Sloopauto ophalen en hergebruiken

Wij heten u van harte welkom op de website van de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. Wie zijn wij precies en hoe gaat het ophalen van een sloopauto in zijn werk? Twee belangrijke vragen die wij zo nauwkeurig mogelijk zullen beantwoorden. De meeste mensen in Nederland hebben tegenwoordig een auto. Ze gebruiken deze auto om naar het werk te rijden, voor een dagje uit of voor praktische zaken zoals het doen van boodschappen. Hoe intensief een auto wordt gebruikt, hangt helemaal af van de gebruiker. Daarnaast is het van belang wat voor soort auto u gebruikt. Voor iedere auto geldt dat hij op den duur klaar voor de sloop is. Dat betekent dat er veel auto’s zijn die verwerkt moeten worden willen de natuur sparen en niet vervuilen. Uw sloopauto ophalen; daarvoor  bent u bij ons helemaal op het juiste adres. Wij zijn de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst. Heeft u een auto die rijp voor de sloop is, en wilt u dat er op een verantwoordelijke manier wordt omgesprongen met deze auto, kies dan voor ‘sloopauto ophalen’ op onze website. Dan weet u altijd zeker dat u de juiste keuze maakt. Kiezen voor ‘sloopauto ophalen’ betekent kiezen voor duurzaamheid, want als u uw sloopauto laat ophalen door ons, dan worden alle materialen en vloeistoffen zo veel mogelijk hergebruikt. Wilt u dus graag gebruik maken van onze dienst ‘sloopauto ophalen’ dan hoeft u hiertoe enkel en alleen contact op te nemen met ons. Dat kan heel eenvoudig telefonisch, maar ook via het contactformulier kunt u kiezen voor ‘sloopauto ophalen’. Als u kiest voor sloopauto ophalen’ op onze website, kunt u rekenen op een super snelle service en een goed geweten. Bekijk de stappen die er gezet dienen te worden als u kiest voor ‘sloopauto ophalen’:

  • neem contact op met het Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst
  • een van onze medewerkers komt dezelfde dag bij u terug voor een afspraak
  • uw sloopauto wordt op het gewenste tijdstip en de gewenste locatie opgehaald
  • uw sloopauto wordt naar een demontage bedrijf gebracht
  • bruikbare onderdelen van uw sloopauto worden verwerkt en hergebruikt

Kies voor ‘sloopauto ophalen’

Wanneer u gekozen heeft voor ‘sloopauto ophalen’ op onze website en u neemt contact met ons op, dan zullen wij een aantal gegevens noteren. Mocht u binnenkort van plan zijn om te kiezen voor ‘sloopauto ophalen’ onthoudt dan goed welke gegevens dit zijn. Wij zullen de volgende gegevens noteren; uw naam, uw adres, uw woonplaats, het merk van de auto en het kenteken van de auto. Na het vastleggen van deze gegevens, nemen we contact op om de auto op te halen. De sloopauto ophalen kan op iedere gewenste locatie gebeuren. Vanaf het moment dat wij de auto ophalen is hij helemaal in goede handen. Daar kunt u van op aan als u gebruik maakt van onze diensten. Uw auto wordt na het ophalen naar een automontage bedrijf gebracht dat is aangesloten bij het ARM. Deze drie letters staan voor Auto Recycling Nederland. Het doel van dit bedrijf is om er voor te zorgen dat er minder afval ontstaat en dat alle onderdelen van de sloopauto die nog bruikbaar zijn op de juiste manier worden verwerkt. Hiervoor moet de auto op een bepaalde manier uit elkaar worden gehaald. Scheiding van rubber, glas, metalen, gordels, kunststoffen, maar ook stoelvulling en diverse vloeistoffen worden in aparte containers bij elkaar gebracht. Na verzameling van deze materialen worden deze materialen weer naar aparte verwerkingsbedrijven gebracht. Zo gaan er minder materialen verloren. Dankzij uw auto en de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst kunnen wij een aanzienlijke bijdrage leveren aan de verbetering van het milieu. Dat is voor ons ontzettend belangrijk. Kies voor ‘sloopauto ophalen’ en denk aan morgen.

Voordelen

Kiezen voor de service van De Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst is kiezen voor een aantal grote voordelen. Het eerste voordeel hebben wij zo even al de revue laten passeren en dat is het feit dat uw auto op een milieuvriendelijke manier wordt verwerkt. Maar er zijn meer voordelen en die zullen wij nu met u bespreken. Wanneer u namelijk kiest voor ‘sloopauto ophalen’ op onze website, dan ontvangt u van de chauffeur direct een vrijwaringsbewijs en het afgesproken bedrag dat u voor uw auto krijgt, wordt direct betaalt! Daarnaast geniet u van een uitmuntende service. U kunt zeven dagen in de week contact met ons opnemen. Veel mensen denken dat wanneer hun auto niet meer te verkopen valt, dat ze er niets meer mee kunnen, maar afhankelijk van het soort auto en de bruikbare materialen, kan zelfs uw sloopauto u best nog een leuk centje opleveren. Mocht u niet zeker weten of uw auto geschikt is voor de sloop en wilt u graag weten wat bijvoorbeeld de restwaarde van uw auto is, neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u op ieder moment graag verder! U kunt verschillende soorten auto’s door ons laten ophalen. Maak gebruik van onze diensten en als u graag meer wilt weten over de mogelijkheden, schroom dan niet en neem contact met ons op. Wij helpen u op ieder moment graag aan de informatie die u nodig heeft. Wanneer u uw auto door ons laat ophalen, zullen wij de administratieve afhandeling helemaal op ons nemen. Dat betekent dat u geen wegenbelasting meer hoeft te betalen en dat de auto officieel niet meer uw bezit is nadat u hem aan ons heeft afgeleverd. De beste service! Daarvan geniet u bij de Nederlandse Sloopauto Ophaaldienst.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn