Plasti Dip voor uw auto

Plasti Dip is een product waarmee u uw auto, maar ook andere materialen, gemakkelijk beschermt tegen invloeden van buitenaf. Daarnaast is het een zeer geschikt product om uw auto direct van een nieuw uiterlijk te voorzien. Wilt u uw zwarte auto voorzien van een rode kleur? Dan is het eenvoudig om met Plasti Dip uw auto te voorzien van een coating in die kleur. Het product hecht zich aan het oppervlak van uw auto door middel van statische lading. Hiervoor kunt u zowel een spray als een vloeibare vorm van Plasti Dip gebruiken. Het aanbrengen is gemakkelijk, en het verwijderen van Plasti Dip is zo mogelijk nog eenvoudiger. U kunt de coating er vaak in één beweging af trekken. Plasti Dip is dus een veelzijdig product dat gemakkelijk in gebruik is. U bestelt Plasti Dip en toebehoren voor het aanbrengen ervan voordelig op www.paintdipcenter.nl. Hier vindt u allerlei kleuren Plasti Dip, zo ook in spray vorm. Als u het product aanbrengt op uw auto, of op ander materiaal, zorgt het product ervoor dat uw auto een matte uitstraling krijgt. Als u hier graag een glanslaag overheen wilt aanbrengen is dit geen probleem. De coating is ook te gebruiken op andere materialen dan auto’s. Daarbij kunt u denken aan:

  • hout
  • plastic
  • rubber
  • gereedschap
  • glas

Zo is Plasti Dip een zeer veelzijdig product en kan het ook gebruikt worden in de bouw. Als u het aanbrengt op gereedschap kunt u uw gereedschap voortaan gebruiken met een verbeterde grip. Plasti Dip is ook isolerend, dus kan gebruikt worden op bijvoorbeeld een houten behuizing om warmte binnen te houden of koelte buiten. Daarnaast biedt de verf u de mogelijkheid om zelf een kleur te mengen door het gebruik van zogeheten Pearls.  Plasti Dip is al te bestellen vanaf 85 euro. Hiervoor krijgt u één gallon. Hieronder leest u over de andere producten die u bij www.paintdipcenter .nl kunt bestellen.

Andere producten naast Plasti Dip

Met het gebruik van Plasti Dip is het mogelijk de kleur waarin u uw auto wilt spuiten geheel naar eigen wens aan te passen. Dit doet u door middel van het gebruik van Pearls. U spuit eerst de auto met een onderlaag, wit of zwart afhankelijk van de kleur die u als resultaat wilt. Vervolgens mengt u in de juiste verhouding de Pearls met de basislaag. Al deze producten kunt u verkrijgen in de webwinkel. www.paintdipcenter.nl biedt u een scala aan kleuren in diverse typen Pearls aan, alsmede verschillende aanbrengmogelijkheden. Zo is het mogelijk voor een ready-to-spray Plasti Dip te kiezen, die extra makkelijk in het gebruik is. Hiervoor hebt u een gallon extra nodig. Voor een doorsnee auto gebruikt u twee gallons, dus als u voor de spray-optie kiest schaft u een gallon extra aan. Naast deze producten kunt u ook folie aanschaffen voor bijvoorbeeld het afdekken van velgen die u niet mee wilt kleuren. Ook kunt u beschermingssprays kopen, spuitsystemen en biedt de webwinkel u toegang tot dealers in auto-onderdelen. Daarnaast kunt u toebehoren vinden voor het sprayen van uw auto, zoals maskers en beschermingsbrillen en schoonmaakspullen. U bent in de webwinkel dus in één keer klaar als u op zoek bent naar alles wat u nodig hebt om uw auto een ander uiterlijk te geven.

Service

De website van paintdipcenter voorziet u in informatie over het gebruik van Plasti Dip en toebehoren. Ook vindt u informatie over het mengen van Pearls en de diverse toepassingen van Plasti Dip. Voor iedereen die nog nooit met dit product gewerkt heeft kan het echter lastig zijn de stap te zetten om ermee aan de slag te gaan. Het is natuurlijk wel uw auto, en u wilt deze niet beschadigen. Gelukkig is de verf een eenvoudig te gebruiken product dat gemakkelijk te verwijderen is. Bij de veelgestelde vragen op de website kunt u terecht als u meer wilt weten over Plasti Dip, maar het is ook mogelijk contact op te nemen als u vragen hebt. Medewerkers van paintdipcenter weten vanzelfsprekend alles over het gebruik van Plasti Dip en kunnen u adviseren over de te gebruiken producten en de werkwijze. Hen bereiken is eenvoudig. U kunt een e-mail sturen, telefonisch contact opnemen of langskomen in een van de vestigingen waar de producten worden verkocht. Daarnaast vindt u paintdipcenter ook op social media. Bestellen in de webwinkel is eenvoudig, en u kunt op meerdere manieren betalen. Betalen vindt altijd plaats in een beveiligde elektronische omgeving. De bestelling wordt in de meeste gevallen binnen 1 tot 3 werkdagen bij u thuisbezorgd. Als u hebt besloten met het product aan de slag te gaan hoeft het dus niet lang te duren voor uw auto een nieuwe kleur heeft. U kunt bijvoorbeeld in het begin van de week bestellen, de producten aan het einde van de week al binnen hebben en er in het weekend mee aan de slag gaan. Dan staat de auto binnen no time in een nieuwe kleur te stralen op uw oprit. Ook als u regelmatig van kleur wilt verwisselen kan dit. Omdat de coating eenvoudig te verwijderen is kunt u er altijd een andere laag voor in de plaats aanbrengen. Dus een zwarte auto kan veranderen in een rode, een glanzende groene of hagelwitte. Het is maar net waar u van houdt. Paintdipcenter staat u graag te woord als u meer informatie wilt of een bestelling wilt plaatsen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn