Op zoek naar mooie hockeysokken?

Voor leuke, hippe, nieuwe hockeysokken moet u zijn bij ColorMeSocks.nl. Deze webwinkel heeft een heel groot aanbod aan hockeysokken in alle kleuren, soorten en maten. Met deze hockeysokken kunt u net iets anders zijn dan de andere hockeyers en zo de show stelen op het hockeyveld. De hockeysokken maken het mogelijk om uw sokken af te stellen op het design van de stick en de rest van de kleding, zo kan je altijd in stijl het veld op. Op de webwinkel vindt u meer dan vijftig verschillende kleuren en uitvoeringen, zo is er dus voor ieder van wils.

Hockeysokken van hoge kwaliteit

Bij ColorMeSocks heeft u niet alleen een heel groot aanbod voor hockeysokken, maar de sokken die ze hier verkopen zijn ook stuk voor stuk van top kwaliteit. Door deze hoge kwaliteit is het draagcomfort van de sokken heel hoog. Of u nou een fanatieke wedstrijd hockeyer bent of als u iemand bent die liever voor de lol een balletje slaat, deze sokken zijn voor iedereen geschikt. De sokken worden allemaal gemaakt van de beste materialen. Hierdoor zijn ze heel erg stevig en komen er niet snel gaten in. Dit is een veel voorkomend probleem bij veel hockeysokken, maar bij de sokken van ColorMeSocks heeft u hier geen last van. Uw grote teen steekt niet na enkele maanden al door de sokken heen. Ook zorgt de hoge kwaliteit ervoor dat de kleur van de sokken goed behouden blijft. Zelfs na vele wasbeurten krijgen de sokken niet een vale kleur maar schijnen ze nog steeds alsof ze nieuw zijn. Ook zitten de sokken perfect doordat uitsluitend met de beste materialen wordt gewerkt. Er wordt veel aandacht besteed aan het vormen van de sokken, hierdoor heeft u geen rare randjes die kunnen gaan irriteren in uw schoenen tijdens het hockeyen. Vooral tijdens wedstrijden, wanneer u erg fanatiek bezig bent, kan het heel erg vervelend zijn als er een raar randje tegen uw voet of teen aan drukt. Soms kunnen slechte sokken er zelfs voor zorgen dat u blaren krijgt. De sokken van ColorMeSocks sluiten echter allemaal goed aan op uw voet. Hiernaast heeft het materiaal waarvan de sportsokken gemaakt zijn een erg groot absorberend vermogen. Dit zorgt ervoor dat zweet snel en effectief opgenomen kan worden. Het gaat dan minder snel irriteren en maakt minder snel uw benen glibberig waardoor de scheenbeschermers niet meer goed blijven zitten. Als laatste bieden deze hockeysokken extra steun aan uw voeten. Door middel van de verdikkingen bij de hiel en de tenen geven de sokken net dat beetje extra steun wat het verschil kan maken tussen sokken die goed zijn en sokken die niet goed zijn. Deze verdikkingen bieden ook een beetje demping tijdens het rennen, zo kunnen uw voeten iets meer hebben tijdens een duel of een fanatieke wedstrijd. U krijgt op deze manier minder snel last van uw gewrichten, zoals uw knieƫn en enkels. Kortom, de voordelen van de hockeysokken op een rijtje:

  • hoog draagcomfort
  • geen snelle kleurvervaging
  • voorkomt irritatie en blaren aan uw voeten
  • groot absorberend vermogen
  • demping door verdikking bij tenen en hielen

Waarom bestellen bij ColorMeSocks?

Als u nog niet overtuigd bent van de vele voordelen van de hockeysokken die bij ColorMeSocks worden aangeboden zijn er nog enkele dingen die de webwinkel aanprijst waardoor het aankopen van sportsokken nog aantrekkelijker wordt gemaakt. Ten eerste kunt u met uw hele team hockeysokken bij deze webwinkel bestellen. Zoals gezegd is er keuze uit meer dan vijftig verschillende kleuren en modellen. Maar ook is er altijd voldoende voorraad om de sokken direct voor een heel team te leveren. Daarnaast zijn de hockeysokken die u op deze website kunt bestellen allemaal unieke ontwerpen. ColorMeSocks heeft een eigen label en u komt de sokken die u koopt dus nooit ergens anders tegen. U kunt dus echt opvallen tussen alle saaie en standaard sportsokken op het hockeyveld. Deze unieke ontwerpen worden elke maand ververst en regelmatig komen er nieuwe ontwerpen bij. Zo kunt u altijd voor hippe en originele hockeysokken kiezen. Ook staat ColorMeSocks bekend om de snelle levering. Zelfs als je in een keer sokken voor een heel team bestelt. Na het betalen van de bestelling duurt het binnen Nederland maar 1 tot 2 werkdagen tot u de sokken ontvangt. Als u buiten Nederland woont, maar wel in Europa, is de levering ook nog heel snel. Binnen 2 tot 5 werkdagen worden de sokken namelijk al door heel Europa geleverd. Ook zijn er vele betalingsmogelijkheden. Hiermee wordt het betalen zo gemakkelijk mogelijk gemaakt voor u. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om met iDeal te betalen, dit is een in Nederland veel gebruikte betalingsmethode. Maar ook kunt u ervoor kiezen om met creditcard te betalen, deze betalingsmethode is internationaal veel bekender en doorgaan heel veilig. Maar u kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de bestelling via een bankoverschrijving te voldoen. Dan moet u de factuur betalen en wordt de bestelling verzonden als het geld binnen is. Als u nog vragen heeft over de werkwijze, producten of leveringsvoorwaarden van ColorMeSocks dan kunt u ook altijd zelf eens gaan kijken in de mooie webwinkel. De simpele website is zeer gemakkelijk te bedienen en u heeft zo de sokken van uw voorkeur gevonden. Ook kunt u voor vragen altijd even bellen of mailen. Deze gegevens kunt u vinden op de website van ColorMeSocks.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn