Nicolas Vahe

Een goede sfeer in huis is belangrijk en er zijn meer zaken die hieraan bijdragen dan u zo op het eerste gezicht zou zeggen. Natuurlijk is een goed interieur van belang, maar voor velen draait het toch allemaal om de plek waar alles samenkomt, de keuken. Bij Nicolas Vahe weten ze dit heel goed en zij hebben dan ook de beste producten in hun assortiment om van uw keuken die belangrijke plek te maken die het hoort te zijn. Nicolas Vahe is niet een merk dat de gewone keukenproducten verzorgt, daarvoor zult u toch echt bij andere designmerken moeten zijn. Bijvoorbeeld bij designersmerk HAY, dat prachtige theedoeken in de collectie heeft en ook schitterend glaswerk en keramiek. Met hun producten kunt u uw maaltijden fantastisch opdienen en kunt u voor veel sfeer in uw keuken zorgen. De tafels zien er dan mooi opgemaakt uit en dat draagt natuurlijk enorm bij aan de beleving van de maaltijd. Bij Nicolas Vahe vindt u echter dergelijke producten niet, maar u vindt bij hen wel artikelen die u helpen om van uw maaltijd echt een succes te maken. Nicolas Vahe richt zich meer op goede ingrediënten en smaken, dan op bestek, servies en keukentextiel. Niettemin vindt u bij hen ook een aantal non-food artikelen in het assortiment, zoals een wijnkoeler, een bbq-set en steakmessen. Uiteraard is het van belang dat deze messen scherp blijven, daarom hebben zij ook een goede messenslijper in de collectie. Ook een design theepot kunt u in hun collectie aantreffen, zodat u de heerlijkste thee kunt zetten. Afgezien van deze artikelen bestaat het assortiment van Nicolas Vahe echter voornamelijk uit de beste ingrediënten voor een heerlijke maaltijd of een heerlijk verwenmoment voor uzelf.

Producten van Nicolas Vahe

Aan wat voor soort producten moet u nu denken als het gaat om heerlijke ingrediënten? Bij Nicolas Vahe richten ze zich op een aantal zaken:

  • puur mineraalwater
  • de beste soorten olijfolie
  • sets voor een fantastische chocolade fondue
  • mixen om zelf heerlijke chocolademelk mee te maken
  • diverse soorten chocoladetruffels en chocoladerepen
  • koffiesiroop en koffiebonen

Van alle hiervoor genoemde artikelen biedt Nicolas Vahe bovendien een ruime keus. Als u olijfolie gebruikt, dan wilt u dit immers niet altijd op dezelfde manier toepassen. De ene keer gebruikt u het om er een dressing voor een salade mee te maken, een andere keer hebt u het nodig om vlees in te marineren. Op weer andere momenten wilt u het gebruiken om in te bakken of om uw knapperige stokbrood in te dippen. Deze verschillende toepassingen betekenen ook dat u verschillende soorten nodig hebt en daarom vindt u bij hen ook een ruime selectie olie. Uiteraard is de olijfolie van Nicolas Vahe van een uitstekende kwaliteit. Deze is bovendien te verkrijgen in veel verschillende smaken. U kunt dan denken aan citrus, limoen, fennel of gember, maar ook aan basilicum, chilipeper, knoflook, walnoot en hazelnoot. Ook hebben ze nog bijzondere varianten als truffel, pistache en kruiden van de Provence. Door voor uw gerechten steeds een andere variant te kiezen, kunt u keer op keer een geheel nieuwe smaakbeleving creëren. Op het gebied van de chocoladefondue is de keus al net zo groot. Waar de meeste zaken alleen puur en melk aanbieden, heeft Nicolas Vahe ook varianten met sinaasappelsmaak, met karamel, witte chocola met framboos of witte chocola met citroen. Dit geeft de toch wat ouderwetse chocoladefondue weer een spannend en modern karakter. Iedereen zal dit graag willen proberen. De mixen voor warme chocolademelk zijn al net zo bijzonder van smaak, u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een variant met karamel, met gember of de combinatie van sinaasappel en kaneel. Dat maakt een kopje warme chocolademelk een geheel nieuwe beleving. Het laat zich raden dat ook de verschillende soorten chocoladetruffels en chocoladerepen van Nicolas Vahe bepaald niet standaard van smaak zijn. Met andere woorden, dit merk weet van eenvoudige basis ingrediënten toch een geheel nieuwe belevenis te maken door er een geheel eigen draai aan te geven.

Geschenkverpakkingen

Bij Nicolas Vahe kunt u ook heel mooie geschenkboxen kopen. Er zijn twaalf verschillende varianten waar u uit kunt kiezen, wat de kans zeer groot maakt dat u bij hen een geschenkset vindt die u aanspreekt. Wat zit er nu in deze sets? Uiteraard bestaan ze uit de beste producten van Nicolas Vahe. Er bestaan verschillende combinaties. De ene set bestaat bijvoorbeeld alleen uit verschillende soorten olie, de andere is meer gericht op zoetekauwen en weer een andere is een combinatie van de beste ingrediënten met een handige steakset. Deze geschenkverpakkingen kunt u aanschaffen bij Living and Company en u kunt ze zo laten maken als u ze zelf graag had willen hebben. De standaard ingrediënten in een geschenkset van Nicolas Vahe vindt u bij hen dan ook niet op de site, u dient contact op te nemen met hun klantenservice voor overleg over de inhoud van het pakket en voor een offerte. Er zijn verschillende mogelijkheden waarbij ook rekening wordt gehouden met verschillende budgets. U kunt dus zelf bepalen wat voor u de beste keus is. Bij Living and Company kunt u bovendien ook terecht voor veel andere producten van Nicolas Vahe. Zij hebben zowel food als non-food producten van dit merk in hun assortiment. Als u zichzelf wilt verwennen met een heerlijke olijfolie, een originele chocoladefondue of een bijzondere smaak chocola van Nicolas Vahe, dan bent u bij hen dus absoluut aan het juiste adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn