Netverlichting gezocht? Kerstverlichtingbuiten.com voor een voordelig en uitgebreid aanbod kerstverlichting!

Het is jaarlijks een fantastisch moment als iedereen de tuin en woonkamer weer gaat versieren met allerlei prachtige lampjes en andere decoratie met kerst. Voor struiken, grote objecten en oppervlakten is netverlichting ideaal! De lampjes zijn netjes op dezelfde afstand van elkaar geplaatst. Bij Kerstverlichtingbuiten.com kunt u het hele jaar door schitterende netverlichting en andere lampjes bestellen. Onze koppelbare netverlichting is zowel voor binnen als buiten te gebruiken en wordt veelvuldig door professionele installateurs tijdens de kerst gebruikt om lichttapijten en sterrenhemels te creëren. Het ziet er schitterend uit en zorgt voor veel sfeer. Netverlichting is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit dat nog jarenlang mee zal gaan. Benieuwd naar ons uitgebreide assortiment voordelige kerstverlichting? Bezoek dan gelijk onze webshop!

Netverlichting voor buitengebruik

Tijdens de kerstperiode zijn er tegenwoordig veel programma’s op tv te vinden over de kerstversiering in tuinen en binnenshuis. Het is voor sommige mensen een echte wedstrijd geworden die zij jaarlijks met passie uitvoeren. Voor wie wil gaan voor professionele verlichting op een eenvoudige wijze, kan grote oppervlaktes of objecten bekleden met speciaal koppelbaar netverlichting van 2 bij 1,5 meter per net. De duurzame LED lampjes geven de kleur warm wit, vergelijkbaar met de ouderwetse gloeilampjes tijdens de kerst. Bovendien zijn de lampjes 8 mm groot en bieden een hoge lichtopbrengst. Ten slotte zijn ze zeer energiezuinig. Dus ook als u vele meters wilt verlichten, is dit voordelig voor uw portemonnee!

Hoogwaardige lichtnetten te koop

Onze webshop biedt u kerstverlichting aan van hoogstaande kwaliteit. De lichtnetten zijn voorzien van duurzame LED lampjes en veilige koppelstekkers. Onze netverlichting biedt een nostalgische uitstraling, maar zijn daarentegen vijf tot tien maal energiezuiniger en dusdanig weer- en stootbestendig dat zij sowieso twee jaar meegaan (de garantieperiode). De praktijk wijst uit dat ze echter tot wel 10 jaar mee kunnen gaan. Winterse neerslag als hagel, sneeuw, regen en harde wind kunnen deze spatwaterdichte (IP44) netverlichting niet beschadigen. Het snoer is van stevig rubber gemaakt en beschikt over een 100% koperen kern. De stekker die aangesloten wordt op een regulier stopcontact is van eenzelfde hoge kwaliteit, waardoor ook deze winterweer-bestendig is. Vanwege de praktische kenmerken van deze koppelbare net kerstverlichting, zijn de mogelijkheden (bijna) eindeloos. Zowel binnen als buiten kunt u netverlichting met de Kerst gebruiken voor vele sfeervolle toepassingen – zoals gevel kerstverlichting, het uitlichten van muren, ramen in kerstsfeer brengen, een sterrenhemel plafond, een lichttapijt op de vloer en natuurlijk uiteenlopende andere objecten in huis, bedrijf of winkelcentrum. De meest gebruikte toepassingen van lichtnetten zijn in de tuin over een hoog of struik. Op deze wijze bent u in eenmaal klaar met de verlichting in de struik en krijgt u mooi egaal licht. Welk plan u ook heeft met de verschillende mogelijkheden van lichtnetten. Met de koppelstukken kunt u tot wel 7 netten tegelijk aan elkaar aansluiten. Hierdoor gaan maar liefst 2.016 LED lampjes tegelijk aan! Simpel en degelijk.

Voordelen netverlichting voor binnen- en buitengebruik aanschaffen bij Kerstverlichtingbuiten.com:

  • Hoogwaardige kwaliteit gemaakt van professioneel rubberen bedrading inclusief koperen kern
  • Energiezuinige LED verlichting in de kleur warm wit
  • Professioneel, simpel en degelijk
  • Koppelbaar tot wel 7 netten
  • Duurzaam en winterweer-bestendig
  • Gratis verzending vanaf €50,- binnen Nederland en België
  • Hele jaar door bestelbaar
  • Uitgebreid aanbod verlichting

Benieuwd naar alle mogelijkheden of opzoek naar meer inspiratie? Breng dan een bezoekje aan onze website: kertverlichtingbuiten.com of neem contact met ons op. Wij staan voor uw kerstlichting klaar!

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn