Nerf speelgoed

Buitenspelen was vroeger geweldig. Als kind kon je uren in de buurt rondhangen zonder een stuk speelgoed nodig te hebben om je te vermaken. Een bankje was een piratenschip en de bosjes ernaast de vijand die verslagen moest worden. Je ging voedsel zoeken in de buurt en kwam terug met besjes en bloemetjes, waar je soep van maakte in een gat in de grond. Tegenwoordig zitten steeds meer kinderen binnen in hun vrije tijd en het leven wordt overheerst door schermen. De televisie zendt programma’s uit waar kinderen de hele dag naar willen kijken en voor pc’s en tablets zijn er zoveel spelletjes dat buitenspelen helemaal niet meer interessant is. Om ervoor te zorgen dat je kinderen weer zin krijgen in buitenspelen en worden gemotiveerd om de deur uit te gaan, kun je verschillende dingen doen. Je kunt ze alle elektronica afpakken en de deur uit schoppen, maar onder dwang vinden ze het nooit leuk. Je moet het zo aanpakken dat ze het zelf ook graag willen. Veel kinderen spelen graag schietspelletjes op de Playstation of Xbox, maar weten niet dat je ook in het echt dit spel kunt spelen. Met Nerf speelgoed of lasergames kun je heel veel verschillende spellen spelen en buiten plezier maken. Als je kinderen hiervoor wilt interesseren, kun je ze een website laten zien die Nerf speelgoed of andere speelgoedpistolen verkoopt of ze meenemen naar een speelgoedwinkel. Je zult zien dat ze al snel verkocht zijn en dat het toch leuker is om zelf te spelen dan alleen een digitaal poppetje aan te sturen. Al snel zullen je kinderen met liefde buiten heen en weer rennen en spellen organiseren met de hele buurt. Wat wil je nog meer?

Nerf speelgoed of lasergames?

Je kunt heel veel verschillende soorten speelgoedgeweren kopen, dus als je de kids wilt overhalen om buiten te gaan spelen moet je je eerst goed in de mogelijkheden verdiepen. Nerf speelgoed is speelgoed van het merk Nerf, een bedrijf dat in 1969 de oranje foambal op de markt bracht en sindsdien een groot marktaandeel in de speelgoedpistolenbranche heeft. Nerf speelgoed kan een waterpistool zijn en er worden verschillende soorten pistolen en geweren gemaakt, maar Nerf speelgoed staat vooral bekend om de zachte dartpijltjes. Met Nerf speelgoed kun je zachte, foam dartpijltjes afschieten waarmee je andere kinderen en objecten kunt raken, zonder schade aan te richten omdat de pijltjes zo zacht zijn. Op deze manier kun je met Nerf speelgoed heel wat leuke spellen verzinnen. Je kunt bijvoorbeeld een schietwedstrijd houden, waarbij iedereen op dezelfde doelen schiet en je kijkt wie de meeste punten haalt. Je kunt ook op elkaar schieten, maar dit kan gevaarlijke situaties opleveren. De pijltjes kunnen namelijk in de ogen terechtkomen en hier schade aanrichten, ook al zijn ze nog zo zacht. Daarom is voorzichtigheid nodig en als je echt op elkaar wilt schieten, is er misschien een beter alternatief voor Nerf speelgoed. Je kunt namelijk ook lasergames kopen voor kinderen. In tegenstelling tot Nerf speelgoed schieten lasergames niet met objecten, maar wordt door middel van straling contact gemaakt. Met Nerf speelgoed kun je niet zo ver schieten, de dartpijltjes vallen al snel naar beneden, maar lasergames hebben een groter bereik en zorgen ervoor dat je bijvoorbeeld met de hele buurt een wedstrijd kunt houden. Je kunt met een aantal lasergames bijvoorbeeld kinderfeestjes organiseren, waarbij iedereen op elkaar moet schieten of op een doel. Lasergames zijn een stuk veelzijdiger en je hebt niet het probleem dat Nerf speelgoed heeft, namelijk dat je de munitie weer moet zoeken. De dartpijltjes van Nerf speelgoed raken vaak kwijt, ze gaan kapot en ze worden vies. Als de pijltjes vies in het geweer gestopt worden, komt het vuil in het geweer terecht en kan slijtage optreden. Bovendien moet je hard je best doen om duidelijk te maken welke pijltjes van wie zijn. Als meerdere kinderen met Nerf speelgoed een wedstrijdje gaan houden, krijg je altijd ruzie om de beste pijltjes en dit komt de sfeer niet ten goede. Met lasergames heb je deze problemen niet en daarom is het, als je er geld voor hebt, verstandig om lasergames aan te schaffen als je graag wilt dat je kinderen met veel andere kinderen kunnen spelen. Lasergames zijn echter wel duurder, dus denk goed na voor je een aankoop doet.

Verschillende soorten speelgoedgeweren aanschaffen

Als je een keuze hebt gemaakt voor het soort speelgoedpistool dat je wilt aanschaffen, kun je het beste online op zoek gaan naar een verkoper. Je kunt natuurlijk in een speelgoedwinkel om Nerf speelgoed vragen, maar het aanbod op het internet is veel groter. Dit zorgt ervoor dat je een keuze kunt maken uit meer verschillende producten en dat je minder hoeft te betalen. Op de website www.light-strike.nl vind je bijvoorbeeld een aanbod van verschillende soorten Nerf speelgoed en lasergames. Je kunt hier de verschillen en overeenkomsten tussen Nerf speelgoed en andere soorten speelgoedgeweren zien en een keuze maken voor je favoriete product. Als je kiest voor een lasergame, zul je zien dat het bedrijf ook verschillende handige accessoires aanbiedt. Zo kun je bijvoorbeeld losse doelen kopen, waar je met de lasergames op kunt schieten. Hier kun je heel wat leuke spellen mee verzinnen en dit is niet alleen leuk om gewoon mee te spelen, maar ook om kinderfeestjes leuk mee te maken. Ga dus naar www.light-strike.nl voor de beste lasergames en Nerf speelgoed om je kinderen weer aan het buitenspelen te krijgen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn