Sim only vergelijken met de sim-only-vergelijker

Heeft u een nieuw abonnement nodig voor uw telefoon en wilt u kiezen voor sim only? Dat is een zeer goede keuze om een aantal redenen. Veel mensen kiezen er namelijk voor om een abonnement aan te schaffen waar een telefoon bij inbegrepen zit. Het voelt dan aan of ze bij hun abonnement een nieuwe telefoon krijgen, maar dat is geenszins het geval. Als u kiest voor een abonnement waar u zogenaamd een gratis telefoon bij krijgt, dan worden de kosten die u anders voor deze telefoon zou betalen, gewoon doorberekend in het bedrag dat u maandelijks betaalt voor uw abonnement. De kosten voor een abonnement waar u een telefoon bij krijgt, liggen dan ook vele malen hoger dan de kosten voor een abonnement dat u afsluit zonder telefoon. Sim only vergelijken doet u hier als u graag een abonnement wilt afsluiten waarvoor u maandelijks veel minder betaalt. Maar hoe weet u nu zeker welk sim only abonnement het beste past bij uw situatie? Dat is een goede vraag en die vraag kunt u hier beantwoord krijgen door te kijken naar ‘sim only vergelijken’. Sim only vergelijken doet u hier om erachter te komen welke abonnement het beste past bij uw belgedrag. U kunt aangeven hoeveel u gemiddeld belt en hoeveel MB en sms’jes u wilt kunnen gebruiken per maand. Op basis van de informatie die u invult, maken wij een onafhankelijke vergelijking. Sim only vergelijken bespaart u ontzettend veel geld omdat als u kiest voor sim only vergelijken u altijd zeker weet dat u kiest voor het goedkoopste abonnement voor uw belgedrag. Zorg dat u niet te veel betaalt voor uw telefoonabonnement en doe de vergelijker nu! Alle providers doen mee aan de vergelijker. De bekendste providers zijn:

  • KPN
  • T-Mobile
  • Tele 2
  • Telfort
  • Ben

Sim only vergelijken: betaal niet langer te veel

Iedereen in Nederland heeft een mobiele telefoon en door de opkomst van de smartphones zijn we onze telefoon ook steeds intensiever gaan gebruiken. Dat betekent voor u als consument een aantal dingen. Het abonnement dat u afsluit moet namelijk ook het abonnement zijn dat past bij uw belgedrag. Sim only vergelijken kunt u hier doen als u zeker wilt weten dat het abonnement dat u kiest ook het abonnement is dat past bij uw situatie en uw wensen. Sim only vergelijken doet u hier omdat wij een onafhankelijke partij zijn. Bij sim only vergelijken geeft u een aantal dingen aan zoals uw voorkeur wat betreft de duur van het contract dat u af wilt sluiten. U kunt sim only vergelijken op basis van contracten van een jaar, op basis van contracten van een twee jaar, en op basis van een contract van een half jaar. Over het algemeen kunnen we zeggen dat hoe langer het contract geldig is dat u afsluit na het sim only vergelijken, hoe minder u betaalt. Dat is wel logisch, want een provider heeft graag dat u zo lang mogelijk bij hen blijft en niet overstapt naar een andere provider. Er worden dan ook regelmatig aanbiedingen gedaan door de verschillende providers om u aan te trekken als nieuwe klant en daar kunt u natuurlijk uw voordeel uit halen. Sim only vergelijken is iets wat u hier op ieder moment van de dag kunt doen. Als u al een abonnement heeft maar dat abonnement loopt binnenkort af, dan is het raadzaam om eens even te kijken of u niet maandelijks minder kunt gaan betalen. Soms zijn er namelijk contracten voor u die veel beter passen bij de manier waarop u de telefoon gebruikt en dan is het eigenlijk zonde om niet over te stappen naar een andere provider. Sim only vergelijken is makkelijk en snel gebeurd en daarvoor bent u bij ons dan ook helemaal aan het juiste adres.

Tachtig procent besparen

Als u een telefoon heeft die het nog goed doet en uw abonnement loopt binnen enkele maanden af, dan kunt u er voor kiezen om een abonnement af te sluiten zonder telefoon. Dit wordt dan ook wel een sim only abonnement genoemd. Deze abonnementen vergelijkt u op onze website en dat kunt u op ieder moment doen. Door te kiezen voor een abonnement zonder telefoon zult u tachtig procent op uw huidige telefoonkosten kunnen besparen en dat is iets wat u zult merken in uw portemonnee. De internetbundel is voor consumenten die een abonnement af willen sluiten tegenwoordig heel erg belangrijk. Dat komt omdat we onze telefoon tegenwoordig al lang niet meer alleen gebruiken om te bellen maar vooral ook voor andere doeleinden. Onze manier van communiceren is heel erg veranderd en de meeste korte berichten worden dan ook tegenwoordig verstuurd via whatsapp. Bij een sim only abonnement kunt u voor een goede prijs een groot data abonnement krijgen waardoor u gebruik kunt maken van beter en sneller internet tegen zeer scherpe prijzen. Dat is voor u een stuk voordeliger. Sim only vergelijken doet u hier als u echt de beste deal wilt sluiten en optimaal gebruik wilt kunnen maken van uw telefoon met het beste abonnement. Wacht niet langer en doe meteen de vergelijking zodat u weet hoeveel u zich kunt besparen. Het zal u verbazen hoeveel kosten u zich kunt besparen door het afsluiten van een abonnement zonder een telefoon. Tegenwoordig kunt u ook sim only abonnementen afsluiten met 4G internet en dat betekent razendsnel internet tegen lage prijzen. Ideaal toch!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn