liggen en een beetje zwemmen. Dan vraagt u zich af of u eerst uw baby naar opa en oma gaat brengen of dat u de baby meeneemt naar het strand. Wat kan er allemaal gebeuren met een baby aan het strand? In de meest extreme gevallen loopt de baby of peuter een stukje de zee in en komt hij in aanraking met een kwal en krijgt hij nare striemen op zijn been. Op zich geneest hij daar van, maar de hele terugreis, en waarschijnlijk die nacht verder ook, zal het kind niet ophouden met krijsen van de pijn. Stel dat u alleen met de baby naar het strand gaat, dan kan u de baby niet zo goed achterlaten om bijvoorbeeld een ijsje te kopen of even te zwemmen. Een vreemde op de baby laten passen is dan ook niet ideaal. Maar stel dat u in de gezegende situatie bent dat zowel u als uw partner een vrije dag heeft en u samen naar het strand kan met uw baby of peuter, en er altijd iemand op kan letten als een ijsje wordt gekocht of er wordt gezwommen, en dat het kind alleen de zee ingaat, veilig op uw rug, ver weg van de kwallen. Wat kan er dan nog fout gaan? De grootste vijand van zonliefhebbers is gek genoeg de zon zelf. Overdaad schaadt, en dat geldt ook voor zonlicht. Het is belangrijk om u goed in te smeren met zonnebrandolie. Eigenlijk gek dat het zo heet, waarom heet het niet zonnezonderbrandolie, want het hele idee is toch dat je niet verbrandt en niet dat je verbrandt, maar dat tussendoor. U moet dan niet vergeten om uw kind ook in te smeren. Het probleem echter is dat sommige lichaamsdelen wat vervelend zijn om in te smeren, en dan vooral voor het kind. U zal zijn ogen niet insmeren, maar het kind een zonnebril op zetten, een baby zonnebril. Als u vervolgens naar de opticien gaat, merkt u dat baby’s normaal gesproken geen brillen dragen. Baby’s zijn namelijk nog niet zo goed in het ondergaan van een oogtest: dat ze moeten aangeven welk plaatje ze scherper zien. Ze kunnen namelijk nog niet links of rechts of die eerste of die tweede zeggen. En aangezien baby’s nog niet heel erg hun zicht nodig hebben, want ze worden namelijk onder de constante zorg van ouders gezet, is het ook nog niet gebruikelijk om brillen voor baby’s te maken. Het gevolg daarvan is dat ook een baby zonnebril nauwelijks te verkrijgen is. De gedachte dat een normale bril en een baby zonnebril met elkaar verbonden moet worden, vinden wij onzin. Volgens ons is een baby zonnebril er primair op gericht om de zon tegen te houden, er voor te zorgen dat die niet in de ogen van uw baby komen, en heeft dat niets met zicht te maken. Een goede baby zonnebril kan dus heel wat zon tegenhouden zodat u met een gerust hart met een baby naar het strand kan gaan en zorgeloos kan genieten van het mooie weer.

Behalve de baby zonnebril nog meer producten

Hoewel we denken dat de baby zonnebril afdoende bescherming biedt, bieden we ook nog andere, aanvullende producten aan. Een zonnehoedje heeft ongeveer dezelfde functie als de baby zonnebril, maar het heeft de extra functie dat ook de hoofdhuid van het kind beschermd wordt. Dit is speciaal handig in het geval dat het kind nog niet zo veel haar heeft. Ook, en dat weten veel mensen niet, is het zo dat hoe blonder het haar is, hoe meer zon het haar doorlaat. En meestal is het zo dat haar in de zomer blonder wordt, juist door de zon. Het lijkt erop dat de zon haast als een kennend wezen een doorgang wil vinden naar kinderhoofden, door eerst het haar blonder te maken. Een nadeel van het kinderhoedje ten opzichte van de baby zonnebril is dat als de baby met de nek stijf rechtop gaat kijken, er dan alsnog zon in zijn ogen kan komen. Verder is het natuurlijk leuk om te zwemmen met de kleine, maar wat nu als de luier nat wordt? Dat geeft natuurlijk ellende. En u wilt vast ook dat de voetjes van het kind beschermd zijn tegen schelpjes en de kwallen die aanspoelen. Ook daar hebben wij aan gedacht. Bij ons kunt u namelijk ook zwemschoentjes en zwemluiers bestellen. Op deze manier kunt u uw baby in een perfecte staat krijgen voor een heerlijk dagje aan het strand. Kortom, bij ons kunt u bestellen:

  • een baby zonnebril
  • een kinderhoedje
  • zwemluiers
  • zwemschoentjes

Hoe bestelt u de baby zonnebril?

Het bestellen van een baby zonnebril is eenvoudig te doen via stoerekindjes.nl/content/54-zonnebrillen-baby-kinderzonnebrillen. Daar kunt u de soorten zien van de baby zonnebril die wij leveren. De baby zonnebril wordt vaak vast gemaakt met elastiek. De kleuren van de baby zonnebril zijn bijvoorbeeld blauw, wit en roze. Via de site kunt u de baby zonnebril bekijken en vervolgens bestellen. Voor uw gemak wordt de baby zonnebril vervolgens thuis afgeleverd. We wensen u alvast voor plezier met uw aankoop, en de vele dagen aan het strand in de zon en in de zee die daar bij horen. En dat met een gerust hart.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn