Nieuwe radiatoren kopen

Vorig jaar hebben mijn vrouw en ik een huis gekocht. Dit huis moest toen nog gebouwd worden, maar na de koop van onze woning zijn we gelijk bezig gegaan met het inrichten van ons huis. Natuurlijk alleen nog op papier, als voorpret. Maar ook om duidelijk te krijgen hoe we onze nieuwe woning ingericht wilden hebben. Mijn vrouw zou over het design aspect gaan, terwijl ik de praktische kant vooral zou benadrukken. Zo zouden we uiteindelijk een inrichting krijgen, waar we ons beiden goed in zouden kunnen vinden. Tegen niet al te veel geld natuurlijk. We keken ook vast rond naar radiatoren. Deze zijn onmisbaar in een huis en belangrijk om een woning warm te kunnen houden. In ons vorige huis hadden we radiatoren die mijn vrouw niet vond staan bij ons toenmalige interieur. Samen gingen we op zoek naar radiatoren die ook nog eens mooi zouden staan bij ons nieuwe interieur. Het ook wil natuurlijk ook wat, aldus mijn vrouw. Nadat ik op een dag van mijn werk kwam, had zij een website gevonden van een bedrijf dat deze producten verkoopt. ’s Avonds zijn we samen nog gaan kijken op de website van de firma Radiatorvoordeelshop.nl. De bedrijfsnaam sprak mij gelijk al aan. Het zou mooi zijn als we radiatoren konden kopen die niet alleen prachtig zouden staan bij ons interieur, maar ook nog eens voordelig in aanschaf zouden zijn. De homepage van deze firma sprak ons beiden gelijk al aan. De volgende voordelen zagen we gelijk op ons scherm verschijnen:

 • Kwaliteit accessoires
 • Voor ieder budget
 • Snelle levering
 • Veilig shoppen
 • Retour garantie

Geïnteresseerd keken we verder op de site. Nog meer voordelen zagen we voorbij komen:

 • Bestellen vanachter eigen pc
 • 100% fabrieksgarantie
 • Snel aan de slag kunnen
 • Gerenommeerde fabrikanten die gelijk vanuit voorraad kunnen leveren.

Het leek ons bijna te mooi om waar te zijn. Het aanschaffen van radiatoren leek ons eerst een saai en vooral tijdrovend klusje. Maar deze firma liet voor ons al direct zien dat de aanschaf van deze producten, eigenlijk helemaal niet vervelend hoeft te zijn.

We hadden de keus uit de volgende typen:

 • Horizontale radiatoren
 • Verticale radiatoren
 • Design radiatoren

Kwaliteit, comfort en design hoeft niet duur te zijn

Nu waren we toch wel erg benieuwd naar de prijzen van deze radiatoren en wat het assortiment zou zijn. Via een handig linkje, kwamen we terecht bij het assortiment op de website. Direct schrokken we van het uitgebreide assortiment. Wij hadden verwacht dat er uiteraard keuze zou zijn, maar nu bleek de keuze zo groot dat het maken van onze beslissing niet over één nacht ijs zou kunnen gaan. De prijs bleek ook inderdaad voor ons heel goed te doen van deze radiatoren.

De volgende dag besloten we om een selectie te maken en de radiatoren uit te kiezen, waarvan wij dachten dat deze goed zouden staan in onze nieuwe woning. Al snel hadden we de juiste radiatoren uitgezocht. Mijn vrouw had zelfs prachtige design radiatoren uitgezocht, voor in de badkamer. Deze design radiatoren zagen er inderdaad prachtig uit. We besloten de radiatoren een paar maanden later te bestellen. Tegen die tijd zou onze nieuwe woning klaar zijn voor de installatie hiervan. Vanwege de retour garantie durfden wij deze aankoop wel aan. Al snel hadden we onze bestelde radiatoren in huis. Ik besloot deze zelf te plaatsen. Dit was goed mogelijk met een handige gebruiksaanwijzing, die ik op de website had gevonden van Radiatorvoordeelshop.nl. In 11 stappen wordt duidelijk uitgelegd hoe je te werk moet gaan alvorens het plaatsen en tijdens het plaatsen. Zo bleek het plaatsen van deze radiatoren simpeler dan ik had gedacht. Het scheelde me ook nog eens in kosten, omdat ik niet iemand in hoefde te huren om deze te laten plaatsen. Trots kon ik aan mijn vrouw laten zien dat ik de radiatoren had geïnstalleerd in onze eigen woning. Ze zou dit waarschijnlijk ook nog jaren moeten aanhoren. Maar duidelijk trots was ze op het resultaat. Bij onze housewarming hebben we onze vrienden en familie een rondleiding gegeven. Ik heb ze zelfs langs alle radiatoren geleid, omdat deze een belangrijk deel zijn geworden van de inrichting. Vooral de design radiator scoorde hoge ogen bij de vriendinnen van mijn vrouw. Overigens niet alleen bij haar vriendinnen. Ook mijn vrienden vonden deze prachtig. We hebben ze gelijk de website door gegeven, waar we deze hebben besteld. Ze vroegen zich af of dit niet erg duur geweest was in aanschaf. Toen we vertelden dat ze voor ieder budget mooie producten hebben, waren ze zichtbaar verbaasd. Kwaliteit, comfort en design hoeft dus niet altijd duur te zijn.

Je vriend(in) verrassen met een cadeaubon

Een radiator vond ik altijd zo’n lelijk ding, die ik eigenlijk liever niet in huis wilde hebben. Na onze ervaring met Radiatorvoordeeshop.nl, denk ik hier geheel anders over. Deze producten zijn een aanwinst voor m’n huis en mogen nu echt opvallen. Op de website van Radiatorvoordeelshop.nl kun je ook cadeaubonnen kopen. Handig om te geven aan een vriend, vriendin, familielid of een goede buur die binnenkort jarig is, en waarvan je weet dat ze gaan verhuizen. Je kunt zelf ook nog eens de waarde bepalen van de cadeaubon. Via het contactformulier is het handig en snel om contact op te nemen met deze firma. Dit is handig wanneer je nog onbeantwoorde vragen hebt.

meer van Radiatorvoordeelshop.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn