Overhemden met mouwlengte 7

Amisura - Mouwlengte 7‘Kleren maken de man’ is een veelgebruikt Nederlands spreekwoord. Niet alleen in ons land is het erg belangrijk wat je draagt. Kleding heeft al lang niet meer alleen een functionele werking (het beschermen van het lichaam tegen kou en vuil). Bedrijfskleding is bijvoorbeeld bedoeld om de werknemers er hetzelfde uit te laten zien, zodat de goed herkenbaar zijn voor de klanten. Daarnaast ziet het er professioneel uit wanneer iedere werknemer hetzelfde draagt. Ook naar een sollicitatiegesprek draag je niet wat je maar wilt. Het is belangrijk dat je er netjes uitziet wanneer je een goede indruk wilt maken. Mannen dragen in zulke gevallen vaak een pak, terwijl vrouwen een nette rok of broek met een bloesje of jasje aantrekken. Bij een goed pak hoort echter een overhemd, dat goed past en mooi staat. Veel mannen onderschatten het belang van een mooi overhemd. Zonder overhemd dat goed past en er mooi uitziet wordt de hele uitstraling beïnvloed. Een goed pak kan niet zonder goed overhemd. Als je erg lang bent, kan het kopen van kleding en dan met name overhemden erg lastig zijn. De mouwen van standaard kledingstukken zijn vaak te kort, wat resulteert in blote polsen of een te grote maat en dus geen goede pasvorm. Een overhemd met te korte mouwen ziet er niet netjes uit en wanneer je goed voor de dag wilt komen, is nette kleding erg belangrijk. Je hebt dus een overhemd met mouwlengte 7 of langer nodig, wanneer je armen langer zijn dan die van de meeste mensen. Mouwlengte 7 wordt gelukkig veel gemaakt, als je maar weet waar je moet zoeken. Een overhemd met mouwlengte 7 past goed onder je pak en zorgt ervoor dat je overal netjes gekleed naartoe kunt gaan, ook als je lange armen hebt.

Verschillende kledingstukken met mouwlengte 7

Lang zijn heeft veel voordelen. Je kunt altijd bij de bovenste keukenkastjes, mensen kunnen je gemakkelijk vinden en je kunt boven de mensen uit kijken als je zelf iets wilt zien. Veel kleine mensen vinden grote mensenmassa’s vervelend, omdat ze alleen maar de andere mensen om hun heen zien. Als je lang bent, kun je over de anderen heen kijken en bijvoorbeeld beter volgen wat er gebeurt. Lang zijn heeft echter ook veel nadelen. Je stoot vaak je hoofd, past niet in kerkbanken en attracties en je koopt vaak kleding met te korte mouwen. Veel mensen die erg lange armen hebben, zijn ook mager en dit betekent dat de kleding een maatje groter kopen geen optie is. Als je een overhemd draagt dat veel te groot is, valt dit nog meer op als je niet zo stevig gebouwd bent. Daarom kun je het beste kledingstukken met mouwlengte 7 kopen, als je lange armen hebt. Mouwlengte 7 staat voor mouwlengtes tussen 70 en 79 centimeter, al wordt 79 bijna niet gemaakt. De meest gangbare afmeting voor mouwlengte 7 is 72 centimeter. Een standaard mouw heeft meestal mouwlengte 5, wat een afmeting van tussen de 50 en 59 centimeter is. Mouwlengte 7 is dus een stuk langer en dit merk je direct als je het kledingstuk draagt. Als je lange armen hebt zul je vaak last hebben van blote polsen, wat ervoor zorgt dat je het eerder koud hebt in de winter en dat kleding je minder mooi staat. Met kledingstukken met mouwlengte 7 is dit probleem opgelost en kun je kleding dragen net als iedereen, ook als je extra lange ledematen hebt.

Kledingstukken met speciale afmetingen bestellen

Als je op zoek bent naar overhemden of andere kledingstukken met mouwlengte 7, kun je het beste eens online op zoek gaan. Er zijn heel veel winkels die kledingstukken met speciale lengtes verkopen, maar veel zijn erg duur. Een kledingstuk met bijzondere afmetingen wordt vaak op maat gemaakt en dan krijg je natuurlijk wel waar voor je geld. Als je echter geen groot budget hebt maar wel lange armen, kan het internet een betere optie zijn. Op de website www.amisura.nl vind je bijvoorbeeld een groot assortiment met kleding in bijzondere maten. Zo vind je er prachtige overhemden met mouwlengte 7, truien met mouwlengte 7 en extra lange shirts. Ook het dragen van extra lange shirts maakt een outfit namelijk netter en mooier. Een te kort shirt zal snel uit je broek schuiven en te zien zijn onder de kleding: met een extra lang t-shirt voorkom je dit en zie je er altijd netjes uit. Je kunt daarnaast ook overhemden met een normale mouwlengte aanschaffen. Amisura is een betrouwbaar bedrijf, waar je zonder zorgen een aankoop kunt doen. Je kunt er terecht voor verschillende soorten kleding met bijzondere maten, die er netjes uitziet. Het bedrijf richt zich op bedrijfskleding en andere soorten nette kleding, in het bijzonder in speciale maten. Zo kun je dus professioneel gekleed de deur uit, ook als je langere ledematen hebt dan je collega’s. In de webshop van Amisura kun je een keuze maken uit diverse soorten herenkleding van goede kwaliteit, van overhemden tot  t-shirts en truien. Als je een bestelling plaatst, ben je daarnaast verzekerd van:

  • Geen verzendkosten bij een besteding van boven de 90 euro
  • Ruilen binnen 14 dagen
  • Niet goed, geld terug
  • Veilig bestellen en betalen

Kortom, als je op zoek bent naar overhemden met mouwlengte 7 of andere kledingstukken met speciale afmetingen, neem dan eens een kijkje in het uitgebreide assortiment van Amisura op de website www.amisura.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn