Nolin

Stichtingen, organisaties en verenigingen zijn vaak afhankelijk van donateurs en vrijwilligers. Natuurlijk is het dan van groot belang om een goede naamsbekendheid te hebben. Nolin begrijpt dit, maar snapt ook dat niet iedereen voldoende financiële middelen bezit om bijvoorbeeld drukwerk toe te voegen aan de marketingmix. Daarom bedacht Nolin het SponsorPublicatieConcept, waarmee wij het al vele jaren mogelijk maken om gratis drukwerk te realiseren voor deze klanten. Zo creëert Nolin gelijke kansen voor iedereen om naamsbekendheid te vergroten.

Het werk van Nolin

Sinds 2000 is Nolin actief in Hoogezand om drukwerk te realiseren voor een grote variatie aan klanten. Het SponsorPublicatieConcept maakt het mogelijk om dit voor onze klanten volledig kosteloos te realiseren. Natuurlijk maakt Nolin daarbij gebruik van de krachten van medewerkers uit vele verschillende werkterreinen, van marketing tot aan grafisch ontwerpers. Iedere medewerker die bij Nolin aan het werk is zet zich volledig in om een kwalitatief hoogwaardig product te kunnen aanleveren bij onze klanten.

Het SponsorPublicatieConcept houdt in dat de medewerkers voor de klanten op zoek gaan naar sponsoren. Deze sponsoren komen uit de omgeving waar de publicatie verspreid gaat worden en ontvangen in ruil voor een bijdrage aan het drukwerk een nette naamsvermelding in het product. Zo is het bij Nolin mogelijk om zonder moeite en budget toch kwalitatief hoogwaardige publicaties te realiseren.

De maatschappij als centraal punt

Bij Nolin staat de maatschappij centraal. Niet alleen zijn de klanten vaak stichtingen, organisaties en verenigingen die een maatschappelijke functie hebben, maar ook Nolin zelf probeert hierin zijn steentje bij te dragen. Iedere dag zijn de medewerkers bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Zo proberen de medewerkers papierverbruik laag te houden en zo veel mogelijk gebruik te maken van het natuurlijke licht. Daarnaast wordt er in het bedrijf gebruik gemaakt van groene energie en wordt al het afval dat bij ons wordt gebruikt zorgvuldig gescheiden.

Niet alleen op deze manier dragen wij bij aan een prettig leefklimaat in de toekomst, maar ook door het delen van onze kennis proberen wij bij te dragen aan de maatschappij. Als SBB-erkend leerbedrijf zijn er bij Nolin regelmatig stageplaatsen voor studenten uit het mbo. Zo kunnen de professionals van Nolin hun kennis delen en leren wij van de nieuwe inzichten die stagiaires met zich meebrengen. Door een samenwerking met de Hanzehogeschool Groningen proberen wij om in de nabije toekomst ook stageplaatsen op het hbo-niveau mogelijk te kunnen maken.

Wat houdt werken bij Nolin in?

Werken bij Nolin betekent werken in een informeel en prettig klimaat. Bij Nolin vinden we het van groot belang dat onze medewerkers zich fijn voelen op de werkvloer, omdat wij erin geloven dat dit leidt tot de beste resultaten in het werk. Voelt u zich aangesproken door de werkwijze en wilt u ook uw steentje hieraan bijdragen? Dan zoekt Nolin regelmatig nieuwe collega’s om het multidisciplinaire team mee te versterken. Heeft u een vacature gezien waarin u uzelf herkent? Reageer dan via de contactinformatie op de website en wie weet kunnen wij u binnenkort verwelkomen in het team van specialisten.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn