Snel geld nodig? Particulier geld lenen zonder BKR toetsing is mogelijk

Geldnood kan iedereen in principe altijd en overal overkomen. Vooral wanneer je bijvoorbeeld een huis koopt of andere contracten aangaat. Als je vervolgens opeens je baan verliest, dan kan dat grove consequenties hebben voor je financiƫle situatie. Je kunt je maandelijkse vaste lasten niet meer betalen en hoe langer het duurt des te hoger stapelen de schulden zich op. Het vervelende is dat je juist in dit soort situaties geen leningen kunt krijgen van banken. Je hebt al schulden, je hebt bijvoorbeeld al een hypotheek lopen, en je hebt geen kredietwaardigheid. Geen enkele bank zal je een lening verstrekken totdat je je schulden hebt afbetaald. De ironie is natuurlijk dat je de lening nodig hebt om die schulden te kunnen betalen. Zo zit je vast in een neerwaartse spiraal zolang je geen geld kunt krijgen. Maar gelukkig zijn er mogelijkheden. Zo kun je ervoor kiezen om een particuliere lening af te sluiten. Je hoeft immers niet altijd bij een bank te lenen en je hoeft ook niet altijd geld te lenen met een BKR toetsing. Het meest eenvoudige voorbeeld is een lening van een vriend of familielid. Een dergelijke lening heeft niets te maken met banken of BKR toetsingen. Je bespreekt onderling op basis van goed vertrouwen de regelingen van de lening. Maar je hebt niet altijd iemand in de familie die geld heeft of die bereid is om een dergelijk contract met je aan te gaan. Via particulier-geld-lenen.nl kun je nu zeer gemakkelijk geld lenen zonder BKR toetsing. Dit maakt het leven natuurlijk een stuk makkelijker. Let er altijd wel op dat je in zee gaat met betrouwbare particulieren. Dat betekent dat je alles goed in een contract moet vaststellen. Dus je moet goede afspraken maken over de hoogte van de terugbetaal termijnen en de eventuele rente die je over het leenbedrag moet betalen. Als je geld wilt lenen zonder BKR toetsing, dan heb je in ieder geval twee opties. Meer daarover lees je hieronder.

Twee opties om geld te lenen zonder BKR toetsing

Als je geld wilt lenen zonder BKR toetsing dan kun je via de site van particulier-geld-lenen.nl twee opties vinden. De eerste is door zelf een lening aan te vragen met een rente van 4.5%. Deze lening kun je aanvragen via de site. Je kunt vrijblijvend een offerte aanvragen en je weet zeker dat de lening door professionals behandeld zal worden. Al je kiest om op deze manier geld te lenen zonder BKR toetsing, dan heb je te maken met de volgende voordelen:

  • Standaard lage rente vanaf 4,5%
  • Flexibel geld opnemen
  • Kosteloos extra aflossen
  • Online offerte aanvragen

Als je 4,5% rente teveel vindt, dan kun je er ook voor kiezen om een advertentie te plaatsen op de website. Je kunt in deze advertentie aangeven hoeveel je wilt lenen, hoeveel je per maand kunt aflossen, wie je bent, waarom je geld nodig hebt en waar je vandaan komt. Particulieren kunnen vervolgens reageren op je advertentie en jou een persoonlijke lening aanbieden. Dit is een goede manier om geld te lenen zonder BKR toetsing. Let er wel op dat je in zee gaat met particulieren. Maak dus altijd goede afspraken. Mensen kunnen lagere rente vragen dan 4,5%, maar ze kunnen ook een hogere rente vragen. Daarnaast zal je niet altijd succes hebben.

Plaats een advertentie of reageer

Om geld te lenen zonder BKR toetsing kun je zelf een advertentie plaatsen, maar je kunt ook op de site kijken of mensen een lening aanbieden. Daar kun je dan zelf op reageren. Het is uiteindelijk aan jezelf hoe je geld wilt lenen zonder BKR toetsing.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn