Schnek leert u te fotograferen

schnek.nl - schnekHeeft u altijd al gedroomd van het maken van mooie foto’s? Met een workshop van Han Schnek in Haarlem weet u zeker dat u binnen de kortste keren de meest mooie foto’s kunt maken. Fotografie workshops van Han Schnek zijn zeer populair. Dit komt vooral omdat er zeer veel mogelijkheden zijn. Zo kunt u bijvoorbeeld een workshop volgen in de avonduren of is het zelfs mogelijk om een gehele workshop af te ronden binnen een dag. Hierdoor kunt u zich volledig concentreren op fotografie. Deze workshops van Schnek zijn bedoeld om de basistechniek van het fotograferen te leren of om juist wat extra dingen met een camera te kunnen doen. Heeft u bijvoorbeeld al geleerd hoe u het beste nabewerking uit kunt voeren of wilt u nu ook wel eens weten waar u op moet letten bij portretfotografie? Met een workshop van Schnek heeft u binnen aan handomdraai heel wat nieuwe vaardigheden opgedaan en kunt u als echte fotograaf het land in om de beste foto’s te maken. Fotograferen is voor veel mensen een beroep en voor een nog veel grotere groep mensen een levenslange hobby. Steeds vaker wordt de professionele camera uit de kast gehaald tijdens een vakantie of tijdens een dagje weg. Het is namelijk veel beter om op een echte manier te fotograferen dan allen maar met de mobiele telefoon. Foto’s worden lange tijd bewaard en zijn er vaak om mooie herinneringen vast te leggen. U wilt dan natuurlijk wel een hele mooie camera gebruiken die goed werkt. De workshops van Schnek zijn in verschillende categorieën te volgen:

  • Zwart/wit fotografie
  • Verschillende basistechnieken
  • Compositie en portretfotografie

Door al deze mogelijkheden kunt u gemakkelijk zelf kijken welke workshop van Schnek het beste bij uw doelen past. Wilt u bijvoorbeeld in het buitenland gaan fotograferen? Dan kunt u zich toespitsen op  het verkennen van landschapsfotografie en portretkunst. Bij beide komt namelijk veel meer kijken dan de meeste mensen gewend zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een goede manier om de camera helemaal stil te houden. U moet de expressie in een gezicht vast kunnen leggen, maar hoe doet u dat? Op deze vraag wordt uiteraard een goed antwoord gegeven, zodat u verder kunt met uw ontwikkeling op het gebied van de fotografie.

Schnek workshops als goede basis

Wanneer u net een mooie nieuwe camera gekocht heeft wilt u natuurlijk wel weten hoe u deze het beste kunt gebruiken. Veel mensen vinden dat de handleiding en veel oefenen volstaat, maar dat is natuurlijk heel erg zonde. Het is juist heel goed wanneer u alles haalt uit de verschillende mogelijkheden en er echt voor gaat. Met de verschillende basiscursussen van Schnek kunt u veel leren in zeer korte tijd. U leert hier bijvoorbeeld over de verschillende functies en hoe u de camera het beste vast kunt houden. Alles is namelijk van belang bij die ene perfecte foto. Han Schnek leert u ook goed te kijken. Bij elk beeld moet u zich afvragen of de compositie van het onderwerp wel goed is en of u toch niet een kleine aanpassing aan het licht moet maken. Met veel te veel licht is er nauwelijks nog iets van het onderwerp te zien. Een overbelichte foto doet het meestal niet zo goed en wordt veel minder gewaardeerd dan een foto waarbij alles klopt. Vooral wanneer u midden in de natuur wilt gaan fotograferen is een cursus belichting van groot belang. Aan de wolken die net voor de zon schuiven of de juist veel te felle zonnestralen kunt u weinig doen, maar tijdens een goede fotografie cursus bij Schnek leert u hier wel mee omgaan. Han Schnek geeft verschillende soorten cursussen voor jong en oud. U kunt zelf kiezen of u graag overdag langs wilt komen of toch enkele avonden in de week een meerdaagse avondcursus wilt volgen. Door deze flexibele indeling is het voor iedereen mogelijk om een cursus te boeken. Het enige dat u hoeft te doen is aanmelden. Dit is heel gemakkelijk en kan via de telefoon of via de website. U hoort dan meteen of er nog plekken vrij zijn voor de cursus die u wit volgen. Deze fotografie cursussen worden op meerdere plekken in het land gegeven en wanneer het lastig is om naar Haarlem te komen kunt u zich dus inschrijven op een andere locatie.

Alleen of met een groep

Een workshop fotografie is heel leuk om te doen. Bij de workshops van Han Schnek kunt u kiezen uit veel verschillende opties. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een privéles te volgen of meerdere privélessen, wanneer u graag individuele aandacht wilt hebben. Ook is het mogelijk om met een groep langs te komen. De workshops van Han Schnek zijn heel goed in te delen op de manier die u voor ogen heft. Gaat u bijvoorbeeld met een groep vriendinnen naar het buitenland en bent u allen gek op fotografie? Dan is het heel leuk om van te voren samen wat lessen te nemen. Hier kunt u kijken naar een perfecte compositie in zwart/wit of juist alles leren over de perfecte vakantiefoto. Kijk snel op de website voor de vele mogelijkheden van deze leuke cursussen of neem telefonisch contact op wanneer u specifieke vragen heeft. U kunt natuurlijk ook gemakkelijk een email sturen wanneer dat beter uitkomt. U krijgt dan zo snel mogelijk antwoord. Begin dus snel aan deze leuke workshop en leer als geen ander foto’s maken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn