Screens uit Montfoort voor elke woning

Wanneer u op zoek bent naar goede zonwering voor uw woning, dan is het goed om eens over screens na te denken. Screens bieden namelijk zeer goede beschutting tegen de zon, waarbij u de warmte buiten houdt en uw interieur beschermt tegen de krachtige stalen van de zon. Met screens heeft u daarnaast ook veel privacy in huis, waardoor u geen inkijk meer heeft van buitenaf. Voor goede screens kunt u het beste terecht bij een specialist en in dit geval is dat SunGo Zonwering in Montfoort. Deze firma levert screens in Montfoort, maar ook ver daarbuiten. De screens zijn van zeer hoge kwaliteit en in verschillende varianten verkrijgbaar. Daarom verdiepen we ons in de screens die in Montfoort worden verkocht.

De screens uit Montfoort van SunGo Zonwering

De screens uit Monfoort die SunGo Zonwering levert zijn van hoogstaande kwaliteit. Een screen is een doek dat strak langs uw raam naar beneden kan worden gelaten. Het doek wordt door geleiders op zijn plek gehouden, waardoor wind geen kans heeft om de screens te laten klapperen. Wanneer u het doek weer ophaalt wordt deze opgerold in een daarvoor bestemde kast boven het raam. Als het niet zonnig is betekent dit dus dat het doek beschermd is opgeborgen en niet blootstaat aan de effecten van het weer. Dit zorgt ervoor dat het doek van uw screens lang mooi zal blijven. Het doek is daarnaast van zeer sterk materiaal. Het is:

  • Bestand tegen alle weertypen
  • De stof rekt niet
  • Het doek is niet brandgevoelig

Daarnaast is het mogelijk om de screens uit Montfoort te verkrijgen als zipscreens. Dit wil zeggen dat de screens door middel van ritsgeleiding kunnen worden neergelaten, wat het doek nog minder vatbaar maakt voor de wind. Het heeft als bijkomend voordeel dat insecten niet tussen het doek en uw raam zullen komen. Het doek van deze screens is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zo kunt u kiezen uit diverse kleuren, zowel in effen als in banen, waarbij u precies de screens in Montfoort kunt uitkiezen die passen bij de uitstraling van uw woning. Dit geeft een mooi en rustig aangezicht van het huis, zowel van buiten als van binnen. De screens uit Montfoort zijn gemaakt met een doek dat is vervaardigd uit grasvezel met een kunststof mantel en dat is voorzien van een versterkingsband. Dit maakt de doeken van deze screens zeer sterk en zorgt ervoor dat de screens mooi blijven, hoe vaak u ze ook gebruikt. Ontstaat er toch een beschadiging aan het doek, dan is het voordeel van deze screens uit Montfoort dat u enkel het doek hoeft te vervangen en niet volledig nieuwe screens hoeft te bestellen. De service van SunGo Zonwering is zeer goed en de medewerkers staan voor u klaar indien nodig. Alle screens uit Montfoort worden gemaakt met doeken van het merk Swela en kunnen worden bediend met de hand, waarvoor u kunt kiezen tussen een slingerstang of een bandbediening. Het is echter ook mogelijk om uzelf van extra gemak te voorzien door de screens uit te laten voeren met elektrische bediening. U screens worden dan voorzien van een motor van het merk Somfy, dat bekend staat om kwalitatief en duurzaam gebruik.

Screens bestellen bij SunGo Zonwering

Heeft u interesse gekregen in deze screens van SunGo Zonwering en bent u benieuwd wat de mogelijkheden zijn voor uw woning? Ga dan naar sungo-zonwering.nl en ontdek alle informatie over deze screens. Vraagt u gerust een vrijblijvende offerte aan en kom zo te weten hoe deze screens bij u thuis kunnen worden geïnstalleerd en wat de kosten daarvan zijn.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn