Nooit meer verlegen om de tijd met een Citizen horloge

“Als je wilt weten hoe laat het is, dan kun je altijd op je telefoon kijken. Het probleem met die methode is dat je vaak je telefoon weer terug in je zak stopt en dan nog steeds niet weet hoe laat het is. Je pakt namelijk je telefoon voor de tijd, maar je ziet vervolgens een berichtje of een email die je dan vervolgens gaat bekijken. Wellicht is er een Facebook notificatie en voor je het weet ben je druk aan het scrollen over je Facebook of Instagram pagina. Daarna stop je je telefoon weer terug in je zak zonder dat je ook maar 1 seconde naar de tijd hebt gekeken. Dat zal niet altijd gebeuren natuurlijk, maar het komt vaak genoeg voor. De smartphone is dan ook een grote bron voor afleidingen. Het is dan ook handiger als je gewoon even via een mooi Citizen horloge de tijd kunt raadplegen. Met een simpele polsbeweging en een lichte draai van je nek, kun je binnen een tijdsbestek van 1 seconde of minder ontdekken hoe laat het is. Daarna kun je direct weer verder gaan met waar je mee bezig was. Je hebt dus niet te maken met interrupties van 5, 10 of zelf 15 minuten als je op je Citizen horloge kijkt. Dat risico loop je dus wel als je via de telefoon wilt ontdekken hoe laat het is. Het zou echter wel een beetje absurd zijn dat je om deze reden alleen een Citizen horloge koopt. Een mooi horloge is ook gewoon een schitterende toevoeging aan je gehele ensemble. Een pols versierd met een Citizen horloge is nooit verkeerd. Er zijn genoeg mensen die een Citizen horloge of een ander horloge dragen puur vanwege de decoratieve waarde. Zij kijken dan alsnog op de telefoon voor de tijd ondanks dat ze een horloge dragen. Verder is een Citizen horloge ook een uniek horloge aangezien deze van energie wordt voorzien via licht. Dit betreft niet alleen zonlicht, want ook kunstmatige lichtbronnen kunnen het horloge voorzien van energie. Zelfs tijden bewolkte dagen of tijdens de avondschemering zal je horloge nog opgeladen worden. En als de zon eenmaal onder gaat, dan kun je dus vertrouwen op alle kunstmatige lichtbronnen in jouw omgeving. Aangezien je woning vol staat met lampen zal je Citizen horloge altijd beschikken over voldoende energie. Dat betekent dus dat jouw horloge nooit stil zal komen te staan. De batterij kan niet leeg raken en hoeft dan ook nooit te worden vervangen. Met een Citizen horloge combineer je dus een mooie stijl met de meest geavanceerde techniek. Kortom, als je stijlvol voor de dag wilt komen en in staat wilt zijn om de tijd altijd en overal in de gaten te kunnen houden, kies dan voor een Citizen horloge.

Waar kan ik een Citizen horloge kopen?

Als je op zoek bent naar een horloge van Citizen, dan kun je terecht op de site van loevandoren.nl. Op de site kun je allereerst meer informatie lezen over het merk Citizen. Dus je kunt jezelf eenvoudig informeren over de geschiedenis van dit merk, waar het is ontstaan en wat de filosofie is van dit merk. Vervolgens kun je je horloge ook meteen bestellen.

Wat kan ik nog meer kopen via loevandoren.nl?

Je kunt bij loevandoren.nl niet alleen maar terecht voor horloges. Je kunt op de website ook allerlei andere artikelen vinden zoals:

  • Armbanden
  • Colliers
  • Slotjes
  • Trollbeads

Dus als je op zoek bent naar een leuk sieraad voor jezelf of als cadeautje, dan ben je bij loevandoren.nl zeker aan het juiste adres.”

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn