Stel hier uw eigen unieke behangboom samen

Als u bezig bent met het inrichten van een kinderkamer, of als u dit al eens gedaan heeft, dan weet u dat het een hele klus is om de perfecte kamer te maken. Meestal hebben mensen een duidelijk beeld in hun hoofd over wat ze willen, maar om dit daadwerkelijk te maken is een heel ander verhaal. Vaak begint dit al bij het vinden van het juiste behang of de juiste muurstickers. Daarom kunt u nu bij mijnkinderkamer.nl een unieke behangboom samenstellen. Op deze manier kunt u precies maken wat u in uw hoofd heeft en vervolgens kunt u de rest van de kamer op deze behangboom instellen. Begin dus met het creëren van uw eigen behangboom als u een kinderkamer gaat inrichten. Het fijne aan een eigen behangboom maken is dat u alle vrijheid heeft bij het kiezen van een perfecte inrichting voor de kamer van uw kind. U hoeft niet meer langs talloze winkels om de juiste muursticker of behang te vinden. U kunt nu namelijk precies maken wat u in uw hoofd heeft. Daarnaast is het ook leuk om een uniek product te hebben waar u de kinderkamer mee versierd. Het is zo niet een massaproduct die allemaal andere kinderen ook op hun kamer hebben, maar het is echt iets eigens. Ook worden de behangbomen gemaakt van materiaal van de hoogte kwaliteit en zijn ze zeer duurzaam.

Hoe maak ik mijn eigen behangboom?

Het klinkt allemaal heel leuk om een eigen behangboom te maken, maar hoe gaat het in zijn werk? Er zijn vier stappen die u moet doorlopen op de website van mijnkinderkamer om een eigen behangboom samen te stellen. Hierna kunt u zo veel bestellen als u wilt en krijgt u zeer spoedig de producten bij u thuis bezorgd. U hoeft dus niet alleen maar op een plek te zijn om het ideale behang te vinden voor de kamer van uw kind, maar u kunt het ook nog eens allemaal vanuit uit huiskamer regelen. De stappen die u op de website moet doorlopen zijn als volgt:

  • het kiezen van de vorm van de behangboom
  • het kiezen van de kleur van de stam en de takken
  • het kiezen van de blaadjes voor de boom
  • een optie om de boom uit te breiden met extra’s

Als u een eigen behangboom wilt maken dan begint dit met het bezoeken van de website van mijnkinderkamer.nl. Hier kunt u simpelweg op een knop drukken die heet ‘snel naar uw eigen unieke behangboom’. Via deze link kunt u dan beginnen met het samenstellen van uw eigen unieke behang. Het eerste dat u moet doen is het uitzoeken van een vorm voor de boom. Er zijn verschillende soorten vormen van bomen die op het behang kunnen worden gedrukt, zo zijn er vormen die een beetje een stoere uitstraling hebben, maar ook juist bomen met een meer romantische. Hierna gaat u verder met het uitzoeken van de kleur van de stam. Meestal denken mensen aan bruin als ze aan de stam van een boom denken. Maar omdat u helemaal zelf kan bepalen hoe de boom er uit komt te zien kunt u bijvoorbeeld ook een roze stam uitkiezen. Zo kunt u helemaal bepalen hoe de boom eruit komt te zien, hoe onrealistisch het misschien ook is. U kunt er zelfs voor kiezen om een boom met een zilveren stam te maken die roze blaadjes heeft, zolang u het mooi vindt en het in de kamer past zijn wij er voor u om het waar te maken. De derde stap is vervolgens om de kleuren van de blaadjes uit te kiezen. Dit hoeft niet een kleur te zijn, zoals wel het geval is bij de stam. Er zijn meer dan vijftig verschillende soorten behang waaruit u kunt kiezen. Wij raden aan om kleurencombinaties te kiezen die ook in de rest van de kamer terugkomen, zo kunt u een mooi geheel maken van het interieur. Voor blaadjes kunt u bijvoorbeeld wit met zwarte stippen kiezen, maar ook roze geblokt of rood met sterretjes. De vierde en laatste stap is een optionele, u kunt er namelijk voor kiezen om de boom met extra’s uit te breiden. Hierbij kunt u denken aan een vogelhuisje dat u in de boom kan hangen, of eekhoorns en vlinders die er in kunnen spelen. Zo zijn er ook vele andere extra dingen waarmee u de behangboom kunt opleuken. Kortom, het is een groot feest om een behangboom te maken en het maakt uw kinderkamer een stuk leuker.

Wat als ik niet genoeg inspiratie heb

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u niet zo veel inspiratie heeft en helemaal niet zo goed weet wat voor behang u in uw kinderkamer wil hangen. Hiervoor heeft mijnkinderkamer er al voor gezorgd dat er allemaal standaard opties zijn. De vorm van de boom kunt u bijvoorbeeld kiezen uit allemaal opties. Maar voor inspiratie hebben ze ook nog eens allemaal foto’s van behangbomen die voorgaande klanten hebben gemaakt op de website gezet. Hier kunt u eens naar kijken en inspiratie door opdoen, zo komt u misschien op leuke ideeën om uw eigen behangboom te maken. Als u er niet uit komt of nog extra vragen heeft dan kunt u ook altijd contact opnemen met mijnkinderkamer.nl door een mailtje te sturen of te bellen. Ook kunt u op social media vragen stellen en ervaringen uitwisselen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn