Notitieblokken bedrukken, is dat de moeite waard?

Dat is uiteraard een goede vraag. U begrijpt dat wij van maxilia.nl hier volmondig “Ja” op zeggen. En dat is ook niet zo vreemd, want ons bedrijf heeft zich toegelegd op het bedrukken van allerlei kantoorartikelen en relatiegeschenken. Notitieblokken bedrukken is een van deze werkzaamheden en we hopen u in deze tekst ervan te overtuigen dat het absoluut nuttig is om hier voor te kiezen. Waarom notitieblokken bedrukken? Er zijn diverse redenen voor te bedenken. Ten eerste is het een goedkoop relatiegeschenk. Ten tweede is het een handige manier om reclame te maken voor uw bedrijf. Deel de blokjes bijvoorbeeld uit in uw winkel, na een belangrijke conferentie of vergadering en natuurlijk op de jaarbeurzen in het land. Waarschijnlijk wilt u dan heel wat notitieblokken laten bedrukken en dat is waar wij om de hoek kijken. Uw notitieblokken bedrukken is voor ons namelijk een peulenschil. Deze handige blokjes worden meer gebruikt dan u denkt. Weliswaar gebruikt de moderne mens veel elektronische apparaten, ook om aantekeningen mee te maken. Denk aan de pc, laptop en smartphone. Maar op het werk is dat niet altijd even handig. Snel een aantekening maken, een berekening uitvoeren of een grappige tekening maken tijdens een saaie vergadering, men heeft liever een potlood of pen in zijn handen. En dat is niet erg vreemd als u bedenkt dat men liever een echt boek in de handen houdt dan het te lezen vanaf een e-reader. Genoeg redenen om voor het notitieblokken bedrukken te kiezen.

Laat het notitieblokken bedrukken maar aan ons over

Wilt u nu ook graag notitieblokken bedrukken? Laat dit dan aan Maxilia uit Rhenen over. Kijkt u eens op onze website naar de mogelijkheden. Op dit moment kunnen we u 11 verschillende blokjes aanbieden. De prijs is afhankelijk van het type blokje en van de oplage. Het maakt niet uit hoeveel of juist hoe weinig teksten u er op wilt laten drukken. Wilt u grote notitieblokken bedrukken? Kies dan voor het A6-formaat. Iets kleiner? Dan kiest u toch voor het A7-formaat? En als u liever post its wilt laten bedrukken dan is dat ook geen enkel probleem. Wij zijn van alle markten thuis en kunnen naast notitieblokken bedrukken nog veel meer handige kantoorartikelen van uw logo of bedrijfsgegevens voorzien:

  • Schrijfwaren zoals agenda’s, pennen, mappen en muismatten,
  • Bedrijfskleding en ander textiel zoals T-shirts,
  • Maar ook allerlei leuke relatiegeschenken zoals ballen, drinkwaren of aanstekers,
  • En zelfs gereedschap zodat u als aannemer of klusjesman verantwoord reclame kunt maken.

Hebt u hier nog vragen over? Bel dan met onze klantenservice

Wilt u het notitieblokken bedrukken uitbesteden aan een gerenommeerd bedrijf? Kiest u dan voor ons want wij leveren al binnen 8 werkdagen uw notitieblokken. Het bedrukken gaat van start nadat u uw ontwerp hebt ingediend en de aanbetaling hebt gemaakt. U betaalt natuurlijk via een digitale betaalservice zoals PayPal of iDEAL. Als u liever met uw credit card betaalt dan is dat ook zeker een goede optie. Hebt u nog vragen? Dan bent u op afspraak welkom in Rhenen. We leggen u graag alles over het bedrukken van uw kantoorartikelen uit. U begrijpt dat we meerdere machines gebruiken omdat elk product een andere druktechniek vereist. Maar als Rhenen niet bepaalt naast de deur ligt dan kunt u ook alle zaken regelen via de mail of de telefoon. Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8,8 mag u er wel vanuit gaan dat u met een goed bedrijf te maken krijgt. Bent u tevreden over onze service? Dan hopen we dat u de moeite wilt nemen om ons ook te belonen met een mooi cijfer.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn