Op zoek naar een webbureau in Nijmegen?

Een leuke website hoort helemaal bij deze tijd. Voor mijn eigen website heb ik een webbureau in Nijmegen benaderd. Je vindt hun website via deze link: monkeyvision.nl Ik had zelf een website nodig voor mijn blogs. Ik hou ontzettend van schrijven. Dat begon vroeger al. Toen schreef ik brieven naar mijn vriendinnen. Tegenwoordig is het natuurlijk een beetje suf om brieven te gaan schrijven. Toch vind ik het fijn om mijn verhaal, mijn inspiratie en mijn gedachtes te delen met andere mensen. Dat kan het makkelijkst via een website. Erg handig en technisch ben ik niet. Dat maakt dat ik op internet ben gaan zoeken naar een webbureau in Nijmegen. Dit was voor mij een goede keuze. Zonder hun hulp had ik nooit zo’n leuke website kunnen implementeren. Ik merk dat mijn website en dus mijn blogs steeds vaker worden gelezen. Dit zal ongetwijfeld te maken hebben met de technische hulp van het webbureau uit Nijmegen. In deze blog zal ik jullie daarom ook meer vertellen over hoe het nou precies werkt, zo’n website maken. Ook vertel ik wat over het bedrijf, zodat jullie een startpunt hebben om te kunnen beginnen aan jullie eigen website!

Waarom een webbureau in Nijmegen?

Zelf lees ik ook veel blogs van andere, bekende bloggers. Ik doe dit al een tijdje, maar ben zeker nog geen bekende blogger. Ik heb zo’n vierduizend volgers. Hier ben ik heel trots op, maar ik hoop natuurlijk dat het er meer worden. Toevallig weet ik dat het webbureau uit Nijmegen ook een ander blogsters heeft geholpen met hun websites. Deze sites vond ik zo ontzettend gaaf dat ik direct ben gaan zoeken naar dit bedrijf: Monkey Vision. Toen ik ze eenmaal had gevonden op het internet, ben ik eerst een lijstje gaan maken met punten welke belangrijk voor mij zijn. De volgende punten heb ik opgeschreven en doorgegeven aan het webbureau in Nijmegen:

  • De tekst moet duidelijk leesbaar zijn.
  • Veel kleur, maar het moet overzichtelijk blijven.
  • Het moet zowel mannen als vrouwen aanspreken.
  • Niet te veel buttons om aan te klikken.
  • Het mag niet te duur zijn! Ik ben immers een student.

Deze punten heb ik vervolgens voorgelegd aan Monkey Vision, het webbureau in Nijmegen. Zij hebben gekeken welke mogelijkheden er zijn en deze hebben we in eerste instantie telefonisch besproken. Toen eenmaal bleek dat er van beide kanten interesse was, hebben we een afspraak gepland. Dit kon gelukkig op zeer korte termijn. 

Monkey Vision

Monkey Vision is dus een webbureau in Nijmegen. Zij kunnen je helpen met het bouwen van een website en hebben hier veel ervaring mee. Monkey Vision staat bekend om haar drie kernwaarden: eenvoudig, snel en betaalbaar. Ideaal voor een beginnende blogger. Daarnaast was het voor mij ook echt een middel om juist aan meer volgers te komen. Voor slechts €450 bouwen ze al een website voor je. Je kunt telefonisch of per mail met Monkey Vision in contact komen. Zij plannen een afspraak, vragen om je wensen en komen dan met een fantastisch resultaat! Naderhand kun jij het zelf aanpassen of aanvullen met extra foto’s. Het is ook mogelijk om dit door hen te laten doen. Heb je interesse? Neem dan snel contact op met het webbureau in Nijmegen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn