Op zoek naar een schilder in Den Haag

Een paar maanden geleden is mijn moeder overleden. Mijn moeder woonde nog op zichzelf en had een leuk huisje in Den Haag. Na haar overleden erfde ik onder andere het huis. Het was een mooi huisje, maar slecht onderhouden. Mijn moeder had er al jaren niets meer aan gedaan en had ook niet veel reden om dat te doen. Toen ik het erfde leek het mij verstandig om het huis zo snel mogelijk te verkopen. Ik had al een huis en wilde het niet opbrengen om voor twee huizen belasting te betalen. Ik ging langs bij een makelaar in de buurt en vertelde over mijn plannen om het huis te verkopen. De makelaar kon me daar mee helpen, maar raadde me aan om het huis eerst een beetje op te knappen. Een huis hoeft niet perfect te zijn om het te verkopen, maar als het in een goede staat is, dan verkoop je het sneller. Ik liep een ronde door het huis en noteerde alles wat ik graag wilde opknappen. Ik vond het zonde om veel te vernieuwen, want ik wist dat veel nieuwe eigenaren dat zelf ook doen. De werkzaamheden die ik genoteerd had, waren vooral reparaties en schilderwerk. Een aantal kleine dingen kon ik zelf doen en de rest wilde ik door een schilder in Den Haag laten doen. Door een schilder in Den Haag te gebruiken, zou het veel sneller gaan en dan kon ik eerder het huis verkopen.   

Een schilder in Den Haag voor reparatiewerkzaamheden

Een schilder in Den Haag is snel gevonden, maar ik wilde er graag eentje die veel ervaring heeft met onderhoud. Ik bezocht verschillende websites van schilders en kwam uiteindelijk uit bij dsonderhoudswerken.nl. De website van deze schilder in Den Haag zag er prima uit en ik nam contact met ze op. Ik legde uit wat ik wilde laten doen en vroeg om een offerte. Ze konden me met alles helpen, waar ik hulp bij nodig had. Ik had ook contact opgenomen met andere schilders, zodat ik de offertes kon vergelijken. Bij D.S. Onderhoudswerken had ik meteen een goed gevoel. Op hun website had ik een aantal oude projecten bekeken en die zagen er erg goed uit. Ze hadden veel ervaring met onderhoud en reparatiewerkzaamheden. Hun offerte was prima in orde en ze konden al snel beginnen. Ik wilde natuurlijk een schilder in Den Haag die ook snel aan de slag kon en dit bedrijf kon als eerste beginnen. Ik gaf aan ze door dat ik hun in dienst zou nemen en we maakten afspraken voor wanneer ze zouden beginnen.  

Het huis ziet er een stuk beter uit

Vorige maand begon de schilder in Den Haag met de werkzaamheden, vorige week waren ze er mee klaar. Het was erg veel werk en ik wist dat het een tijdje zou duren voordat ze klaar waren. Naast alle reparaties, hebben ze veel geschilderd. Het werk dat ze verricht hebben ziet er erg mooi uit. Ik weet zeker dat dit gaat helpen om het huis sneller te verkopen. Om de kosten maak ik mij niet zo veel zorgen, de makelaar gaf al aan dat dit zich zou terugverdienen bij een verkoop. Als ik voor mijn eigen huis een schilder in Den Haag nodig heb, dan weet ik waar ik hem kan vinden. Voor een schilder in Den Haag moet je bij D.S. Onderhoudswerken zijn

  • Ze hebben vakkundig veel reparatie werk gedaan
  • Ze konden snel beginnen en werkten hard door
  • Het huis ziet er weer mooi uit
  • De kosten voor het werk vielen erg mee
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn