Op zoek naar een grote perscontainer?

Een grote perscontainer aanschaffen of huren heeft vele voordelen voor uw bedrijf. Vooral voor bedrijven die veel afval produceren is een goede container erg gewenst. Denk aan grote horecaondernemingen of grote bedrijven met meerdere vestigingen. Bij afvalperscontainer is een grote perscontainer kopen erg makkelijk.

De voordelen van een grote perscontainer

Er zitten vele voordelen aan het aanschaffen van een perscontainer. Ten eerste bespaart het bedrijf veel geld. Wanneer een bedrijf namelijk veel afval produceert moet er telkens een lediging gemaakt worden door een speciale vrachtwagen. Deze ledigingen kosten veel geld en dat is erg zonde. Met een grote perscontainer van afvalperscontainer kan een bedrijf veel meer afval opslaan waardoor er veel minder ledigingen nodig zijn. Dit merk je dus in de portemonnee. 

Milieuvriendelijk

Door een speciaal systeem wordt alle afval verkleint. Hierdoor past er veel meer afval in de containers, waardoor de perscontainer minder vaak geleegd hoeft te worden dan een rolcontainer. Tevens gaat een grote perscontainer veel langer mee dan een gewone rolcontainer doordat het van stevig materiaal is gemaakt. 

Hygiënisch 

Veel bedrijven hebben ook te maken met afval wat sneller gaat rotten. Hierbij komen nare geurtjes tevoorschijn en is het vaak ook erg onhygiënisch.  Doordat de grote perscontainer erg goed is afgesloten kunnen ongewenste geurtjes zich niet verspreiden. Hierdoor is de kans op lekkage, vieze geurtjes en vieze sporten erg klein. Daarnaast zit in de container ook nog een zogenoemde ozonizer, deze gaat nog extra de vieze geurtjes tegen. 

Gebruiksvriendelijk

Het registratiesysteem van de grote perscontainer zorgt ervoor dat meerdere mensen toegevoegd kunnen worden, die de container kunnen bedienen. Dit wil zeggen dat elk bedrijf zo zijn eigen toezicht heeft op wie de container kan besturen, en buitenstaanders niet voor problemen kunnen zorgen. Daarnaast is een groot voordeel dat de container zelfstandig wordt geleegd. Hier hoeft het bedrijf zich dus niet druk om te maken. In de grote perscontainer zit een speciale sensor die weet wanneer de container vol zit. Wanneer dit het geval is wordt er automatisch door afvalperscontainer een vrachtwagen gestuurd die al het afval ophaalt. Zo heeft u als bedrijf er geen omkijken naar. 

Soorten containers

Op zoek naar een grote perscontainer?Een grote perscontainer is een algemeen begrip. Er zijn namelijk verschillende soorten containers die verschillende maten en voordelen hebben. Zo is er voor ieder bedrijf dus wel een geschikte container te vinden. Bedrijven kunnen uit de volgende containers kiezen:

  • Standaard model
  • Hydraulische klep
  • Hefkantelaar
  • Deur-model
  • Camping-model
  • Dockshelter-model
  • Stationaire perscontainer

Standaard model

Deze perscontainer is een standaard model en laat een bedrijf veel besparen op afval. Doordat het afval goed verkleint wordt en geurtjes nagenoeg niet aanwezig zijn is dit ideaal voor een bedrijf met veel afval. 

Hydraulische klep

Bij deze container is de klep altijd dicht. Alleen wanneer de container wordt aangezet gaat de klep automatisch open, vervolgens gaat de klep weer dicht. Dit voorkomt regen wat naar binnen valt en hierdoor heeft de container een mooi aangezicht. 

Hefkantelaar

Deze container is zeer geschikt voor bedrijven met meerdere locaties. In de hefkantelaar kunnen namelijk rolcontainers worden geledigd. Hierdoor kunnen op meerdere plekken dus rolcontainers staan en is het gezamenlijke punt de hefkantelaar. 

Deur-model

Het deur-model is zeer geschikt als er geregistreerd moet worden wie, welk afval erin gooit. De container kan door middel van een druppel bestuurt worden en houdt dus bij wie wat er in gooit. 

Camping-model

Deze container is geschikt voor precies één vuilniszak. Grote voorwerpen kunnen dus niet door het luik waardoor deze container zeer geschikt is voor een camping. 

Dockshelter-model

Deze grote perscontainer is zeer geschikt als aansluiting op een loods. Hierdoor is er geen warmteverlies en kan het afval makkelijk worden weggegooid. Eventueel met een hefkantelaar uit te breiden. 

Stationaire perscontainer

Bij deze container kan persunit en container losgekoppeld worden. Hierdoor kan er bij de lediging meer afval worden meegenomen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn