Professionele food styling maakt een gerecht nog beter

Eten is een belangrijk onderdeel van mijn leven. Mijn hele leven houd ik al van lekker eten en breng ik vele uren door in de keuken om de lekkerste gerechten te maken. De laatste jaren ben ik me meer gaan richten op food styling, aangezien dit ook een heel belangrijk element is bij een smaakbeleving. Ik was in mijn leven vooral altijd bezig met de smaken, maar het oog wil ook wat dus de food styling werd een belangrijk onderdeel. Alleen heb ik hier niet veel verstand van helaas. Een aantal jaar geleden besloot ik mijn hobby uit te breiden en heb ik mijn eigen foodblog gestart. Het is heel gaaf om te zien dat het steeds populairder wordt en dat ik steeds meer volgers krijg. Maar toen kwam ik erachter dat food styling echt een vak apart is. Foto’s zijn op je blog heel erg belangrijk, dit is het eerste wat lezers zien en dat kan uitnodigen om een artikel te gaan lezen. Bovendien wordt ook social media zoals Instagram steeds belangrijker, dus ook daarom is food styling echt essentieel als je iets met eten in deze vorm doet. Daarom wilde ik iemand inschakelen die me hierbij zou kunnen helpen.

Anne Fleur Sanders is de beste als het gaat om food styling

Ik word inmiddels weleens voor projecten door andere sites gevraagd, of voor een magazine. En dan is de food styling heel erg belangrijk. Gelukkig hoef ik me tegenwoordig hier niet mee bezig te houden, want ik heb hier iemand voor. En dat is Anne Fleur Sanders. Ik heb haar een paar jaar geleden voor het eerst ontmoet en toen hebben we een geweldig leuke meeting gehad over food styling. Zij heeft me van alles verteld en daar werd ik al een stuk wijzer van. Maar ik heb gemerkt dat zij echt een expert is en dat mijn kwaliteiten ergens anders liggen als het om eten gaat. Dus elke keer als er iets met food styling moet gebeuren voor mijn eigen blog, social media of voor andere partijen, weet ik Anne Fleur te vinden. Om diverse redenen kan ik iedereen aanraden om met haar samen te werken:

  • Zeer professioneel
  • Veel talent en kennis van zaken
  • Prettig in de omgang

Dit zijn allemaal belangrijke elementen die ervoor zorgen dat we al jaren op een goede, mooie en leuke manier met elkaar kunnen samenwerken. Het is elke keer feest als ze komt en samen maken we er altijd iets culinairs en moois van.

Huur Anne Fleur Sanders in voor jouw etentje

Anne Fleur Sanders is niet alleen erg goed in haar vak, ze zorgt bij mij ook voor veel inspiratie. Ze is gewoon een prettig mens om mee te werken en ik heb op diverse vlakken veel aan haar. Daarom kan ik ook iedereen aanraden om naar https://www.annefleursanders.nl/ te gaan om bijvoorbeeld haar food styling te bekijken of check haar kwaliteiten als food designer. Ik heb zelf weleens een etentje georganiseerd voor een bijzondere vriendin die een zware tijd achter de rug had. Ik wilde hier echt iets speciaals van maken, maar wilde zelf niet constant in de keuken staan. Daarom heb ik Anne Fleur hiervoor gevraagd en ik kan niet anders zeggen dan dat het helemaal geweldig was. Het is zo bijzonder wat zij doet, ze zorgt niet alleen voor heerlijke smaken en een geweldige presentatie, het klopt allemaal zo goed dat het echt een totaalbeleving wordt die je nog lang bij zal blijven. Dat kan voor bijvoorbeeld een persoonlijk etentje zoals bij mij van zeer grote en emotionele waarde zijn. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn