Privatescan

PrivatescanVeel zaken in ons leven laten we periodiek keuren. Zo wordt de auto regelmatig nagekeken en gekeurd, zorgen we voor goed onderhoud van ons huis en bezoek we minstens eenmaal per jaar de tandarts om na te gaan of ons gebit nog gezond is. Met ons lichaam doen we dit echter niet en dat is toch eigenlijk wat vreemd. Bij Privatescan willen ze daar graag verandering in brengen. Bij Privatescan kunt u namelijk een complete bodyscan uit laten voeren, zodat u weet hoe uw lichaam ervoor staat. Bent u inderdaad zo gezond als u zich voelt of is zich ergens in uw lijf al een ernstige ziekte aan het ontwikkelen zonder dat u het door hebt? Of hebt u vage klachten, waar artsen geen goede verklaring voor kunnen vinden? Ook dan is het zeker de moeite waard om een bezoek te brengen aan Privatescan. Met behulp van hun diensten weet u in het vervolg zeker of u nog helemaal op uw lichaam kunt vertrouwen of dat u toch niet zo gezond bent als u zelf dacht. Door op tijd een complete bodyscan te laten doen bij Privatescan, kunnen er al in een vroeg stadium ziektes opgespoord worden. Op die manier voorkomt u dat er pas iets gevonden wordt als het eigenlijk al te laat is voor een goede en effectieve behandeling. Bent u er bovendien op tijd bij, dan heeft dit vaak als voordeel dat de behandeling een stuk minder intensief hoeft te zijn. Dat is voor uzelf natuurlijk wel zo prettig. Reden genoeg dus om eens te overwegen om contact op te nemen met Privatescan voor het uit laten voeren van een lichaamsonderzoek.

Privatescan biedt verschillende mogelijkheden

Bij Privatescan kunt u terecht voor verschillende lichamelijke onderzoeken. De reden waarom veel mensen naar hen toe gaan, is voor het uit laten voeren van een preventieve totale bodyscan. Dit kan immers niet zomaar ergens anders gedaan worden, aangezien dit in Nederland nog niet door ziekenhuizen aangeboden wordt. Dergelijk onderzoek wordt alleen door ziekenhuizen verricht als het al duidelijk is dat er iets mis is met u. Wilt u graag preventief een complete bodyscan laten maken, omdat u wilt weten of u inderdaad gezond bent, dan kunt u dat dus laten doen door Privatescan. Maar naast een complete bodyscan kunt u bij hen ook terecht voor meer gerichte onderzoeken. U kunt dan denken aan:

  • MRI scan
  • CT scan
  • PET-CT scan
  • darmonderzoek
  • maagonderzoek
  • hartonderzoek
  • bloedonderzoek
  • kankeronderzoek

De meeste mensen kiezen voor dergelijke specifieke onderzoeken omdat ze al een tijd lang vage klachten hebben. Vaak zijn ze hiermee al naar een arts geweest, maar vond deze verder onderzoek niet nodig of werd er niets gevonden. Mensen komen dan bij Privatescan terecht om alsnog de onderzoeken uit te laten voeren, zodat ze zeker kunnen weten of er nu wel of niet iets aan de hand is. Een andere reden waarom mensen naar Privatescan gaan voor dergelijke onderzoeken, is dat er een bepaalde ziekte in de familie zit. Zijn er bijvoorbeeld veel mensen in de familie overleden aan kanker, dan zal men graag een preventief kankeronderzoek uit willen laten voeren. Zijn er veel gevallen van hartfalen in uw familie bekend, dan is het verstandig om een preventief hartonderzoek door Privatescan uit te laten voeren. Dergelijke specifieke onderzoeken hebben dus de voorkeur als er al bepaalde klachten zijn of als er uit de medische familiegeschiedenis aanwijzingen te halen zijn dat u een bepaalde ziekte zou kunnen hebben.

Veel ervaring

Waarom zou u nu voor Privatescan kiezen als u een lichamelijk onderzoek uit wilt laten voeren? Hiervoor zijn verschillende redenen aan te voeren. In de eerste plaats is het natuurlijk belangrijk dat een kliniek die dit aanbiedt veel ervaring heeft met dergelijke onderzoeken. U wilt er immers op kunnen vertrouwen dat het onderzoek goed uitgevoerd wordt en dat de resultaten ervan goed gelezen en beoordeeld worden. Privatescan heeft al jaren ervaring hiermee en u kunt er dan ook zeker van zijn dat u bij hen een goede behandeling krijgt. Voor het goed uitvoeren van onderzoeken is de apparatuur uiteraard ook erg belangrijk. Daarom maken ze bij Privatescan gebruiken van moderne en nieuwe apparatuur. Op die manier kan het onderzoek het best gedaan worden. Wat ook erg fijn is, is dat zij artsen in dienst hebben die al jaren ervaring hebben met het uitvoeren van medische screening. Zij weten als geen ander waar ze op moeten letten en zij zullen u goed begeleiden tijdens het hele proces. In de voor- en nabespreking zullen ze alles zo helder mogelijk voor u uitleggen. Een groot voordeel van Privatescan is bovendien dat u de resultaten van het uitgevoerde onderzoek nog dezelfde dag te horen krijgt. U hoeft dus niet dagenlang in spanning af te wachten of de uitslag wel of niet goed was. De uitslag meteen te horen krijgen is natuurlijk wel zo prettig, dan weet u meteen waar u aan toe bent. Tot slot is het natuurlijk erg prettig dat er geen wachtlijsten zijn en dat u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig hebt. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of bent u nieuwsgierig hoe een bodyscan werkt? Breng dan een bezoek aan de website van Privatescan. Hier vindt u alle informatie die u nodig hebt. Hebt u nog vragen, dan kunt u natuurlijk altijd contact met hen opnemen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn