Regel uw erfenis goed met onze advocaat nalatenschap

Wanneer u uw financiële zaken graag goed wilt regelen voordat u komt te overlijden, kunt u het beste een keer contact opnemen met ons als advocaat nalatenschap. Wij helpen u namelijk graag met tal van zaken die u goed wilt achterlaten. Wat dacht u bijvoorbeeld van het opstellen van een testament? Veel mensen denken hier pas aan wanneer het eigenlijk al te laat is en vandaar dat wij u graag zouden willen adviseren om snel een keer contact op te nemen met ons als advocaat nalatenschap. Als advocaat nalatenschap kunnen wij u namelijk helpen met het opstellen van uw testament en ook kunnen wij ervoor zorgen dat uw testament rechtsgeldig wordt. Veel mensen hebben namelijk niet door dat wat zij graag zouden willen, ook rechtsgeldig gemaakt moet worden. Zo kunt u bijvoorbeeld wel de wens hebben om bijvoorbeeld een van uw kinderen uit te sluiten van de erfenis, maar in de praktijk is het zo dat kinderen altijd recht hebben op een deel van het geld dat u heeft. Vandaar dat wij als advocaat nalatenschap graag een keer met u zouden willen gaan zitten om te kijken wat wij allemaal voor u zouden kunnen doen. Wij vinden het namelijk belangrijk om u zo goed mogelijk voor te lichten en ook kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden die er zijn om uw financiën na uw overlijden zo goed mogelijk geregeld te hebben. Wij hopen dan ook van harte dat u snel een keer contact met ons zou willen komen opnemen. U kunt ons vinden op het internet door middel van onze website. Het adres van deze site is AdvocatenkantoorErfrecht.nl. Wij raden u aan om snel een keer te komen kijken wat wij als advocaat nalatenschap allemaal voor u kunnen betekenen. Mocht u daar behoefte aan hebben, dan kunt u ook altijd een afspraak met ons komen inplannen op ons kantoor te Amsterdam.

Wilt u uw legitieme portie ontvangen? Schakel de advocaat nalatenschap in!

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat niet u degene bent die iemand van zijn of haar erfenis wilt uitsluiten, maar dat u degene bent die uitgesloten is van de erfenis. Eigenlijk is deze formulering niet helemaal juist omdat het in Nederland namelijk niet mogelijk is om iemand geheel uit te sluiten van de erfenis. Er blijft namelijk altijd nog zoiets over als de legitieme portie. Dit is een term die bij veel mensen onbekend is en dat is jammer. U kunt namelijk heel veel baat hebben bij de legitieme portie. Als advocaat nalatenschap kunnen wij u helpen om namelijk alsnog een deel van de erfenis te krijgen. Wij kunnen als advocaat nalatenschap zorgen dat wij een procedure opstarten waardoor u uiteindelijk uw rechtmatige deel van de erfenis alsnog kunt krijgen. Het is echter wel belangrijk om hier alvast op te merken dat het niet zo is dat u uiteindelijk het deel krijgt waar u als kind recht op had. U bent namelijk uitgesloten en dat betekent dat u een deel krijgt van waar u recht op had. Als advocaat nalatenschap kunnen wij u helpen om dit deel zo groot mogelijk te maken. Wij hopen snel iets van u te mogen horen.

Wij zorgen voor een goede afhandeling

Wanneer u besluit dat u graag gebruik zou willen komen maken van onze diensten, dan raden wij u aan om even naar Advocatenkantoorerfrecht.nl te komen kijken. Hier kunt u:

  • eenvoudig zien wat wij u kunnen bieden
  • onze contactgegevens vinden
  • een afspraak met ons komen inplannen

Wij hopen u snel een keer te mogen spreken.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn